Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

pas mus sadolino20,tai vadinasi ir jisai tinka g.gif ,tai tad rytoj pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles.
Kol neperskaiciau visko nenorejau klausti, bet kai perskaiciau.... dar daugiau klausimu atsirado!
Noreciau namuose atnaujinti duris, nes jos tokios senos, baltais emaliniais dazais nudazytos. Nuo ko pradeti ant tokio pagrindo???
Kitas klausimelis- ar galima kazka bandyt daryt ant dazytu sienu? Ten atrodo vandens pagrindu dazai? Ar nedazomos tokiais sienos?
O ant vonios plyteliu galima?
Nera pinigeliu keisti naujas duris ir plyteles verysad.gif

Padekit prasau
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 09, 01:12)
Sveikos darbstuoles.

Sveika, viskas įmanoma mirksiukas.gif
darydama dėžutę dažus šveičiau iki medžio, nors Tamsta Mokytoja, sakė, kad užtenka paviršių sušiaušti su švitriniu popierium. Tai va ir būtų tavo pradžia. Kitas atsakymėlis - galima ax.gif Ant vonios plytelių irgi galima, bet aš jas labiau būčiau linkusi dekoruot ale vitražais, nu rinkinukai tokie vaikiški vitražų darymui (mano naujas kablys šiuo metu lotuliukas.gif ) Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 09 sausio 2007 - 10:59
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 08, 23:12)
Noreciau namuose atnaujinti duris, nes jos tokios senos, baltais emaliniais dazais nudazytos. Nuo ko pradeti ant tokio pagrindo???

crafltadies forume kazkas buvo imetes fantastishko grozhio dekupazhintas duris wub.gif
Ash vazona vakar padirbinau:
user posted image
mane tos smilgos vezha rolleyes.gif
kazhi, galima senus vazonus naudot ? sitas buvo senas...pashveiciau shvitriniu ir ishploviau pora kartu indaplovej cool.gif turiu dar kruva senu...
Atsakyti
uups, kad daug kas senus naudoja ax.gif
Atsakyti
Vadinasi duris pirma turiu nusveisti? Valio! siandien radesiu.

o Plyteles dekoruot su tais stiklo vitraziniais dazais? Jie nebijo dregmes?

O kaip pradet ant sienu?

Is laimes turbut lubas su galva pramusiu!!!! lotuliukas.gif

ACIU
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 09, 11:37)
Is laimes turbut lubas su galva pramusiu!!!!  lotuliukas.gif
ACIU

Šiaip siūlyčiau pirmiau ant kokių smulkesnių darbelių pasipraktikuot.... Iš savo karčios patirties : dėžę porakart perdarinet teko doh.gif

Uups - pas mane visas dekoras ant senų vazonų.... Kolkas nieko blogo, apart to kad vienam vazoniuky "pramušė" druskos - na spalva vietom pasikeitė ax.gif Bet tam konkrečiai vazoniukui - tinka, sueina vietoj šešėlių bigsmile.gif
Atsakyti
uups, tikrai graziai tos smilgos atrodo smile.gif bet tikriausiai reikejo labai jau kruopsciai tokias plonybes klijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 09, 10:59)
Šiaip siūlyčiau pirmiau ant kokių smulkesnių darbelių pasipraktikuot.... Iš savo karčios patirties : dėžę porakart perdarinet teko  doh.gif

drinks_cheers.gif ne taip lengva ta servetele uzhklijuot, kaip is pradziu gali atrodyt...arba sendinima padaryt... unsure.gif

QUOTE(sizike @ 2007 01 09, 11:32)
uups, tikrai graziai tos smilgos atrodo smile.gif bet tikriausiai reikejo labai jau kruopsciai tokias plonybes klijuoti  g.gif

nea,- palikau nemazai baltos serveteles aplink,kadangi vazonas baltas, nieko nesimato thumbup.gif esu toki ir molio spalvos padarius, tai servetele, nors ir permirko, ish arti matosi....ant kitokiu spalvu tektu jau kruopsciau ishkirpt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 09 sausio 2007 - 14:19
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 09, 12:10)
tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš jau irgi išbandžiau  thumbup.gif  thumbup.gif

o kur šito gėrio galima rasti g.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 09, 12:22)

Ash vazona vakar padirbinau:

kaip gražuu wub.gif
Papildyta:
Parodysiu savo darbelius blush2.gif šešėliuot dar nemoku ir spalvas išgaunu su guašu ir akriliniais baltai dažais,tai nekokios gaunas blush2.gif ir dar šitam kaime servėtėlių pasirinkimo jokio nėra blink.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir atleiskit už nuotraukų kokybę blush2.gif
Atsakyti
man laikrodis labai grazus thumbup.gif
klausykit, o kaip tas dulkes nuo medienos nurinkt,kai snvitriniu popierium nuzulini? g.gif
nusluostyt skuduru dregnu? nusiurbt? nuplaut? g.gif
nusveiciau katik kede... noreciau dekupazhint, bet neturiu ideju doh.gif gal kas matet graziu dekupazhintu kedziu kur? manishkes atrodo taip:
user posted image
man jos butu labai grazios kaip yra (gal gobelena pakeisciau) , bet ziauriai netinka prie interjero (hmm...skambiai as cia...pas mane tokio ishvis nera rolleyes.gif),- viskas balta arba smelio spalvos, mediena visa shviesi doh.gif ...
neturiu ideju ka padaryt...maniau, beshveisdama sugalvosiu, bet kol kas tik baltais akriliniais nudazhytas matau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 09, 16:48)
nusveiciau katik kede... noreciau dekupazhint, bet neturiu ideju doh.gif  gal kas matet graziu dekupazhintu kedziu kur?

O cia jos i virtuve? Jei taip, tai as tada krapais tais tamstos dekoruociau biggrin.gif ir gobelena pakeisciau i koki dryzuota... ax.gif bet aisku, fantazija zmoniu neribota rolleyes.gif
Atsakyti