Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(vitta @ 2007 01 09, 10:57)
linkusi dekoruot ale vitražais, nu rinkinukai tokie vaikiški vitražų darymui (mano naujas kablys šiuo metu  lotuliukas.gif ) Sėkmės  4u.gif

o cia jus turite omeny tuos Glass decor? su tais dekoruojate plyteles? o nuo dregmes nieko neatsitinka?
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(vitta @ 2007 01 09, 10:57)
linkusi dekoruot ale vitražais, nu rinkinukai tokie vaikiški vitražų darymui (mano naujas kablys šiuo metu  lotuliukas.gif ) Sėkmės  4u.gif

gal gali koki darbeli parodyti savo vitrazu? idomu ax.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 09, 11:22)
Ash vazona vakar padirbinau:
user posted image
mane tos smilgos vezha rolleyes.gif

grazu 4u.gif

QUOTE(vikcius @ 2007 01 09, 15:27)
Parodysiu savo darbelius blush2.gif šešėliuot dar nemoku ir spalvas išgaunu su guašu ir akriliniais baltai dažais,tai nekokios gaunas blush2.gif ir dar šitam kaime servėtėlių pasirinkimo jokio nėra blink.gif  doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
ir atleiskit už nuotraukų kokybę blush2.gif

wub.gif

o as sendinima kai padariau ant remu pries 3 dienas..tai man dar jie limpa blink.gif g.gif lyg viska pagal instrukcija dariau ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 09 sausio 2007 - 18:07
vikcius labai grazu

QUOTE(uups @ 2007 01 09, 11:22)
Ash vazona vakar padirbinau:
mane tos smilgos vezha rolleyes.gif

smagu, kad dekupazas tau vis dar mielas drinks_cheers.gif
labai grazus vazoniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 09 sausio 2007 - 18:16
Mielosios, kompetetingos dekupazistes, patarkit parasu ar imanoma dekupaza pritaikyt sienines spintos durims (jos medines, lakuotos, rudos? g.gif

Uups va matau kede planuoja dekupazint, tai gal imanoma ir duris? 4u.gif As dar niekad nieko panasau nedariau, bet man labai grazu...
Atsakyti
Monada, tikrai galima, paprasčiausias dekupažas ant medžio mirksiukas.gif
uups, kokios smilgos gražios wub.gif wub.gif wub.gif
vikčiau, labai liuks thumbup.gif laikrodis fainas wub.gif
Atsakyti
uuups, vat ką reiškia viziją turėt thumbup.gif
man tie krapai ant servetėlės negražūs buvo schmoll.gif o dabar super wub.gif
o dėl kėdžių, tai aš pvz bet ką kai ruošiuos darys, atsisėdu su stirta servetėlių ir dėlioju, tada kažkaip ir prisitaikau, kas gražiausiai atrodo cool.gif aš tas kėdes su gelėm apsiraizgiusiom įsivaizduoju, bet svarbu dar, kur to kėdės stovės

Monada, aš savo planuose kaip tik ir turiu spintą visą dekupažuot, bet kol kas dar stengiuos ranką atmušt ant smulkesnių daiktų, kuriuos lengviau išmest jei kas negerai, nei spintą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 01 09, 14:16)
O cia jos i virtuve? Jei taip, tai as tada krapais tais tamstos dekoruociau biggrin.gif ir gobelena pakeisciau i koki dryzuota...  ax.gif bet aisku, fantazija zmoniu neribota  rolleyes.gif

nea...i kambari...mano virtuve tokiamazha, kad netelpam ten valgyt doh.gif

QUOTE(Monada @ 2007 01 09, 16:29)
Mielosios, kompetetingos dekupazistes, patarkit parasu ar imanoma dekupaza pritaikyt sienines spintos durims (jos medines, lakuotos, rudos?  g.gif
Uups va matau kede planuoja dekupazint, tai gal imanoma ir duris?  4u.gif  As dar niekad nieko panasau nedariau, bet man labai grazu...

va pora dekupazhintu duru:
user posted image
user posted image

nu parodykit man kas kokiu grazhiu kedziu...aaa? ax.gif
Atsakyti
tos paskutinės durys tai super, man iš pradžių pasirodė, kad ten metalai wub.gif
aš turėjau diską, kur prisitraukus iš interneto visokių grožių, ir kėdžių buvo, bet mažius mano pagavo tą cd ir subraižė doh.gif
o man pirma mintis buvo vynuogių lapai, kažkur šalia vyninės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 09, 15:48)
klausykit, o kaip tas dulkes nuo medienos nurinkt,kai snvitriniu popierium nuzulini? g.gif
nusluostyt skuduru dregnu? nusiurbt? nuplaut? g.gif

Aš valiau "vait spiritu". Bent jau vyras taip liepė g.gif
Atsakyti
vikčiau , ir man laikrodis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 01 09, 21:45)
Aš valiau "vait spiritu". Bent jau vyras taip liepė  g.gif

turiu tik tikro spirito..reiketu visu 6 ishkart nevalyt, ba prisikvepuosiu nemazhai promiliu lotuliukas.gif siaip, nuvaliau ash ta kede tokia shluotele...hmm....nzn, tokia viekartine, prie kurios dulkes limpa, 'sviff', ar kaip ten g.gif labai neblogai gavosi thumbup.gif gal dar spiritu perbrauksiu pabaigai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 09, 17:30)
o cia jus turite omeny tuos Glass decor? su tais dekoruojate plyteles? o nuo dregmes nieko neatsitinka?

aš plytelių nedekoruoju, bet jei reiktų tai dekoruočiau, pas draugę yra vonioj, nu lyg nieko neatsitiko g.gif

QUOTE(Manaska @ 2007 01 09, 18:05)
gal gali koki darbeli parodyti savo vitrazu? idomu 

blush2.gif taigi kad mano tas vitražinimasis tik vaikam, paveiksliuką apvedžioju, paskui nuspalvinu ir vaikams kambary prie stiklinės sienelės užklijuoju, tiek to mano meno, pati nepiešiu, tiek, kad labai užsikabinau ax.gif
Atsakyti