Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

Sveikos, meistrės. Su prėjusiomis šventėmis ir ilgais jų atminimais širdyse. Prieš kalėdas ir aš nustojau būti tik dekupažo teoretikė. Pristatau pirmuosius darbelius. Visko buvo. Tai crakas netiko tai dar kas. Ilgoki bandymai dar prieš akis. Bet malonūs. Tik, kad laiko kas padovanotų ar auklę vaikui rolleyes.gif
mano tvariniai
Papildyta:
Tiesa, kūrybinį procesą labai ribojo servetėlių ištekliai. Buvau užsisakiusi jų Didžiojoje Britanijoje, bet siuntinio iki šiol nesulaukiau. Taigi tenkinausi bičiulės paskolintomis.
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:27)

jo, gerai tu tą teoriją išstudijavai, labai liuks praktinis darbas thumbup.gif , net užpavydėjau blush2.gif
Čia mano kelių valandų darbelis, dukrytei į darželį dantukams skalauti ax.gif buvo visas oranžinis, paveiksliukus pati mažoji išsirinko biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 05 sausio 2007 - 16:42
mamse, šaunūs darbai. Kruopštūs ir originalūs. Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 01 05, 16:33)
jo, gerai tu tą teoriją išstudijavai, labai liuks praktinis darbas  thumbup.gif , net užpavydėjau  blush2.gif

Taigi, pradedančiųjų seminaras pas gerb. Briedžiukę, pokalbių sekimas ir pan. Bandyt laiko nebuvo. arba servetėlių
Atsakyti
Manaske, labai gražu thumbup.gif

Mamse, be žodžių swoon.gif, fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:38)
Taigi, pradedančiųjų seminaras pas gerb. Briedžiukę, pokalbių sekimas ir pan. Bandyt laiko nebuvo. arba servetėlių

tai aš irgi pas tamstą mokytoją ėjau, į abejus kursiukus blush2.gif , ale čia jau pas tave talentas thumbup.gif
Atsakyti
mamse, super thumbup.gif matos kad žmogus turi gyslelę thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazus visu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 16:32)

o is kur tokiu superiniu dezuciu radai?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 05, 17:31)
o is kur tokiu superiniu dezuciu radai?

Dėžutės labai jau nesuperinės. Kreivos, šleivos. Dar atspalvis kažkoks lįsti nudažius pradėjo. O pirkau gėlių parduotuvėjė Panevėžyje. Manau, kad kiekviena surastumėte gėlių parduotuvėse prie suvenyrų. Ačiū už gražius žodžius, mielosios
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 01 05, 17:56)
Ačiū už gražius žodžius, mielosios

Labai gražu thumbup.gif ir čia šitaip po dviejų kursų blink.gif 4u.gif o ta dėžutė kur su angelu , apačioj tokie dideli suskilinėjimai g.gif , kaip tokius reik padaryt g.gif
Atsakyti
vitta, mamse wub.gif wub.gif wub.gif
labai gražūs ir jaukūs darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti