Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

akvilyt, tavo idėją interpretavau savaip blush2.gif

user posted image
4u.gif

vikčiau, būtinai pasidalink, kokia čia dar gėda mirksiukas.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 06 sausio 2007 - 13:52
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 06, 13:51)
akvilyt, tavo idėją interpretavau savaip blush2.gif
vikčiau, būtinai pasidalink, kokia čia dar gėda mirksiukas.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

labai grazu thumbup.gif .
as ir pries kaledas nusipirkau dovanu popieriaus - tikejausi savo darbo knyga pasipuosti- bet teks dar palaukti kada tai ivyks doh.gif

taip vikciau rodyk savo darbus ir greitai - nes geda yra nieko nenoreti ir nieko nedaryti 4u.gif
Atsakyti
Senai džiaugiuosi jūsų darbeliais-nuostabu thumbup.gif thumbup.gif Noriu paklausti PERLIUKO -Kokius dažus ir laka naudojo duoninei atnaujinti,ji tokia blėkinė ar ne... g.gif Aš norėčiau atnaujinti skalbenkės viršų-manau ten panaši medžiaga g.gif
Atsakyti
Na o cia mano naujasi darbeliai, marskineliai dukrytei, kadangi ji pamisusi del masinu tai ir marskineliai su jom biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 07, 10:10)
Na o cia mano naujasi darbeliai, marskineliai dukrytei, kadangi ji pamisusi del masinu tai ir marskineliai su jom  biggrin.gif

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
sirenute, labai puikūs marškinėliai thumbup.gif
januxs, ant metalo - įprastas dekupažas. tik turi rūdžių, tai jas būtinai reikia visas išnaikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 05, 21:14)
dar pas mus radau kazkoki baisiai idomu popieriu dekupazhui, gal kas bandet,- is cia

g.gif reiks paieskot bigsmile.gif

QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 06, 13:51)

labai grazu wub.gif

o as bandau sendinima daryt...dabar sedziu ,ziuriu i remelius ir laukiu doh.gif gausis kas ar ne g.gif

Atsakyti
dėkui 4u.gif
sulauksi, sulauksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 07, 20:09)
dėkui 4u.gif
sulauksi, sulauksi lotuliukas.gif

niu kazka vos izlibinu lotuliukas.gif doh.gif toki siauri iskilimai
o su kokiu skuduriukiu patina geriausia itrint?
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 07, 20:20)
niu kazka vos izlibinu  lotuliukas.gif  doh.gif  toki siauri iskilimai
o su kokiu skuduriukiu patina geriausia itrint?

geriausia su medziaginiu skudureliu mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif gal man tundrai kas nors papasakotų nuo iki kaip ant medžiagos daryti blush2.gif priemones turiu visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 07, 21:28)
ax.gif gal man tundrai kas nors papasakotų nuo iki kaip ant medžiagos daryti blush2.gif priemones turiu visas 4u.gif

nu va uztepi ant medziagos mediumo 1 cm placiau nei paveiksliukas, tada dedi paveiksliuka ir tepi ant jo, tada turi padziuti apie 24 val berods (nu del to nesu tikra), o paskui su lygintuvu per skudureli palygini apie 3 min.
Atsakyti