Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(as:) @ 2007 01 11, 09:03)
o klausimeli toki tyriu........jei spintele dazyta jau ne viena karta,ja reikia nuvalyti .ar galima ant tu dazu dar syki dazyti ,sendinti.....

sendinti nebutina, bet valyt tai tikrai butina.
Jei nenori nushveist shvitriniu popierium viso dazu sluoksnio (nera itin lengva, as kaip sykis kedes shveiciu), tai bent jau privalai gerai nuvalyt pavirshiu kad nebutu riebalu (spiritu, langu valikliu, etc) ir siek tiek pahiaushti pavirshiu (smulkiu shvitriniu), kad geriau kibtu naujieji dazhai. Antraip labai greit nusilups vietomis tavo darbas.
Atsakyti
aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
Oi, prisiskaiciaiu, prisiziurejau, bandysiu bigsmile.gif Tik bijau, kad per kvaila as tokiems sedevrams hihihi.gif

Radau koki pavyzduka hihihi.gif Gal kam stilingu "batuku"? bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 11 sausio 2007 - 11:25
na biški ir parodysiu,bet tik nebaigiau,nes neturiu lako doh.gif ir labai servetėlė susiraukė cool.gif ,bet aš dar tik mokausi biggrin.gif
tik gaila pamiršau nufotkint kaip atrodė,tokia senovinė dežutė buvo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Monami, labai gražu. O tu sendinima darei su sadolinu?
Atsakyti
Ketinu savo jegas ismeginti pirmiausia ant kartonines batu dezutes. Prasau pasakykit:

Ar reikia ja pries tai nudazyti?
Ar uzklijavus iskarpas reikai uzdazyti ant virsaus akriliniais dazais?

Sunku man pradziamokslei, bet vakar nusipirkau specialu dekupazui skirtu kliju, tai tikiuos palengvins man mokymasi smile.gif Itariu bus daug dovaneliu kol ismoksiu graziai daryt...
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 11, 11:49)
Monami, labai gražu. O tu sendinima darei su sadolinu?

aha mirksiukas.gif

QUOTE(Monada @ 2007 01 11, 11:50)
Ketinu savo jegas ismeginti pirmiausia ant kartonines batu dezutes. Prasau pasakykit:

Sunku man pradziamokslei, bet vakar nusipirkau specialu dekupazui skirtu kliju, tai tikiuos palengvins man mokymasi  smile.gif Itariu bus daug dovaneliu kol ismoksiu graziai daryt...

aš dėžutė nudažiau tamsia spalva-norėjau tamsių trūkių,nudžiuvo-nulakavau su Sadolinu,biški apdžiuvo nudažiau šviesia spalva,išdžiuvo tada klijavau paveiksliuką ir dabar reikia lakuoti,bet neturiu lako blush2.gif
o jeigu su cpec priemonėm kaip dariau mašinytes,tai nudažiau,užklijavau paveiksliuką ir tada sendinau ir tada trūkius įtryniau su šešėliais tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 11, 12:50)

Sunku man pradziamokslei, bet vakar nusipirkau specialu dekupazui skirtu kliju, tai tikiuos palengvins man mokymasi  smile.gif Itariu bus daug dovaneliu kol ismoksiu graziai daryt...

smile.gif smile.gif man irgi tas pats unsure.gif
As irgi bandysiu savaitgali paekserimentuoti unsure.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 12:55)

aš dėžutė nudažiau tamsia spalva-norėjau tamsių trūkių,nudžiuvo-nulakavau su Sadolinu,biški apdžiuvo nudažiau šviesia spalva,išdžiuvo tada klijavau paveiksliuką ir dabar reikia lakuoti,bet neturiu lako blush2.gif
o jeigu su cpec priemonėm kaip dariau mašinytes,tai nudažiau,užklijavau paveiksliuką ir tada sendinau ir tada trūkius įtryniau su šešėliais tongue.gif

Bet pirma karta tai daranciam, gal nereiketu pradeti nuo sendinimu ir visokiu tokiu triuku? unsure.gif As tai bandysiu pirma pati paprasciausia buda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 11:57)
Bet pirma karta tai daranciam, gal nereiketu pradeti nuo sendinimu ir visokiu tokiu triuku? unsure.gif As tai bandysiu pirma pati paprasciausia buda unsure.gif

g.gif gal,bet man buvo didelis noras ką nors pasendinti,todėl mano pirmas darbas toks ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 11, 13:42)
g.gif gal,bet man buvo didelis noras ką nors pasendinti,todėl mano pirmas darbas toks ax.gif  biggrin.gif
user posted image

O man didelis noras ant audinio ka nors padaryt doh.gif
Papildyta:
O jau kaip ant akmenu dekupazas fantastiskai atrodo, eina sau wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 11, 09:50)

as tau patarciau galvot logishkai,- ar reikia uzdazyt kartonine dezute?- jei nori kad ji butu tokia pat kaip yra, tik su paveiksliuku, tai kam? Jei ketini padengti paveiskliuku visa pavirshiu, tai velgi,- kam?
Ar uzklijavus iskarpas reikai uzdazyti ant virsaus akriliniais dazais?,- kaip manai,kas atsitinka, kai uzdazoma dazais kasnors? ar persimato kasnors?
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 11, 13:00)
O man didelis noras ant audinio ka nors padaryt doh.gif

jau pabandžiau,tik neturėjau šviesios bliuskutės be aplikacijų,tai ant rudos padariau,nelabai matosi ax.gif ,bet bent jau pabandžiau ir thumbup.gif

o iš kur gauti tokių didelių akmenų g.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 11, 13:28)
as tau patarciau galvot logishkai,- ar reikia uzdazyt kartonine dezute?- jei nori kad ji butu tokia pat kaip yra, tik su paveiksliuku, tai kam? Jei ketini padengti paveiskliuku visa pavirshiu, tai  velgi,- kam?
Ar uzklijavus iskarpas reikai uzdazyti ant virsaus akriliniais dazais?,- kaip manai,kas atsitinka, kai uzdazoma dazais kasnors? ar persimato kasnors?

drinks_cheers.gif
Atsakyti