Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(uups @ 2007 01 11, 15:24)

Monami- o tavo Marabu ar Hobby line?

kažkoks JAVANA g.gif meškiukai pataluose ant dangtelio g.gif
Atsakyti
[quote=Runciuke,2007 01 11, 15:40]
pardavėja pradėjo aiškint, kad aš nežinau ko noriu ir pan....
Rodos, dailininkų parduotuvė šventa vieta turėtų būti, bet ir Panevėžyje pardavėja tokia pati.Baisu ko paklausti. Atsakymai labai lakoniški. Visiškai be "potėpių", kokių tikiesi į meninkų parduotuvę užsukus. Čia gal tendencija ir tradicija tokia.
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 17:28)
pardavėja pradėjo aiškint, kad aš nežinau ko noriu ir pan....
Rodos, dailininkų parduotuvė šventa vieta turėtų būti, bet ir Panevėžyje pardavėja tokia pati.Baisu ko paklausti. Atsakymai labai lakoniški. Visiškai be "potėpių", kokių tikiesi į meninkų parduotuvę užsukus. Čia gal tendencija ir tradicija tokia.

pradžioj ir man ji tokia pasirodė biggrin.gif Dabar jau normaliai tongue.gif Sako, jei ko reikės, sakykit, užsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 11 sausio 2007 - 17:49
QUOTE(Monada @ 2007 01 11, 15:15)
Aciu upps, manau nedazysiu, nes man spalva patinka ir dabar kokia yra, tik uzrasa ketinu apklijuot, tai bijau,  kad tos raides nepersisviestu per priklijuota paveiksleli.

uj...raides per servetele tai tikrai persishvies doh.gif (nepamirsk,kad klijuojam tik 1 sluoksni is 3) per nuotrauka ar siaip paveiksliuka tai neturetu unsure.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 15:17)
kažkoks JAVANA g.gif meškiukai pataluose ant dangtelio g.gif

aaa...zinau, shito mazai pirkau...

QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 15:40)
.

blink.gif blink.gif mdaa..nebrangina klienturos....matyt, konkurencijos nera
Atsakyti
uups, mano irgi tekstilės mediumas Maradu, ale kai ten vokiškai nieko neįkertu, gal galėtum tą 4 skaičiuką išversti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 01 11, 15:57)
uups, mano irgi tekstilės mediumas Maradu, ale kai ten vokiškai nieko neįkertu, gal galėtum tą 4 skaičiuką išversti  4u.gif

as irgi vokishkai nesuprantu lotuliukas.gif bet, laimei, ju puslapyj viskas anglishkai yra. Nr 4 skamba taip: "isdziuvusia medziaga (neraso kad 24 val dziovint!) palyginkite 3 minutes (50x50 dydzio gabalui) 'medvilnes' rezhimu per plona medziaga. Skalbkite tik rakomis."
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 18:20)
as irgi vokishkai nesuprantu lotuliukas.gif  bet, laimei, ju puslapyj viskas anglishkai yra. Nr 4 skamba taip: "isdziuvusia medziaga (neraso kad 24 val dziovint!) palyginkite 3 minutes (50x50 dydzio gabalui)  'medvilnes' rezhimu per plona medziaga. Skalbkite tik rakomis."

Ei, atsiųskite man to puslapio adresą, prašau.Gal galime internetu pirkti. Nes UK nieko dora nerandu. Prisiperku visokių crackų, po to lakų reikia aliejinių ieškoti. PLEASE
Ačiū
Papildyta:
Noriu ir aš tokių botų.Labai. Bet kuo klijuoti? Lakuoti ir dažyti tą gumą,a?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 17:51)
blink.gif  blink.gif mdaa..nebrangina klienturos....matyt, konkurencijos nera

daug kur taip,svarbu graži pardavėja,o kad ji visiška tundra tai dzin doh.gif

QUOTE(mamse @ 2007 01 11, 18:46)
Noriu ir aš tokių botų.Labai.

jaučiu uošvis nesuprastų jei tokius guminius atveščiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 18:20)
as irgi vokishkai nesuprantu lotuliukas.gif  bet, laimei, ju puslapyj viskas anglishkai yra. Nr 4 skamba taip: "isdziuvusia medziaga (neraso kad 24 val dziovint!) palyginkite 3 minutes (50x50 dydzio gabalui)  'medvilnes' rezhimu per plona medziaga. Skalbkite tik rakomis."

ačiū 4u.gif perskaičiau padariau ir neiškentus palyginau, žiūriu atšokinėja, mislįju, kažkas ni to g.gif , atlekiu dar kartą paskaityti, taigi palaukt reikėjo kol išdžius doh.gif , nu nekantrumas neišpasakytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 18:58)
daug kur taip,svarbu graži pardavėja,o kad ji visiška tundra tai dzin doh.gif
jaučiu uošvis nesuprastų jei tokius guminius atveščiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manęs irgi. bet man nė motais. senai tokių ieškau. pasirodo iš paprastų purvabridžių galima pasigaminti. Tik priemonių kokių reikia nėra aišku
Atsakyti
rodau ir aš savo darbelius smile.gif čia jau pokalėdiniai, dekupažavau ir žvakės, bet jų nuotraukos neturiu sad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kas del tu guminiu botu, tai rasiu aprasyma, kas kaip daroma, nes buvo paaiskinta.

Dabar prisedau kazka pagaminti pirma karta doh.gif
Ar man pavyks ka nors pasidaryti, turint servetkas, lipala ir laka? blush2.gif Tarkim dezute apsiklijuot?
Atsakyti