Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

Merginos labai ačiū visoms už įvertinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif labai smagu,kai kam nors patinka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as galvojau,kad jus cia apie tuos vitrazhus,kur i vitrazo remeli granules supili ir orkaitej ishlydai doh.gif mane jie baisiai vilioja..tik tiek, kad kurybos ten nelabai daug ax.gif
iehskojau kedziu..
.imetu idomesnius radinius dekupazhintu ir akrilu ishpieshtu, etc...gal kam pravers:
sita kainuoja 250$ blink.gif :
user posted image
sita dekupazhinta tapeto atraizhom:
user posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
dar ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siggy @ 2007 01 09, 19:28)

Monada, aš savo planuose kaip tik ir turiu spintą visą dekupažuot, bet kol kas dar stengiuos ranką atmušt ant smulkesnių daiktų, kuriuos lengviau išmest jei kas negerai, nei spintą  biggrin.gif

Esu drasus kiskis, nes turbut iskart ant duru mokinsiuos lotuliukas.gif O juolab, kad dar savamoksle busiu biggrin.gif Blogai kai uzsieny tokiu kursu ner. Noreciau greiaciau ismokt, nes keliames i nauja buta (nepergyvenu jei nepavyks dekupazuot duru, nes butas nuomojamas bus lotuliukas.gif ) ir noreciau tokio jaukaus ir mielo...

Uups aciu tau uz pora pavyzdeliu, tos antros tai wub.gif Manau paciai fantazijos nepritruks ir as ka nors garzaus padarysiu.

O jus cia visos tokios jau pazengusios... Labai grazu paziuret smile.gif Upps linkiu ideju dekupazuojant kede smile.gif
Atsakyti
[quote=uups,2007 01 09, 17:29]
nu parodykit man kas kokiu grazhiu kedziu...aaa? ax.gif

UUPS, na va - ziurek smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tos dvi kur zalia ir geltona is vis nerealios thumbup.gif
Atsakyti
nu jooo. čia tai jau tikrai menas padarytas wub.gif
Atsakyti
o Dieve...........vos neapalpau nuo situ visu grozybiu..............mergaites gal kuri galite mane pamokinti? as noriu iki vasario 2dienos tetai medine spintele taip dekupazuoti.......ji sena,medine ir dazyta simta kartu..teta ja jau mesti susiruosusi.bet mano akimis dar is jos galima kai ka islauzti..........
ko man reikes ? aciu labai jai kas atsiliepsite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as:): 10 sausio 2007 - 14:45
QUOTE(Monada @ 2007 01 10, 16:26)
Seiminykas nepriestarauja, nes durys yra gana senos biggrin.gif O jei labai jau nepavyks, keisim jas lotuliukas.gif Tarpusavio susitarimas  rolleyes.gif

Is tikro tai planuoju labai subtiliai jas "paremontuot" dekupazo budu ir pradziai visai nedaug biggrin.gif Reiks ieskot dabar serveteliu, kad but gal ka nors pritaikyt  ax.gif

cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki g.gif ...bet gali ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 10, 16:52)
cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki  g.gif ...bet gali  ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis  mirksiukas.gif

Man puikiausiai tiktu kaip virsuj desiniam kampe, raudona saka nuleista zemyn. Tik tokio dydzio serveteliu nebuna. Bet mintis sauni, galesim pritaikyt dar kur nors. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 10, 17:14)
Man  puikiausiai tiktu kaip virsuj desiniam kampe, raudona saka nuleista zemyn. Tik tokio dydzio serveteliu nebuna. Bet mintis sauni, galesim pritaikyt dar kur nors. Dekui  4u.gif

tai yra decu popierius, dovanu popierius ir t.t
Atsakyti
Nuostabus darbeliai, labai patiko tie vazoneliai su saulegrazom mirksiukas.gif

Reisk ir man pabandyt kanors kanors grazaus sukurt ax.gif
Atsakyti
Mano darytas paveiksliukas
user posted image
user posted image

Tik noriu paklaust patarimo, kodel pas mane ten kur buvo uzteptas crakas, gavosi kitas atspalvis, ir kaip padaryt kad tas suskilinejimas geriau matytusi, nes noriu stala daryt su kraku, bet jei jis matysis tik prikisus nosi, tai tada šš, nes cia yra tas Marabu krakas, o gal su sadolinu geriau gaunas, Patarkit a?
Atsakyti