Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 14:33)
jau pabandžiau,tik neturėjau šviesios bliuskutės be aplikacijų,tai ant rudos padariau,nelabai matosi ax.gif ,bet bent jau pabandžiau ir  thumbup.gif

O kaip tai daroma ant audinio? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai turiu tokį klausimėlį . Nusipirkau "Meno mūzoj" (Vilniui) kažkokį prancūzišką tekstilės mediumą ir išbandžiau ant džinsinio audinio. Pirmiausia plotelį (truputį didesnį negu paveikslėlis) ištepiau tuo mediumu, tada uždėjau paveiksliuką iš servetėlės ir užtepiau tuo pačiu mediumu ant viršaus. Instrukcijoj parašyta, kad reikia džiovinti tris dienas, o apie lygintuvą ar kažkokį fiksavimą - nieko. Bet toj vietoj, kur tepiau tą mediumą, liko tokia dėmė (kaip šlapia atrodo), netgi truputį blizgi, sakyčiau. Įdomu, gal aš netinkamą produktą nusipirkau ? O gal ne taip kažką dariau ? Šiaip toj parduotuvėj dirba tokia pikta moteriškė, tai kai bandžiau paaiškint, kam čia ir ko reikia, tai nesuprato, o žodžio dekupažas nebuvo girdėjus....
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 13:38)
O kaip tai daroma ant audinio? blush2.gif

turiu spec mediumą rolleyes.gif
man irgi liko kaip šlapia,na tokia tamsesnė vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 11:47)
Aš tai turiu tokį klausimėlį . Nusipirkau "Meno mūzoj" (Vilniui) kažkokį prancūzišką tekstilės mediumą ir išbandžiau ant džinsinio audinio. Pirmiausia plotelį (truputį didesnį negu paveikslėlis) ištepiau tuo mediumu, tada uždėjau paveiksliuką iš servetėlės ir užtepiau tuo pačiu mediumu ant viršaus. Instrukcijoj parašyta, kad reikia džiovinti tris dienas, o apie lygintuvą ar kažkokį fiksavimą - nieko. Bet toj vietoj, kur tepiau tą mediumą, liko tokia dėmė (kaip šlapia atrodo), netgi truputį blizgi, sakyčiau. Įdomu, gal aš netinkamą produktą nusipirkau ? O gal ne taip kažką dariau ? Šiaip toj parduotuvėj dirba tokia pikta moteriškė, tai kai bandžiau paaiškint, kam čia ir ko reikia, tai nesuprato, o žodžio dekupažas nebuvo girdėjus....

manau, viska reikia pagal instrukcija daryt. O siaip kartais mediumai buna su 'spec. efektais',- blizgantys arba matiniai, maciau netgi su blizguciais ivairiaspalviais. Gal koks blizgus ir pasitaike unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 11:51)
turiu spec mediumą rolleyes.gif
man irgi liko kaip šlapia,na tokia tamsesnė vieta g.gif

koks tavo mediumas? Man su Marabu neliko tamsios demes schmoll.gif tiesa, tik ant sviesios drobes dariau, gal kitur matytusi...ir lyginau iskart rolleyes.gif tingejau laukt 24 val...norejosi isbandyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 14:24)
koks tavo mediumas? Man su Marabu neliko tamsios demes schmoll.gif  tiesa, tik ant sviesios drobes dariau, gal kitur matytusi...ir lyginau iskart rolleyes.gif  tingejau laukt 24 val...norejosi isbandyt tongue.gif

taigi tas kur tamsta nupirkote tongue.gif aš per naktį palaukiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 15:24)
manau, viska reikia pagal instrukcija daryt. O siaip kartais mediumai buna su 'spec. efektais',- blizgantys arba matiniai, maciau netgi su blizguciais ivairiaspalviais. Gal koks blizgus ir pasitaike  unsure.gif
Papildyta:
koks tavo mediumas? Man su Marabu neliko tamsios demes schmoll.gif  tiesa, tik ant sviesios drobes dariau, gal kitur matytusi...ir lyginau iskart rolleyes.gif  tingejau laukt 24 val...norejosi isbandyt tongue.gif

O kur sito gerio galima nusipirkt? Gal senukai prekiauja tokiom prekem? unsure.gif
Atsakyti
Jau nebesuseku temos, o kažkas teiravosi apie priemonių įsigyjimą Panevėžyje. Kdangi teko garbė pažinti ir šį miestą, dėstau: Nemuno g., priešais Senukų prekybos centra yra firminė Sadolin parduotuvė. Ten lakų pasirinkimas didesnis nei pačiuose Senukuose. Yra ir antique ir visų kitų.
Parduotuvės Klevas, II aukšte yra dailininkų parduotuvė. Ten ir šepetėlių ir įvairiaspalvių akrilinių dažų (auksinių, sidabrinių ir kitų taip pat), viensluosknį cracką tikrai mačiau, o dvisluoksnį sakė greitai išperka, bet jis pastoviai užsakomas. Ten ir nuotraukas pigiai rėmina į rėmelius labai tinkamus dekupažui - su plačia lygia medžio lentele.
Tai tiek.Sėkmingų paieškų
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 12:53)
O kur sito gerio galima nusipirkt? Gal senukai prekiauja tokiom prekem? unsure.gif

cia ne LT pirkta. LT klaipedos "ARTmanija" prekiauja mediumais/servetelem/decu popieriais ir dar nzn kuo unsure.gif ir siuncia i kitus miestus, jei gerai atsimenu g.gif

Monami- o tavo Marabu ar Hobby line?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 16:24)
cia ne LT pirkta. LT klaipedos "ARTmanija" prekiauja mediumais/servetelem/decu popieriais ir dar nzn kuo unsure.gif ir siuncia i kitus miestus, jei gerai atsimenu  g.gif

Monami- o tavo Marabu ar Hobby line?

unsure.gif unsure.gif

Siandien jau pabandysiu koki "sedevra" sukurti smile.gif Nusipirkau sio bei to tam darbui, ziuresiu, ka gausis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 15:53)

Dailinkų prekių parduotuvėj "Meno mūza" (Vilniuj, Mėsinių g.) pirkau savo Mediumą, tai ten dar esu pirkusi dvikomponentį Craką, ten yra mačiau ir stiklui kažkokių Mediumų, bet pardavėja pradėjo aiškint, kad aš nežinau ko noriu ir pan....bet nepigu viskas....mano mediumas kainavo 15 Lt. Gaila, kad neįmanoma prieit prie lentynų ir pasiskaityt, pasižiūrinėt pačiai, viskas už prekystalio......
Atsakyti
Atlikau siandien bandyma su Marabu kraku, bandziau ant lentos ivairiom kryptim jo tept, bet nuo to nieks nepasikeicia, kai isdzius nufotkinsiu ir parodysiu. Bet man stalui dekupazint reikia kad didesni trukiai butu, taigi turiu prasyma Kas Kaune turit Sadolino krako ir galit parduoti kazkiek?, nes man visai nesinori visos bankes pirkt.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 11, 13:28)
Ar uzklijavus iskarpas reikai uzdazyti ant virsaus akriliniais dazais?,- kaip manai,kas atsitinka, kai uzdazoma dazais kasnors? ar persimato kasnors?

Aciu upps, manau nedazysiu, nes man spalva patinka ir dabar kokia yra, tik uzrasa ketinu apklijuot, tai bijau, kad tos raides nepersisviestu per priklijuota paveiksleli.

O del dazu tai nusisnekejau, nes turejau omeny ar lakuot, kad jis ilgiau laikytusi biggrin.gif Zinau, zinau, lakuot biggrin.gif
Atsakyti