Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:12)
blink.gif  blink.gif karoliai

jezau, kokia grazhi isorija wub.gif gal zinai ish kokios cia knygos? kur radai? ax.gif

as pagaminau vazonika ir apsigalvojau kad kitaip reikejo daryt...dabar viska perdazhineju doh.gif
Aga, dezute labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 22:26)
Jo, itrukimu visai nesimato unsure.gif Ir nuotraukele biski isplaukusi unsure.gif

Kai žinai kurioj vietoj - matosi mirksiukas.gif

Tiek jau to... Vienas iš mano darbelių... ax.gif Dar nelakuotas ir fotkė nelabai blush2.gif
"Saldžioji" dėželė hihihi.gif
http://i19.photobuck...co/DSC05019.jpg
Atsakyti
Nu nežinau, nors užsimušk neina nufotkint, kad ryškiai matytųs g.gif neįsivaizduoju kodėl???
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 11, 22:32)
Nu nežinau, nors užsimušk neina nufotkint, kad ryškiai matytųs g.gif neįsivaizduoju kodėl???

Nu net nesimato į ka ten vaizdas susifokusavęs... O tokios funkcijos su gėlyte nėra? Nedaug apie fotikus išmanau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 11, 23:32)

Nesufokusuota kazkaip rolleyes.gif As tai kadangi žalia sitoj srity, tai man viskas grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 11, 23:31)
Kai žinai kurioj vietoj - matosi  mirksiukas.gif
Tiek jau to... Vienas iš mano darbelių...  ax.gif  Dar nelakuotas ir fotkė nelabai  blush2.gif
"Saldžioji" dėželė  hihihi.gif
http://i19.photobuck...co/DSC05019.jpg

Labai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu čia su gėlyte, be gėlės išvis tragedija, nieko nesimato doh.gif
Kažkokia mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 23:29)
jezau, kokia grazhi isorija wub.gif  gal zinai ish kokios cia knygos? kur radai? ax.gif

as pagaminau vazonika ir apsigalvojau kad kitaip reikejo daryt...dabar viska perdazhineju doh.gif
Aga, dezute labai grazi thumbup.gif

Radau ten pat, kur ir bOtukus guminius, bet aprasymo tisklaus nera, jei gerai pamenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 22:40)
Labai grazu bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aha... kai du kartus viską nuplovus iš naujo pradėt teko..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 11, 23:42)
Kažkokia mistika g.gif

Gal per arti fotika laikai? Pabandyk ant stalo pvz. pastatyti, kad nejudetu fotikas, nuspaudus ne iki galo mygtuka, reikia, kad degtu zalia lempute, kas reiskia, kad susifokusavo gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 11, 23:43)
Aha... kai du kartus viską nuplovus iš naujo pradėt teko.....  bigsmile.gif

Svarbu- rezultatas koks smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 11, 20:42)
Kažkokia mistika g.gif

as vietoj taves fotkinciau 'simple' rezimu (shirdele?) ir is toleliau (ir dienos sviesoj,kad blicas neblizgintu), o pakrovus i kompa nukirpciau krashtus, tada matytus...makro rezhimas (gelyte) skirtas kokiom zhiogo kojom fotkint, nenuostabu, kad nesimato unsure.gif

QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:43)
Radau ten pat, kur ir bOtukus guminius, bet aprasymo tisklaus nera, jei gerai pamenu schmoll.gif

cia pieshta, ne dekupazhinta...mane ta aprashyta romantishka istorija suzhavejo, tik susidomejau kas cia per knyga ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau, kad norint graziai uzklijuoti dideli motyva, reikia sudrekinti servetka vandeniu (puskstuku), palaukti, kol truputeli nudzius ir tik tada klijuoti. Kazin ar veiksminga tai? Nes man labai jau susiraukslejo cool.gif

Grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:53)
Perskaiciau, kad norint graziai uzklijuoti dideli motyva, reikia sudrekinti servetka vandeniu (puskstuku), palaukti, kol truputeli nudzius ir tik tada klijuoti. Kazin ar veiksminga tai? Nes man labai jau susiraukslejo cool.gif

blink.gif a kaip tas didelis sudrekes motyvas nesuplysh tada? g.gif
pringipe, tai sudrekinta servetele issiplecia siek tiek, del to ir raukslejasi....sudrekinus ja jau issipletusia klijuoji ir isvengi problemos...bet,itariu, reik gerai ranka 'atkalt'tokius fokusus naudojant unsure.gif
Atsakyti