Merginos labai ačiū visoms už įvertinimus labai smagu,kai kam nors patinka
as galvojau,kad jus cia apie tuos vitrazhus,kur i vitrazo remeli granules supili ir orkaitej ishlydai mane jie baisiai vilioja..tik tiek, kad kurybos ten nelabai daug
iehskojau kedziu..
.imetu idomesnius radinius dekupazhintu ir akrilu ishpieshtu, etc...gal kam pravers:
sita kainuoja 250$ :
sita dekupazhinta tapeto atraizhom:
Papildyta:
dar
iehskojau kedziu..
.imetu idomesnius radinius dekupazhintu ir akrilu ishpieshtu, etc...gal kam pravers:
sita kainuoja 250$ :
sita dekupazhinta tapeto atraizhom:
Papildyta:
dar
QUOTE(Siggy @ 2007 01 09, 19:28)
Monada, aš savo planuose kaip tik ir turiu spintą visą dekupažuot, bet kol kas dar stengiuos ranką atmušt ant smulkesnių daiktų, kuriuos lengviau išmest jei kas negerai, nei spintą
Esu drasus kiskis, nes turbut iskart ant duru mokinsiuos O juolab, kad dar savamoksle busiu Blogai kai uzsieny tokiu kursu ner. Noreciau greiaciau ismokt, nes keliames i nauja buta (nepergyvenu jei nepavyks dekupazuot duru, nes butas nuomojamas bus ) ir noreciau tokio jaukaus ir mielo...
Uups aciu tau uz pora pavyzdeliu, tos antros tai Manau paciai fantazijos nepritruks ir as ka nors garzaus padarysiu.
O jus cia visos tokios jau pazengusios... Labai grazu paziuret Upps linkiu ideju dekupazuojant kede
Man tos dvi kur zalia ir geltona is vis nerealios
nu jooo. čia tai jau tikrai menas padarytas
o Dieve...........vos neapalpau nuo situ visu grozybiu..............mergaites gal kuri galite mane pamokinti? as noriu iki vasario 2dienos tetai medine spintele taip dekupazuoti.......ji sena,medine ir dazyta simta kartu..teta ja jau mesti susiruosusi.bet mano akimis dar is jos galima kai ka islauzti..........
ko man reikes ? aciu labai jai kas atsiliepsite
ko man reikes ? aciu labai jai kas atsiliepsite
QUOTE(Monada @ 2007 01 10, 16:26)
Seiminykas nepriestarauja, nes durys yra gana senos O jei labai jau nepavyks, keisim jas Tarpusavio susitarimas
Is tikro tai planuoju labai subtiliai jas "paremontuot" dekupazo budu ir pradziai visai nedaug Reiks ieskot dabar serveteliu, kad but gal ka nors pritaikyt
Is tikro tai planuoju labai subtiliai jas "paremontuot" dekupazo budu ir pradziai visai nedaug Reiks ieskot dabar serveteliu, kad but gal ka nors pritaikyt
cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki ...bet gali ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis
QUOTE(Manaska @ 2007 01 10, 16:52)
cia pec,dekorui skirti lipdukai kazkoki ...bet gali ir dekupaza daryt..na jei patiks mintis
Man puikiausiai tiktu kaip virsuj desiniam kampe, raudona saka nuleista zemyn. Tik tokio dydzio serveteliu nebuna. Bet mintis sauni, galesim pritaikyt dar kur nors. Dekui
QUOTE(Monada @ 2007 01 10, 17:14)
Man puikiausiai tiktu kaip virsuj desiniam kampe, raudona saka nuleista zemyn. Tik tokio dydzio serveteliu nebuna. Bet mintis sauni, galesim pritaikyt dar kur nors. Dekui
tai yra decu popierius, dovanu popierius ir t.t
Nuostabus darbeliai, labai patiko tie vazoneliai su saulegrazom
Reisk ir man pabandyt kanors kanors grazaus sukurt
Reisk ir man pabandyt kanors kanors grazaus sukurt
Mano darytas paveiksliukas
Tik noriu paklaust patarimo, kodel pas mane ten kur buvo uzteptas crakas, gavosi kitas atspalvis, ir kaip padaryt kad tas suskilinejimas geriau matytusi, nes noriu stala daryt su kraku, bet jei jis matysis tik prikisus nosi, tai tada šš, nes cia yra tas Marabu krakas, o gal su sadolinu geriau gaunas, Patarkit a?
Tik noriu paklaust patarimo, kodel pas mane ten kur buvo uzteptas crakas, gavosi kitas atspalvis, ir kaip padaryt kad tas suskilinejimas geriau matytusi, nes noriu stala daryt su kraku, bet jei jis matysis tik prikisus nosi, tai tada šš, nes cia yra tas Marabu krakas, o gal su sadolinu geriau gaunas, Patarkit a?