Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(_agnute_ @ 2007 01 11, 21:01)
gali trumpai parašyti kaip viską darei??? labai gražu smile.gif kaip tik tokių indelių ir stiklo  mediumo namie turiu blush2.gif  4u.gif

truputį pašveičiau su pačiu švelniausiu švitriniu (nes klijavau ne su stiklo mediumu, o su lipalu), priklijavau, kur reikėjo padažiau, kai nudžiuvo nulakavau tik patį darbą, dukros lūpytės su laku nesiliečia schmoll.gif , išbandėm visaip ax.gif . Tai va, tas dažymas buvo toks tapšnojimas, tai vietomis ryškiau vietomis blankiau, man pirmą kart darbelis natūroj gražesnis nei nuotraukoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 22:08)
truputį pašveičiau su pačiu švelniausiu švitriniu (nes klijavau ne su stiklo mediumu, o su lipalu), priklijavau, kur reikėjo padažiau, kai nudžiuvo nulakavau tik patį darbą, dukros lūpytės su laku nesiliečia  schmoll.gif , išbandėm visaip  ax.gif . Tai va, tas dažymas buvo toks tapšnojimas, tai vietomis ryškiau vietomis blankiau, man pirmą kart darbelis natūroj gražesnis nei nuotraukoj  blush2.gif

O lipala kokiu santykiu skiedei?
Papildyta:
O kaip cia padaryta?
Vazonas apsuktas kazkokiais siulais, nudazyta, o paskui dekupazinta? cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 21:12)
O lipala kokiu santykiu skiedei?

net nežinau, jis pas mane praskiestas jau kokie 3 mėn, greičiausiai 1/3 jei per skystas dar lipalo įpilu ir viskas. Drugeliai greit išdžiiuvo ir vietomis bandė atsiklijuoti, ale su laku prilipinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 01 11, 21:01)
tongue.gif ai nesuku aš galvos dėl tų susiraitymų ir kad teptuko dryžiai matos, man kažkaip taip net ir gražiau..

Aš vieną vazoniką net specialiai "raukiau" - toks jau sumanymas buvo mirksiukas.gif Tik tasai vargšas vis dar nepabaigtas stovi...
O kitam darbely irgi pernelyg nepergyvenu - prie sendinimo tas raukšlėjimasis netgi tinka rolleyes.gif Nors šiaip tai tik nedidelius motyvus pavyksta lygiai užklijuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 11, 22:32)
Aš vieną vazoniką net specialiai "raukiau" - toks jau sumanymas buvo  mirksiukas.gif Tik tasai vargšas vis dar nepabaigtas stovi...
O kitam darbely irgi pernelyg nepergyvenu - prie sendinimo tas raukšlėjimasis netgi tinka  rolleyes.gif  Nors šiaip tai tik nedidelius motyvus pavyksta lygiai užklijuot  doh.gif

Kiek bandau, neiseina lygiai uzklijuot, raukslejasi unsure.gif
Atsakyti
Vyriski kaklaraisciai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 21:14)
O kaip cia padaryta?
Vazonas apsuktas kazkokiais siulais, nudazyta, o paskui dekupazinta? cool.gif

man atrodo čia jo paviršius nelygus g.gif

QUOTE(Smiglė @ 2007 01 11, 21:32)
Nors šiaip tai tik nedidelius motyvus pavyksta lygiai užklijuot  doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 sausio 2007 - 22:10
blink.gif blink.gif karoliai
user posted image

Pagaminau vazonika, laukiu, kol nudzius hihihi.gif
Atrodo graziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 21:40)
Kiek bandau, neiseina lygiai uzklijuot, raukslejasi unsure.gif

mokykis, mokykis hihihi.gif
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 22:12)
Pagaminau vazonika, laukiu, kol nudzius hihihi.gif
Atrodo graziai bigsmile.gif

Nu matai drinks_cheers.gif Kai mano darbukus giria, tai tyliai džiaugiuos kad giriantieji nematė kaip tikrieji dekupažo darbai atrodo hihihi.gif Tada ir mano už gražius sueina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 11, 23:16)
mokykis, mokykis  hihihi.gif

Nu matai  drinks_cheers.gif  Kai mano darbukus giria, tai tyliai džiaugiuos kad giriantieji nematė kaip tikrieji dekupažo darbai atrodo hihihi.gif  Tada ir mano už gražius sueina  bigsmile.gif

As jau galvoju kaip cia nufotkinus ir parodzius savo sedevra hihihi.gif (pries rodant su photoshopu apdirbt reiktu, kad graziau atrodytu biggrin.gif )

Nu bet kaip rankos niezti, nezinau, ka cia apklijavus dar biggrin.gif Et, gaila, kad neturiu tu stebulingu priemoniu stiklui doroti, ot tureciau ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Nepamenu ar buvau įkėlus ar ne savo pirmą sendintą per seminarą ax.gif
Gaila, kad nesimato fotkėj trūkinėjimų, labai gražiai gavos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 11, 23:24)
Nepamenu ar buvau įkėlus ar ne savo pirmą sendintą per seminarą ax.gif
Gaila, kad nesimato fotkėj trūkinėjimų, labai gražiai gavos doh.gif
user posted image

Jo, itrukimu visai nesimato unsure.gif Ir nuotraukele biski isplaukusi unsure.gif
Atsakyti