Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

o dažai kur?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 16:46)
Ei, atsiųskite man to puslapio adresą, prašau.Gal galime internetu pirkti. Nes UK nieko dora nerandu. Prisiperku visokių crackų, po to lakų reikia aliejinių ieškoti. PLEASE
Ačiū
Papildyta:
Noriu ir aš tokių botų.Labai. Bet kuo klijuoti? Lakuoti ir dažyti tą gumą,a?

nunu blink.gif UK rankdarbiu parduotuvem tai neisskusciau g.gif kurioj pakampej ten tupi? g.gif
botus irgi akrliliniais dazhyt/lakuot, paveiksliukus klijuociau iprastumediumu ar pva klijais unsure.gif
marabu priemoniu aprashymus ir kolekcija gali rast cia.Internetu jie nepardavineja.
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 16:58)
jaučiu uošvis nesuprastų jei tokius guminius atveščiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai kad tokia mada dabar.... unsure.gif pasmus visi botai tokie ir panashus...neapsimoka dekupazhint,- nuejai ir nusipirkai...+ dar priderinta sketi ir shlepsi sau dailiai per balas biggrin.gif

QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 17:11)
ačiū  4u.gif perskaičiau padariau ir neiškentus palyginau, žiūriu atšokinėja, mislįju, kažkas ni to  g.gif , atlekiu dar kartą paskaityti, taigi palaukt reikėjo kol išdžius  doh.gif , nu nekantrumas neišpasakytas  ax.gif

zinok,man tas pats buvo...bet man atsipleshdavo kartu su tuo skuduru per kuri lyginau doh.gif paskui igudau nenuplesht...uzlyginus dar karta nutepdavau ir dar uzlygindavau,- tada jau niekaip nuo medziagos nenusigramdo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=uups,2007 01 11, 19:45]
nunu blink.gif UK rankdarbiu parduotuvem tai neisskusciau g.gif kurioj pakampej ten tupi? g.gif
Tupiu Londono ŠV dalyje. Kadangi tupėjau 2 savaites tik ir buvau vienoje rankdarbių parduotuvėje-nieko gero ir neradau. Buvo ten Deco Art stendas, bet nei mediumu, nei kitudekupažinių priemonių. Internetu užsisakiau cracko. Bar irgi pasirinkimas neapstulbino. dar ieškosiu.
Gi tie botai lankstus. Ir lakas akrinlinis sakot laikys??? Per balas einant?
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 13:47)
Aš tai turiu tokį klausimėlį . Nusipirkau "Meno mūzoj" (Vilniui) kažkokį prancūzišką

o kur tokia parduotuve nera -kiek klausiau niekas taip ir neatsake kitoj temoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 11, 20:57)
o kur tokia parduotuve nera -kiek klausiau niekas taip ir neatsake kitoj temoj  verysad.gif

Dysnos gatveje, uz Rotuses.

www.menomuza.lt

Papildyta:
Idomu turie jie stiklui mediumo ar ne, bo labai reikia. Jei kas artimiausiu metu , ten trauksit, gal paklauskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 11 sausio 2007 - 20:18
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 21:21)
neprivalomi dazhai 4u.gif  ash,pvz, vazona ir ta be dazhu apdekupazhinau rolleyes.gif

Tai va, as prisiskaiciau, kad galima ir be dazu apsieiti, tai issigandau, kad sindien nieko man nepavyks smile.gif

Vis dar ieskau botu gamybos aprasymo rolleyes.gif
Papildyta:
Radau smile.gif Pasirodo, labau jau paprasta su tais bOtukais smile.gif
Kaip kazkas ir rase, kad akrilinis lakas cia svarbiausia, taip ir yra.
Pasiskaityk CIA
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 21:46)
Širdingai ačiū

I sveikata, kad tik mačytų smile.gif

Kokios fainos stiklinaites bigsmile.gif Ir terliojimosi mazai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:49)
Kokios fainos stiklinaites bigsmile.gif Ir terliojimosi mazai bigsmile.gif

Fainos, bet bent jau man, tai ant stiklo sunkiausia dekupažint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 21:54)
Fainos, bet bent jau man, tai ant stiklo sunkiausia dekupažint  ax.gif

Cia tai ne stiklas, o plastmase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 01 11, 19:35)
rodau  ir aš savo darbelius smile.gif čia jau pokalėdiniai, dekupažavau ir žvakės, bet jų nuotraukos neturiu :

thumbup.gif thumbup.gif
o žinotum kiek laimės,kad ir pas tave servėtkos pasiraukusios tongue.gif aš kaip tikra lietuvė blush2.gif

QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 20:54)
Fainos, bet bent jau man, tai ant stiklo sunkiausia dekupažint  ax.gif

dar nebandžiau,bet priemonės ir lėkštutė jau paruošta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 20:55)
Cia tai ne stiklas, o plastmase mirksiukas.gif

na plastmasinį puodelį dariau blush2.gif , tai jo ne taip slidinėjo, kaip ant stiklo doh.gif
Atsakyti
tongue.gif ai nesuku aš galvos dėl tų susiraitymų ir kad teptuko dryžiai matos, man kažkaip taip net ir gražiau..
Papildyta:
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 20:58)
na plastmasinį puodelį dariau  blush2.gif , tai jo ne taip slidinėjo, kaip ant stiklo  doh.gif

gali trumpai parašyti kaip viską darei??? labai gražu smile.gif kaip tik tokių indelių ir stiklo mediumo namie turiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti