Sveikos, meistrės. Su prėjusiomis šventėmis ir ilgais jų atminimais širdyse. Prieš kalėdas ir aš nustojau būti tik dekupažo teoretikė. Pristatau pirmuosius darbelius. Visko buvo. Tai crakas netiko tai dar kas. Ilgoki bandymai dar prieš akis. Bet malonūs. Tik, kad laiko kas padovanotų ar auklę vaikui
mano tvariniai
Papildyta:
Tiesa, kūrybinį procesą labai ribojo servetėlių ištekliai. Buvau užsisakiusi jų Didžiojoje Britanijoje, bet siuntinio iki šiol nesulaukiau. Taigi tenkinausi bičiulės paskolintomis.
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:27)
jo, gerai tu tą teoriją išstudijavai, labai liuks praktinis darbas , net užpavydėjau
Čia mano kelių valandų darbelis, dukrytei į darželį dantukams skalauti buvo visas oranžinis, paveiksliukus pati mažoji išsirinko
mamse, šaunūs darbai. Kruopštūs ir originalūs. Taip ir toliau
QUOTE(vitta @ 2007 01 05, 16:33)
jo, gerai tu tą teoriją išstudijavai, labai liuks praktinis darbas , net užpavydėjau
Taigi, pradedančiųjų seminaras pas gerb. Briedžiukę, pokalbių sekimas ir pan. Bandyt laiko nebuvo. arba servetėlių
Manaske, labai gražu
Mamse, be žodžių , fantastika
Mamse, be žodžių , fantastika
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:38)
Taigi, pradedančiųjų seminaras pas gerb. Briedžiukę, pokalbių sekimas ir pan. Bandyt laiko nebuvo. arba servetėlių
tai aš irgi pas tamstą mokytoją ėjau, į abejus kursiukus , ale čia jau pas tave talentas
mamse, super matos kad žmogus turi gyslelę
labai grazus visu darbeliai
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:32)
o is kur tokiu superiniu dezuciu radai?
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 05, 17:31)
o is kur tokiu superiniu dezuciu radai?
Dėžutės labai jau nesuperinės. Kreivos, šleivos. Dar atspalvis kažkoks lįsti nudažius pradėjo. O pirkau gėlių parduotuvėjė Panevėžyje. Manau, kad kiekviena surastumėte gėlių parduotuvėse prie suvenyrų. Ačiū už gražius žodžius, mielosios
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 17:56)
Ačiū už gražius žodžius, mielosios
Labai gražu ir čia šitaip po dviejų kursų o ta dėžutė kur su angelu , apačioj tokie dideli suskilinėjimai , kaip tokius reik padaryt
vitta, mamse
labai gražūs ir jaukūs darbeliai
labai gražūs ir jaukūs darbeliai