as viska isdovanojau nespejus nufotkint
bet vis tiek man su tuo dekupaziniu popierium kazkas neaisku. Kas ten daret su ant paprastu printeriu atspausdinta paveiksliuku kazka? Dazai neissiliejo mediumu tepant?
QUOTE(Siggy @ 2007 01 03, 18:39)
oho, Kunigunda padirbėjai išsijuosus
o aš lempą padariau, bet nenufotkinau tai turėsit patikėt garbės žodžiu, kad graži
o aš lempą padariau, bet nenufotkinau tai turėsit patikėt garbės žodžiu, kad graži
tikim tikim
QUOTE(Siggy @ 2007 01 03, 16:39)
oi, negaliu
Kunigunda, norejau pagirt,- labai grazhus darbeliai...o jau butelis, tai tiesiog zhiauriai grazhus
QUOTE(sizike @ 2007 01 03, 20:25)
as viska isdovanojau nespejus nufotkint
bet vis tiek man su tuo dekupaziniu popierium kazkas neaisku. Kas ten daret su ant paprastu printeriu atspausdinta paveiksliuku kazka? Dazai neissiliejo mediumu tepant?
man irgi liejos, kai daugiau patryniau, bet iš antro karto, atsargiau darant pavyko
QUOTE(uups @ 2007 01 03, 20:46)
oi, negaliu
Kunigunda, norejau pagirt,- labai grazhus darbeliai...o jau butelis, tai tiesiog zhiauriai grazhus
taip, jis susilauke didelio pasisekimo
QUOTE(lukasta @ 2007 01 02, 19:15)
o popierius juk nesitampo, kad ir kokiais stebuklingais mediumais ar kokiais tirpalais teptum, nei servetėlė nei dekupažinis popierius guminiu netaps
nesutinku.. aš bandžiau ant eko odos.. ji tamposi.. tai ir paveksliukas tamposi su ja šiandien pradėjau nemažą darbą... žiūrėsim kas gausis jei gausis pasigirsiu
o nervų apraminimui prikarpiau paršiukų ir gėlyčių šiaip ateičiai reik sugalvot kur juos sudet, nes jau pikna dėžutė visokių karpinių..
kunigunda, butelis NERALUS
Sveikutes, gal galetumet kuri parasyti, kaip reikia "sendinti" su "Sadolin antique" laku?
man niekaip nesigauna , perskaiciau ir pirma tema
kokiu storiu reikia uztepti sadolinu? kiek reikia laukti uztepus (kol visiskai isdzius ar tik apdzius)? kokiais dazais reikia tepti ant virsaus (tais paciais, kur pagrindas buvo nuteptas), akriliniais? per kiek laiko atsiranda efektas?
aciu, jei kas paaiskinsit
man niekaip nesigauna , perskaiciau ir pirma tema
kokiu storiu reikia uztepti sadolinu? kiek reikia laukti uztepus (kol visiskai isdzius ar tik apdzius)? kokiais dazais reikia tepti ant virsaus (tais paciais, kur pagrindas buvo nuteptas), akriliniais? per kiek laiko atsiranda efektas?
aciu, jei kas paaiskinsit
su sadolinu galima įvairių raštų išgauti. eiliškumas.
dažai (ta spalva, kuri bus trūkiuose) - sadolinas - pagrindinė spalva. dažai tik akriliniai.
kai tepsi sadoliną, tepti tempiančiai, nu nemoku paaiškint, pamirkai lako, dedi ant paviršiaus ir ištempi teptuku juos, kiek tik įmanoma. atsimink, į kurią pusę tepi, nes dažus reiks tepti priešinga kryptimi. nors tepant ta pačia kryptim, raštelis taip pat gaunasi.
nuo lako ir paskutinių dažų sluoksnių storio priklauso trūkio dydžiai. lakas turi apdžiūti - būti ne visai šlapias ir ne visai išdžiūvęs. o antrą dažų sluoksnį tepti reiktų, negailint dažų.
bet apie tai jau daug buvo kalbėta čia
dažai (ta spalva, kuri bus trūkiuose) - sadolinas - pagrindinė spalva. dažai tik akriliniai.
kai tepsi sadoliną, tepti tempiančiai, nu nemoku paaiškint, pamirkai lako, dedi ant paviršiaus ir ištempi teptuku juos, kiek tik įmanoma. atsimink, į kurią pusę tepi, nes dažus reiks tepti priešinga kryptimi. nors tepant ta pačia kryptim, raštelis taip pat gaunasi.
nuo lako ir paskutinių dažų sluoksnių storio priklauso trūkio dydžiai. lakas turi apdžiūti - būti ne visai šlapias ir ne visai išdžiūvęs. o antrą dažų sluoksnį tepti reiktų, negailint dažų.
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 04, 10:58)
su sadolinu galima įvairių raštų išgauti. eiliškumas.
aciu labai briedziuke, taip pat tuo parasysiu i az del serveteliu , ar siustum pastu?
Prasom labai nepeikti ...pirmas dar nedabaigtas blynas
labai jau rupejo pabandyt ka nors ...tai lekiau pirkt remeliu,serveteliu,klijus vos radau ir tai tik litra na bet tkrai geri spec.dekupazui..lengva klijuot buvo..
dazus irgi vietoj baltu ikiso melynus tai is to didelio noro...greiciau ka pabandyt...gavosi melyni remeliai..
dar bandysiu sendinima su dvikomponenciu daryt..laukiu kol isdzius klijai(72 val reik laukt )
labai jau rupejo pabandyt ka nors ...tai lekiau pirkt remeliu,serveteliu,klijus vos radau ir tai tik litra na bet tkrai geri spec.dekupazui..lengva klijuot buvo..
dazus irgi vietoj baltu ikiso melynus tai is to didelio noro...greiciau ka pabandyt...gavosi melyni remeliai..
dar bandysiu sendinima su dvikomponenciu daryt..laukiu kol isdzius klijai(72 val reik laukt )
Labai grąžu Mėlyna spalva prie baltų gėlių labai pritinka
QUOTE(Ji @ 2007 01 04, 12:03)
aciu labai briedziuke, taip pat tuo parasysiu i az del serveteliu , ar siustum pastu?
nėr už ką, kad tik mačytų o paštu galiu siųst, tik prisidės, pašto išlaidos
Papildyta:
QUOTE(Manaska @ 2007 01 04, 15:24)
Prasom labai nepeikti ...pirmas dar nedabaigtas blynas
nugi pradžia labai liuks. ir ta mėlyna nėra blogai smagu, kad vis daugiau žmonių dekupažina