Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

būtinai 24 val, ne mažiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2007 01 06, 23:40)
Senai džiaugiuosi jūsų darbeliais-nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif Noriu paklausti PERLIUKO -Kokius dažus ir laka naudojo duoninei atnaujinti,ji tokia blėkinė ar ne... g.gif Aš norėčiau atnaujinti skalbenkės viršų-manau ten panaši medžiaga g.gif

dažiau paprastais akriliniais ir lakas akrilinis 4u.gif

QUOTE(sirenute @ 2007 01 07, 10:10)
Na o cia mano naujasi darbeliai, marskineliai dukrytei, kadangi ji pamisusi del masinu tai ir marskineliai su jom  biggrin.gif
user posted image

Gražu thumbup.gif ir vaikui džiaugsmo kiek bigsmile.gif , o kur galima gaut tokių mašinyčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 07, 22:49)
dažiau paprastais akriliniais ir lakas akrilinis  4u.gif
Gražu  thumbup.gif  ir vaikui džiaugsmo kiek  bigsmile.gif , o kur galima gaut tokių mašinyčių  g.gif

sitas masinytes mes gavome is Vokietijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 07, 23:56)
sitas masinytes mes gavome is Vokietijos  ax.gif

mano mergina kaip džiaugiasi jom, o filmuka tai nežinau jau kiek n kartų peržiūrejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet čia servetėlės g.gif maniškiui taip pat tas multikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 07, 23:03)
Bet čia servetėlės  g.gif  maniškiui taip pat tas multikas  bigsmile.gif

taip cia serveteles
Atsakyti
Perliuk,
gavau ir as tada tu masinyciu, kokia puse serveteles galeciau mainyti, jei noretum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 07, 21:36)
nu va uztepi ant medziagos mediumo 1 cm placiau nei paveiksliukas, tada dedi paveiksliuka ir tepi ant jo, tada turi padziuti apie 24 val berods (nu del to nesu tikra), o paskui su lygintuvu per skudureli palygini apie 3 min.

bigsmile.gif thumbup.gif ačiū,kad parašei,nes aš tai visai netaip buvau supratusi doh.gif jau būčiau po penkių minučių lyginusi doh.gif doh.gif

QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 07, 21:57)
būtinai 24 val, ne mažiau drinks_cheers.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(sirenute @ 2007 01 07, 23:00)
mano mergina kaip džiaugiasi jom, o filmuka tai nežinau jau kiek n kartų peržiūrejus  lotuliukas.gif

maniškis irgi tai dabar padarysiu siurprizą thumbup.gif tik reik lėks kažkokią maikutę nupirkti rolleyes.gif
Atsakyti
LABUTIS smile.gif
GAL KAS NORS PATARS KOKIUS DAZUS,KOKI LAKA IR KA DR REIKIA ISIGYTI NORINT PADARYTI TABURETE! KIEK MAZDAUG KAINUOTU DAZAI IR LAKAS,IR KIEK JU TEN YRA?ACIU ax.gif
Papildyta:
MAN LAAAAAAABAI PATIKO JUSU DARBAI!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2007 01 08, 13:25)
LABUTIS  smile.gif
GAL KAS NORS PATARS KOKIUS DAZUS,KOKI LAKA IR KA DR REIKIA ISIGYTI NORINT PADARYTI TABURETE! KIEK MAZDAUG KAINUOTU DAZAI IR LAKAS,IR KIEK JU TEN YRA?ACIU  ax.gif
Papildyta:
MAN LAAAAAAABAI PATIKO JUSU DARBAI!!!!  wub.gif

ax.gif jei patiko darbai tai norėsi ir perskaityti kaip viskas daroma mirksiukas.gif ,o ten ir rašoma kas su kuo mirksiukas.gif
akriliniai dažai akrilinis lakas ir rttt mirksiukas.gif
tik va bėda kad ne visko savam kaime gali rasti doh.gif kaip ir to sadolin 70 lako,kuris skirtas pabaigai g.gif ką daryti kad jo negaunu,su kokiu galiu nulakuoti vietoj jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 08, 13:35)
ax.gif jei patiko darbai tai norėsi ir perskaityti kaip viskas daroma mirksiukas.gif ,o ten ir rašoma kas su kuo mirksiukas.gif
akriliniai dažai akrilinis lakas ir rttt mirksiukas.gif
tik va bėda kad ne visko savam kaime gali rasti doh.gif kaip ir to sadolin 70 lako,kuris skirtas pabaigai g.gif ką daryti kad jo negaunu,su kokiu galiu nulakuoti vietoj jo g.gif

aš lakuoju su sadolin 10. Vandens pagrindo. Tik matinis jis, o ne blizgus kaip 70. irgi negavau savam kaime. Be to matinis paviršius priimtinesnis man. Beje, dekupažuojant kartais norisi savo grožio suvokimą keisti. Nes kai kurie darbai tiesiog reikalauja blizgesnio lako. teks ir kitokį įsigyti. Kada nors.
Atsakyti
tai sadolinas juk čia neprivalomas 4u.gif svarbu, kad būtų akrilinis, tik aš sakau, kad jis man geriausias buvo iš daugumos bandytų. o gal jums visai kitaip rolleyes.gif

nika, tikrai paskaityk, čia merginos dalijasi, kaip joms sekasi ir tikrai naudinga, nes taip gali pasimokyti iš kitų klaidų ir taip nebedaryti smile.gif
Atsakyti