Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(Perliukas @ 2007 01 05, 18:10)
Labai gražu  thumbup.gif ir  čia šitaip po dviejų kursų  blink.gif  4u.gif  o ta dėžutė kur su angelu , apačioj tokie dideli suskilinėjimai  g.gif , kaip tokius reik padaryt  g.gif

Po vienų mokymų. ax.gif Į pažengusiųjų nepavyko įsiterpti. Išvykau.
tas crackas ir man patinka. jis tok porcelianinis. Pirkau jį internetu ir bėdų turėjau. apie jas ir forumietės girdėjo. Mat jis vandeninio pagrindo, o įtrinti patina ir nulakuoti viršų vandeniniu laku nepavyko. jis įtrinamas aliejiniais dažais, perteklius nuvalomas whitespiritu, o lakuojamas aliejiniu laku. Aliejinis lakas šlykštus ir smirda. bet tokie crackai gražūs, kad teko ir tam pinigėliu paaukoti bei įsigyti kitokių papildomų priemonių. Ekspermentai. Ir įtrinti crackus paprasčiau pasirodė nei įprastom Jums priemonėm. Dabar turiu visokių. jei vis dar įdomu, atsiųsiu psl nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 05, 18:33)
vitta, mamse wub.gif  wub.gif  wub.gif
labai gražūs ir jaukūs darbeliai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, Tamsta Mokytoja.
Turiu klausimą. Jei tai kūrybinė paslaptis, tai ką gi verysad.gif Bet jei ne - apie kūrinių dekoravimą juostelėmis. Ar jas priklijuoji ir kuo? Ar užlakuoji jas laku ar tik užriši. Įsivaizduoju, kad darai kaip išmanai, bet tavoji patirtis didesnė. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 19:10)
. jei vis dar įdomu, atsiųsiu psl nuorodą.

atsiųsk 4u.gif
Atsakyti
[quote=Perliukas,2007 01 05, 19:39]
atsiųsk 4u.gif
[/quot

produktai
Pažiūrėk. Jei įsigysi, nebandyk įtrūkimų trinti patina su akrilu. Ne. Ir lakuoti vandeniniu laku. Aš jau bandžiau. Vos spėjau baigti kalėdinę dovaną. Vandens lakas ir dažai tą cracką tiesiog suskystina. Tiek čia ir bėdos. Nusiperki kokios universlaios spalvos aliejinių dažų tutelę įtrynimui (girdėjau Thomas Philpps yra rininių nebrangių), aliejinio lako ir whitspirit paviršiui nuvalyti bei šepetėliams alijiejinio lako nuplauti. Na dar ir šepetėlį kitą pirkau. Gaila buvo prabangiojo, skirto vandeninio pagrindo priemonėms.
Atsakyti
Ačiū mamse 4u.gif

Pabandysiu parodyt ką esu padarius anksčiau :
Turėjau tokias pabrokuotas taburetes smile.gif
user posted image

O tapo tokia
user posted image

dar sena tarybinė duoninė , gaila nenufotkinau kaip iš pradžių atrodė doh.gif
user posted image
duoninė nėr tokia balta , natūroj rusva

Šviežesnius darbelius gal vėliau prisiruošiu įkelt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 05 sausio 2007 - 20:03
Mamse, nerealiai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif . Norejau klausti, kur dezuciu tokiu gavai, bet jau Kunigunda klause, tai ieskosiu ir as geliu parduotuvese. Ikelciau ir as savo pora darbeliu, bet deja, fotiko negaliu prijungti prie kompo sad.gif ...
Papildyta:
Perliuk, taberete super atrodo thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 05, 20:01)
Ačiū mamse  4u.gif

Pabandysiu parodyt ką esu padarius anksčiau :
Turėjau tokias pabrokuotas taburetes smile.gif
user posted image

O tapo tokia
user posted image

dar sena tarybinė duoninė , gaila nenufotkinau kaip iš pradžių atrodė  doh.gif
user posted image
duoninė nėr tokia balta , natūroj rusva

Šviežesnius darbelius gal vėliau prisiruošiu įkelt  ax.gif

Ant tokios taburetės ir sėsti nebesinori. Tik grožėtis iš tolo.
Dabar mane kankina šešėliavimo klausimas. Gal čia dailės mokyklą baigti reikėjo, kad suprastum šias subtilybes. Kaip nors gal.
Atsakyti
ačiū, ačiū smile.gif viena jau apgadinta yra , rudenį sultis ant jos uždarinėjau ir po apačia laikraštį pasitiesiau , tai pirikibo doh.gif , galėjau skaityt ant kėdės lotuliukas.gif , pašveičiau su švelniu švitriniu ir nusiplovė karsta.gif tik perlakuot neprisiruošiu (ta buvo lakuota vandeniniu laku) . Kitas dvi lakavau su kažkokiu auto purškiamu laku , tai atrodo žymiai gražiau , patvaresnis , bet suskilinėjo kaip krakas (panašiai kaip pas mamse angeliukų dėžutė unsure.gif ) nuotraukoj nesimato ir natūroj tik iš arčiau prikišus nosį biggrin.gif
Atsakyti
Perliukas thumbup.gif

QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 20:06)
Dabar mane kankina šešėliavimo klausimas. Gal čia dailės mokyklą baigti reikėjo, kad suprastum šias subtilybes. Kaip nors gal.

lotuliukas.gif , as ir manau, kad reiketu kokias dailes knygas pavartyti kur moko piesti
Atsakyti
oo, dailininkėmis norit tapt? bigsmile.gif 4u.gif pamažu, bandydamos išmoksit, juk tik per bandymus gausis tinkamas rezultatas mirksiukas.gif

o dėl juostelių, jokia čia paslaptis biggrin.gif priklauso, ko nori. jei ta juostelė ir atliktų juostelės vaidmenį, tai tiesiog ją priklijuoji. bet galima lakuoti, padaryti ją kaip dekoravimo dalį, t.y. kad būtų lygus paviršius. tik tada reikia daug lakuoti irrinktis kuo lygesnę juostelę 4u.gif
Atsakyti
wow...kokie grazhus darbeliai thumbup.gif
ash nieko nedarau, bet vis lendu cia paziuret...ir i serveteliu skyrius parduotuvej vis vaikshtau atsakingai doh.gif Sian nusipirkau baisiai grazhiu serveteliu su raktazholem...gal net kanors padarysiu lotuliukas.gif
dar pas mus radau kazkoki baisiai idomu popieriu dekupazhui, gal kas bandet,- is cia
Atsakyti
Visų labai grąžūs darbeliai thumbup.gif Šaunuolės mergytės 4u.gif aš vis ką nors nudirbu,bet neparodau,gėda kažkaip blush2.gif
Atsakyti