Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(sirenute @ 2007 01 10, 20:59)
Tik noriu paklaust patarimo, kodel pas mane ten kur buvo uzteptas crakas, gavosi kitas atspalvis, ir kaip padaryt kad tas suskilinejimas geriau matytusi, nes noriu stala daryt su kraku, bet jei jis matysis tik prikisus nosi, tai tada šš, nes cia yra tas Marabu krakas, o gal su sadolinu geriau gaunas, Patarkit a?

thumbup.gif
tai gal ir cia kaip su Sadolinu kuo storiau tepi dazus tuo didesni tie itrukimai buna ax.gif
Atsakyti
Tai kad dazu tai nepagailejau tikrai, bet galvoju kad dar gal krako storesni sluoksni reikejo tept, ir dar lyg skaiciau kazkur kad tipo dazus ant krako reikia tept priesinga kryptimi negu kraka tepiau, ar as jau cia kazka nusvaigau, nes as tai man rodos ta pacia kryptim tepiau.
Atsakyti
Siaip ant krako buna parashyta, ar ta pacia kryptimi tepti ar priesinga...Nes buna ir taip, ir taip...
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, na ir gražu čia pas jus. Gal ir nepatikėsit, bet per trejetą dienelių perskaičiau viską ką jūs čia prirašėt ir peržiūrėjau darbelius tik ne visus atidaro kažkodėl. Skaičiau ir prieš tai buvusią temą. mirksiukas.gif Fantastika realiame pasaulyje, noriu ir aš šitaip pabandyti. Servetėlių jau nusipirkau, gal ir ne tokių gražių kokiomis dirbate jūs , bet pradžiai pabandymui manau bus gerai. g.gif
Jutare tu berods iš Panevėžio gal galėsi patart kur pas mus priemonių gauti, jei jų čia išvis yra, tame kaimelyje. Gal patarkite ko pradinukui reikia, su kuo pradėti paprasčiausia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 10, 21:30)
Tai kad dazu tai nepagailejau tikrai, bet galvoju kad dar gal krako storesni sluoksni reikejo tept, ir dar lyg skaiciau kazkur kad tipo dazus ant krako reikia tept priesinga kryptimi negu kraka tepiau, ar as jau cia kazka nusvaigau, nes as tai man rodos ta pacia kryptim tepiau.

man rodos, dažų viršutiniame sluoksnyje nereikia padauginti. Su viensluoksniu cracku reikia tepti vienu įkvėpimu, t.y., vieną dažų sluoksnį. Kitaip crackas "nepakels" storo dažų sluoksnio. Na bent ant maniškio cracko tokia instrukcija.
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 10, 16:52)
cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki  g.gif ...bet gali  ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis  mirksiukas.gif
user posted image

eina sau.... dūšią už tas aguonas parduočiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 10, 18:59)
Mano darytas paveiksliukas
user posted image

Tik noriu paklaust patarimo, kodel pas mane ten kur buvo uzteptas crakas, gavosi kitas atspalvis, ir kaip padaryt kad tas suskilinejimas geriau matytusi, nes noriu stala daryt su kraku, bet jei jis matysis tik prikisus nosi, tai tada šš, nes cia yra tas Marabu krakas, o gal su sadolinu geriau gaunas, Patarkit a?

g.gif keistai cia...keisciausia,kad atspalvi pakeite blink.gif marabu krako pati nenaudojau, bet su Hobby line man riebus plyshiai gaunasi..o jau spalvos tai tikrai nekeicia schmoll.gif gal tu kanors/kaipnors ne ta tvarka tepei? g.gif
siaip tai norejau pasakyt, kad tas katinukas yra vokieciu dailininkes Rosina Wachtmeister darbas ( ja galima rasti cia)

QUOTE(mamse @ 2007 01 10, 20:52)
man rodos, dažų viršutiniame sluoksnyje nereikia padauginti. Su viensluoksniu cracku reikia tepti vienu įkvėpimu, t.y., vieną dažų sluoksnį. Kitaip crackas "nepakels" storo dažų sluoksnio. Na bent ant maniškio cracko tokia instrukcija.

aha, geras pastebejimas drinks_cheers.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 20:55)

shitos aguonos gerokai populiarios g.gif esu macius didziuli posteri ant sienos kabinama su jom..ir tos serveteles mano pirktos su tokiom pat g.gif kazhi, kas jas ishgalvojo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 10 sausio 2007 - 23:50
QUOTE(uups @ 2007 01 10, 12:19)

Man ši labai wub.gif

QUOTE(Manaska @ 2007 01 10, 17:52)
cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki  g.gif ...bet gali  ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis  mirksiukas.gif

Jetau,kiek grožių blink.gif

QUOTE(sirenute @ 2007 01 10, 21:59)
Mano darytas paveiksliukas

thumbup.gif atrodo wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 23:55)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 01 10, 22:18)
4u.gif Sveikutės, na ir gražu čia pas jus. Gal ir nepatikėsit, bet per trejetą dienelių perskaičiau viską ką jūs čia prirašėt ir peržiūrėjau darbelius tik ne visus atidaro kažkodėl. Skaičiau ir prieš tai buvusią temą.  mirksiukas.gif Fantastika realiame pasaulyje, noriu ir aš šitaip pabandyti. Servetėlių jau nusipirkau, gal ir ne tokių gražių kokiomis dirbate jūs , bet pradžiai pabandymui manau bus gerai. g.gif
Jutare tu berods iš Panevėžio gal galėsi patart kur pas mus priemonių gauti, jei jų čia išvis yra, tame kaimelyje. Gal patarkite ko pradinukui reikia, su kuo pradėti paprasčiausia?  blush2.gif

Nagi patarkit man kas nors nepalikit taip nežinioje, padėkit žiopliukui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 01 11, 08:34)
Nagi patarkit man kas nors nepalikit taip nežinioje, padėkit žiopliukui blush2.gif

nu jeigu perskaitei visa tema kaip rashei, tai nelabai aishku, kas tau neaishku rolleyes.gif
pradziai butinos serveteles (ar kt popierius), lipalas ir akrilinis lakas. Galbut dar dazhai, ziurint ka noresi daryt. Senukuose tikrai visko gausi. Ar siaip kokioj dazhu/laku parduotuvej.
Labai neblogas dekupazo pradziamokslis yra cia
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 01 11, 10:34)

Pabandysiu padeti ax.gif , nors as tikrai nesu dekupazho specas bigsmile.gif , tik tiek, kad pati truputi taip pat uzsiimineju. Dekupazhui galima naudoti ir specialias - profesionales priemones (su jomis, sakyciau, lengviau-paprasciau dirbti), bet galima naudoti ir kitas kur kas paprastesnes ir pigesnes priemones. Yra reikalingos tokios priemones:
1. Serveteles, ju motyvai iskerpami ir atskiriami visi nereikalingi sluoksniai;
2. Klijai, naudojame paprasciausia lipala arba PVA klijus (skiedziam juos santykiu 1-3 su vandeniu);
3. Dazai, naudojame akrilinius. Jei pradzioje noresi tik pabandyti, o jokiu dideliu darbu nedarysi, pakanka nusipikrti akriliniu dazu rinkinuka koki. Jei planuoji dazhyti daug, tuomet reiketu nusipirkti baltu akriliniu dazu ir ivairiu pigmentu, su kuriais isgausi norimas spalvas. Jeigu reikia dazus taip pat galima truputi skiesti su vandeniu.
4. Darbeliu uzbaigimui, apsaugojimui naudojame akrilini laka - buna skaidrus ir matinis.
Ko dar reikia - sepetuku geru, zirkliu didesniu ir mazesniu...
Kaip minejau yra ir profesionalios priemones visiems siems darbeliams - ivairus mediumai, sendinimo lakai, crackai vadinami, patinos, yra ir profesionalus dazai. Jei pradzioje bandysi su paprastesnemis priemonemis, veliau profesionalesniems darbeliams padaryti vistiek reikes isigyti ir geru priemoniu.
O pradeti reiketu ant medinio, keramikinio pavirsiaus...
Bet manau, merginos dar ka nors patars mirksiukas.gif
Atsakyti
o klausimeli toki tyriu........jei spintele dazyta jau ne viena karta,ja reikia nuvalyti .ar galima ant tu dazu dar syki dazyti ,sendinti.....
Atsakyti