akvilyt, tavo idėją interpretavau savaip
vikčiau, būtinai pasidalink, kokia čia dar gėda
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 06, 13:51)
akvilyt, tavo idėją interpretavau savaip
labai grazu .
as ir pries kaledas nusipirkau dovanu popieriaus - tikejausi savo darbo knyga pasipuosti- bet teks dar palaukti kada tai ivyks
taip vikciau rodyk savo darbus ir greitai - nes geda yra nieko nenoreti ir nieko nedaryti
Senai džiaugiuosi jūsų darbeliais-nuostabu Noriu paklausti PERLIUKO -Kokius dažus ir laka naudojo duoninei atnaujinti,ji tokia blėkinė ar ne... Aš norėčiau atnaujinti skalbenkės viršų-manau ten panaši medžiaga
Na o cia mano naujasi darbeliai, marskineliai dukrytei, kadangi ji pamisusi del masinu tai ir marskineliai su jom
QUOTE(sirenute @ 2007 01 07, 10:10)
Na o cia mano naujasi darbeliai, marskineliai dukrytei, kadangi ji pamisusi del masinu tai ir marskineliai su jom
labai grazu
sirenute, labai puikūs marškinėliai
januxs, ant metalo - įprastas dekupažas. tik turi rūdžių, tai jas būtinai reikia visas išnaikinti
januxs, ant metalo - įprastas dekupažas. tik turi rūdžių, tai jas būtinai reikia visas išnaikinti
QUOTE(uups @ 2007 01 05, 21:14)
dar pas mus radau kazkoki baisiai idomu popieriu dekupazhui, gal kas bandet,- is cia
reiks paieskot
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 06, 13:51)
labai grazu
o as bandau sendinima daryt...dabar sedziu ,ziuriu i remelius ir laukiu gausis kas ar ne
dėkui
sulauksi, sulauksi
sulauksi, sulauksi
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 07, 20:09)
niu kazka vos izlibinu toki siauri iskilimai
o su kokiu skuduriukiu patina geriausia itrint?
QUOTE(Manaska @ 2007 01 07, 20:20)
niu kazka vos izlibinu toki siauri iskilimai
geriausia su medziaginiu skudureliu
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 07, 21:28)
gal man tundrai kas nors papasakotų nuo iki kaip ant medžiagos daryti priemones turiu visas
nu va uztepi ant medziagos mediumo 1 cm placiau nei paveiksliukas, tada dedi paveiksliuka ir tepi ant jo, tada turi padziuti apie 24 val berods (nu del to nesu tikra), o paskui su lygintuvu per skudureli palygini apie 3 min.