Paėmiau nusipirkau parasto ploniausio balto flizelino (nėr pas mus jokių mandrų, arba nežinom kur ieškot) ant jo su lygintuvu prikibdžiau iškirptą paveiksliuką (jau atskirta nuo kitų sluoksnių). Tada patepiau ta pusę kur flizelinas klijais ir palaukiau apie 10 min. tada priklijavau prie audinio su lygintuvu, o tada ant paveiksliuko pritepiau tų klijų , gal daugokai, bet labai juos sunku tept, kadangi jie ale gumos klijai ar koks moment
Pabandžiau jau ir plaut, nenusiplovė
QUOTE(Ametiste @ 2006 12 07, 13:33)
Kazkas klausinejo del 3 D kliju. Ju jau yra Artmanijoje...
bet mediumo stiklui nebėra... o kažin kaune jo nėra kur nors?
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 07, 18:49)
bet mediumo stiklui nebėra... o kažin kaune jo nėra kur nors?
abejose parduotuvese artmanijos nera? ar tik toj vandens ar kaip ten gatveje?
hmmm. tai kad aš tik vieną adresą žinau, kuris pateikiamas www.artmanija.com, jo būtent didžioji vandens gatvė, ar kokia ten
Yra ir kita Artmanijos parduotuve, naujame IKI Universitetas centre isikurusi, tik ten jie is viso neprekiauja priemonemis dekoravimui, tik Didziojoje vandens gatveje
aišku... nu bet tai kaip gaila kad mediumo stikui nėra... o taip reikėjo,... dovanas kalėdom daryt norėjau
vitta, uups, kokie jūsų darbeliai pati vittos dėžutės forma labai graži
mano dauguma darbų stovi, biškį pasiligojau, tai viskas plaukia, nieko nepadarau, tai ir nuo kompo tuoj šuoliuosiu šalin, nes jau akys ašarom plaukia.
chi chi, su flizelinu ir aš bandžiau, kai tik pradėjau domėtis dekupažu. tik aš pabandžiau plauti ir man paveiksliukas išbluko tai nuo to karto daugiau nebandžiau. nors ką gali žinoti, gal aš ten ką ne taip dariau
sirenute, ten, kur užsakinėjau, tai jie su fiziniais asmenimis neprasideda ir atsiuntimas be proto brangus, jei nedidelį kiekį imi. kvaliukai biškį jie
mano dauguma darbų stovi, biškį pasiligojau, tai viskas plaukia, nieko nepadarau, tai ir nuo kompo tuoj šuoliuosiu šalin, nes jau akys ašarom plaukia.
chi chi, su flizelinu ir aš bandžiau, kai tik pradėjau domėtis dekupažu. tik aš pabandžiau plauti ir man paveiksliukas išbluko tai nuo to karto daugiau nebandžiau. nors ką gali žinoti, gal aš ten ką ne taip dariau
sirenute, ten, kur užsakinėjau, tai jie su fiziniais asmenimis neprasideda ir atsiuntimas be proto brangus, jei nedidelį kiekį imi. kvaliukai biškį jie
briedžiuke, man rodos kažkur skaičiau ar man vaidenasi.... ar galima dekoruot vonios plyteles???
jei taip tai pašveičiu glazūruotą plytelę... ir naudoju mediumą stiklui??? o kaip su lakavimu?? kiek tai patikima???
ir dar klausimukas... tas mediumas stiklui ir tekstilei tiesiog priklijavimui skirtas ar ten sutrūkinėja????
jei taip tai pašveičiu glazūruotą plytelę... ir naudoju mediumą stiklui??? o kaip su lakavimu?? kiek tai patikima???
ir dar klausimukas... tas mediumas stiklui ir tekstilei tiesiog priklijavimui skirtas ar ten sutrūkinėja????
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 07, 21:26)
aišku... nu bet tai kaip gaila kad mediumo stikui nėra... o taip reikėjo,... dovanas kalėdom daryt norėjau
nu galiu kelis lašus įvarvint, suprantu, ką reiškia kai reikia, nes aš dėl tekstilės mediumo raudu
QUOTE(Siggy @ 2006 12 08, 13:10)
nu galiu kelis lašus įvarvint, suprantu, ką reiškia kai reikia, nes aš dėl tekstilės mediumo raudu
siggy dar biškį pakentėsiu, yra viltis iš kitur dar gauti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 08, 09:51)
vitta, uups, kokie jūsų darbeliai pati vittos dėžutės forma labai graži
aha, maciau ta dezute
o kai pasveiksi - to linkime visos -tada atsakyk i mano klausimelius, kurie cia man iskilo
3D klijai -juos tepti ant nulakuoto pavirsiaus ar laka lakuoti ant ju.
ar ant ultra gloos mediumu priklijuoto paveiksliuko galima daryti craka su dvifaziu?
ir kaip padaromi tokie itrukimai -cia su dvifaziu? ir kokia kryptimi cia tepti
na aš kursuose, visų pirma dekoravau su 3D klijais ir tik tada lakavau