Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(vitta @ 2007 01 12, 10:51)
Na va vakarykštis rezultatas  ax.gif , pirmojoj matosi mediumas, manu, kad per Šitoj mediumo tepiau mažiau, tai nieko nesimato, čia klijuotas tik aguonos žiedas, toliau piešta, į mediumą įlašinus šiek tiek dažų
user posted image
Dabar esu išbandžius 2 mediumus tekstilei Hoby line'o (lyg taip rašosi) ir Marabu. Pastarasis man labiau patiko, nes nepaliko blizgančios plėvelės, piešinukai natūraliau atrodo  rolleyes.gif

Labai thumbup.gif
Tokia pat gelyte vakar atsidure ant mano geliu vazoniko. Siandien jau buvo nudziuve, graziai ziurisi smile.gif
O Kaune negi negalima tu mediumu audiniui gauti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 12, 10:00)
O Kaune negi negalima tu mediumu audiniui gauti? verysad.gif

Pati nebuvau, bet pabandyk Rotušės aikštėj dailininkų parduotuvėj pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Va dar vienas man ramybės neduodantis rezultatas - RĖMELIS ir toks autorės komentaras - Доску и рамку- грунтовала акрилом, покрыла одношаговым кракле и покрыла опять акрилом и затем лаком акриловым. Tolrai neatrodo, kad būtų ką trynusi patina. Bent jauiš komentaro,ar ne? Tai ar kišspręs kas šį galvosūkį unsure.gif
Atsakyti
Tai vienkomponenčio nieks ir netrina patina - vienkomponentis taip dedasi : dažai- kraklius-dažai-servetėle-lakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 12, 10:15)
Tai vienkomponenčio nieks ir netrina patina - vienkomponentis taip dedasi : dažai- kraklius-dažai-servetėle-lakas  smile.gif

Čia klausimas yra kaip su vienkomponenčiu suskaldyti servetėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai gali būti, kad servetėlė klijuojama gale.
Dėl drėkinimo. Gal tikrai uždėjus motyvą servetėlė jau ant kūrinio, toje vietoje kur ir norima ją klijuoti, ir papurškus švelniu purkštuvu gal ji imtų ir priliptų taip gražiai iš karto schmoll.gif Tada tik su lipalu patapšnoji sau. Pabandykite kas ir parašykite. Ot, gudruolė.
Dar. Gal įsivaizduojate iš kur šitas puikusis AUKSAS ant lekštelės. Kaip kokiais lakštais klijuota. Rusiškai rašo Золото-сусальное. Kas tas susalnoje g.gif .Prastai be žodyno rusų kalbos tapo.
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 12, 08:17)
Dar. Gal įsivaizduojate iš kur šitas puikusis AUKSAS ant lekštelės. Kaip kokiais lakštais klijuota. Rusiškai rašo Золото-сусальное. Kas tas susalnoje  g.gif .Prastai be žodyno rusų kalbos tapo.

nzn ka reiskia, bet yra pirkti ivairiu auksu, kurie nuo folijos klijuojasi ar siaip gabalais...arba dulkiu aukso rolleyes.gif tik as vis nedrystu nusipirkt unsure.gif

vitta, labai labai labai grazu wub.gif
ir aciu,kad pasidalinai apie mediumus, zinosim ateiciai rolleyes.gif man marabu irhi labai patiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 12 sausio 2007 - 10:35
QUOTE(uups @ 2007 01 12, 10:27)
nzn ka reiskia, bet yra pirkti ivairiu auksu, kurie nuo folijos klijuojasi ar siaip gabalais...arba dulkiu aukso rolleyes.gif  tik as vis nedrystu nusipirkt unsure.gif

Aš irgi dar visko neperku. Pamažu, manau. augsime. Tik va man motinystes teises tuoj atims. Vaikas ant stalo jau ir ant monitoriaus lipa. O aš akių nuo kompo neatlpėšiu per tą dekupažą
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 01 12, 10:17)
Čia klausimas yra kaip su vienkomponenčiu suskaldyti servetėlę  mirksiukas.gif

Nu kad turiu tokių pat servetėliu ir vienkomponenčio - atliksiu eksperimentą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 12, 10:49)
sizike,- nu, jei taip darai, tai reiks ir man isbandyt  unsure.gif o drekini jau atlupta viena serveteles sluoksni? g.gif

aha, atlupta jau. bet as is tikruju ne vandeniu, o tuo paciu mediumu su teptuku perbraukiu per blogaja puse.
Atsakyti
Gal tikrai gali buti, kad tas suskaldymas tik persisviecia. Paziurekit, ten kur tamsios geles jo nesimato, matosi tik ten, kur sviesios. As taip pat viena dezute su vienkomponenciu krakliumi dariau (tik dazai auksiniai ir geltoni) ir jau servetuke uzklijavau, tai sviesiose vietose iskilinejimas persisviecia. O jei suskilinejimai tamsus butu, tai dar labiau manau matytusi ir atrodytu, kad servetele suskaldyta...As taip galvoju. Gal kas mums galetu paaiskinti, kaip is tikruju yra unsure.gif . Briedziuke, qq
Atsakyti
Gardenija, pasirodyk su vazonu bigsmile.gif As vis dar kaupiuos savaitgaliui... Kazi kaip man seksis darbuotis ax.gif
Atsakyti