o dažai kur??
QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 16:46)
Ei, atsiųskite man to puslapio adresą, prašau.Gal galime internetu pirkti. Nes UK nieko dora nerandu. Prisiperku visokių crackų, po to lakų reikia aliejinių ieškoti. PLEASE
Ačiū
Papildyta:
Noriu ir aš tokių botų.Labai. Bet kuo klijuoti? Lakuoti ir dažyti tą gumą,a?
Ačiū
Papildyta:
Noriu ir aš tokių botų.Labai. Bet kuo klijuoti? Lakuoti ir dažyti tą gumą,a?
nunu UK rankdarbiu parduotuvem tai neisskusciau kurioj pakampej ten tupi?
botus irgi akrliliniais dazhyt/lakuot, paveiksliukus klijuociau iprastumediumu ar pva klijais
marabu priemoniu aprashymus ir kolekcija gali rast cia.Internetu jie nepardavineja.
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 16:58)
jaučiu uošvis nesuprastų jei tokius guminius atveščiau
tai kad tokia mada dabar.... pasmus visi botai tokie ir panashus...neapsimoka dekupazhint,- nuejai ir nusipirkai...+ dar priderinta sketi ir shlepsi sau dailiai per balas
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 17:11)
ačiū perskaičiau padariau ir neiškentus palyginau, žiūriu atšokinėja, mislįju, kažkas ni to , atlekiu dar kartą paskaityti, taigi palaukt reikėjo kol išdžius , nu nekantrumas neišpasakytas
zinok,man tas pats buvo...bet man atsipleshdavo kartu su tuo skuduru per kuri lyginau paskui igudau nenuplesht...uzlyginus dar karta nutepdavau ir dar uzlygindavau,- tada jau niekaip nuo medziagos nenusigramdo
[quote=uups,2007 01 11, 19:45]
Tupiu Londono ŠV dalyje. Kadangi tupėjau 2 savaites tik ir buvau vienoje rankdarbių parduotuvėje-nieko gero ir neradau. Buvo ten Deco Art stendas, bet nei mediumu, nei kitudekupažinių priemonių. Internetu užsisakiau cracko. Bar irgi pasirinkimas neapstulbino. dar ieškosiu.
Gi tie botai lankstus. Ir lakas akrinlinis sakot laikys??? Per balas einant?
Tupiu Londono ŠV dalyje. Kadangi tupėjau 2 savaites tik ir buvau vienoje rankdarbių parduotuvėje-nieko gero ir neradau. Buvo ten Deco Art stendas, bet nei mediumu, nei kitudekupažinių priemonių. Internetu užsisakiau cracko. Bar irgi pasirinkimas neapstulbino. dar ieškosiu.
Gi tie botai lankstus. Ir lakas akrinlinis sakot laikys??? Per balas einant?
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 13:47)
Aš tai turiu tokį klausimėlį . Nusipirkau "Meno mūzoj" (Vilniui) kažkokį prancūzišką
o kur tokia parduotuve nera -kiek klausiau niekas taip ir neatsake kitoj temoj
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 11, 20:57)
o kur tokia parduotuve nera -kiek klausiau niekas taip ir neatsake kitoj temoj
Dysnos gatveje, uz Rotuses.
www.menomuza.lt
Papildyta:
Idomu turie jie stiklui mediumo ar ne, bo labai reikia. Jei kas artimiausiu metu , ten trauksit, gal paklauskit
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 21:21)
neprivalomi dazhai ash,pvz, vazona ir ta be dazhu apdekupazhinau
Tai va, as prisiskaiciau, kad galima ir be dazu apsieiti, tai issigandau, kad sindien nieko man nepavyks
Vis dar ieskau botu gamybos aprasymo
Papildyta:
Radau Pasirodo, labau jau paprasta su tais bOtukais
Kaip kazkas ir rase, kad akrilinis lakas cia svarbiausia, taip ir yra.
Pasiskaityk CIA
QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 21:46)
Širdingai ačiū
I sveikata, kad tik mačytų
Kokios fainos stiklinaites Ir terliojimosi mazai
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:49)
Kokios fainos stiklinaites Ir terliojimosi mazai
Fainos, bet bent jau man, tai ant stiklo sunkiausia dekupažint
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 21:54)
Cia tai ne stiklas, o plastmase
QUOTE(_agnute_ @ 2007 01 11, 19:35)
rodau ir aš savo darbelius čia jau pokalėdiniai, dekupažavau ir žvakės, bet jų nuotraukos neturiu :
o žinotum kiek laimės,kad ir pas tave servėtkos pasiraukusios aš kaip tikra lietuvė
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 20:54)
dar nebandžiau,bet priemonės ir lėkštutė jau paruošta
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:55)
Cia tai ne stiklas, o plastmase
na plastmasinį puodelį dariau , tai jo ne taip slidinėjo, kaip ant stiklo
ai nesuku aš galvos dėl tų susiraitymų ir kad teptuko dryžiai matos, man kažkaip taip net ir gražiau..
Papildyta:
gali trumpai parašyti kaip viską darei??? labai gražu kaip tik tokių indelių ir stiklo mediumo namie turiu
Papildyta:
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 20:58)
na plastmasinį puodelį dariau , tai jo ne taip slidinėjo, kaip ant stiklo
gali trumpai parašyti kaip viską darei??? labai gražu kaip tik tokių indelių ir stiklo mediumo namie turiu