Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

na, bet jei dėl drėgmės, tai kodėl mano vazonukai nei juoduoja, nei pūslėliuojasi, nei dar kažką daro ,o padaryti jau labai seniai g.gif
Atsakyti
Aš niekad tiesiai į molinius nesodinu, visi plastmasiniuose, paskui dedu į molinius. Pastebėjau, kad paskutiniu metu pirkti tie moliniai prastos kokybės, drėgmė persigeria dažnai net per sieneles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cezarija @ 2006 12 30, 11:52)
Ačiū už patarimą wub.gif
Vat su senais vazonais tai problemytė g.gif Vidus jų neišsiplauna švariai verysad.gif
Bet ar gėlėm nebus blogai? g.gif

Nu išplauni kiek gali, paskui pratrini su švitriniu... Nežinau kaip jūs bet aš tai ir vidinę pusę beveik iki pusės vazono dažau... gi nepripili žemės iki pat kraštų, tai matosi... g.gif Paskui ir lakuoju ir iš vidinės pusės ... Na po naujų pabandysiu sodint... g.gif
Atsakyti
Aišku, kad vidus nesvarbu. Kuo mažaiu ten dažų, tuo augalėliam geriau. O va po naujų nesveika nieko sodint. Iki balandžio pakentėk. Aš irgi kenčiu , dekupažintais vazonais apsistačius. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2006 12 30, 20:03)
Aišku, kad vidus nesvarbu. Kuo mažaiu ten dažų, tuo augalėliam geriau. O va po naujų nesveika nieko sodint. Iki balandžio pakentėk. Aš irgi kenčiu , dekupažintais vazonais apsistačius.  blink.gif

O kas ten tiem augalam atsitiks? Gi užlakuota, išdžiūvę i žemę neturėtų nieko patekt g.gif
A kai už lango tokia "žiema" , sezonai susimaišę tai nebežinia čia kada geriau sodint : biggrin.gif
Atsakyti
o aš vazonėlių vidaus nelakuoju, tik nudažau iki tiek, kiek maždaug žemių pilsiu g.gif

o čia per laisvą dienelę, pagaliau radau aiko sau, t.y. dekupažui blush2.gif tik nuotaika murzina, tai ir darbeliai gal kiek murzini atrodo blush2.gif ir nufotkinau prastai doh.gif oj, kiek pasiteisinimų lotuliukas.gif

* vazonukas naujai gėlytei. gavau dovanų bigsmile.gif wub.gif
* mėlynai žalia dėžutė servetėlėms.
* cinamoninė dėžutė vynui, kurį pakaitinus, super atgaivini dūšią niūrų vakarą wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

vienžo, po tokio ilgo laiko paėmus teptuką į rankas, prisigyriau visur, kur įmanoma doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 01, 19:39)
o aš vazonėlių vidaus nelakuoju, tik nudažau iki tiek, kiek maždaug žemių pilsiu g.gif

o čia per laisvą dienelę, pagaliau radau aiko sau, t.y. dekupažui blush2.gif  tik nuotaika murzina, tai ir darbeliai gal kiek murzini atrodo blush2.gif  ir nufotkinau prastai doh.gif  oj, kiek pasiteisinimų lotuliukas.gif

Visas su Naujais metais 4u.gif
briedziuke
labai grazu thumbup.gif
o kada parodysi naujas serveteles
ax.gif
Atsakyti
žinai, kai daugumos dalykų nėra, tai nenorim jau kelti visko. čia dabar Mindoozas sumetė daugumą. kai kurių nuotraukas kažkur nukišau blush2.gif na, pasižvalgykit, gal kam patiks mirksiukas.gif kai kurių visai nedaug beliko rolleyes.gif

servetėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 02 sausio 2007 - 00:04
noriu pasitart
dariau dekupažą ant džinsų pagal užsakymą su naujai gautu mediumu tekstilei
user posted image
user posted image
o paveiksliukas iš dekupažinio popieriaus. Ir gavau žinutę, kad suskilo paveiksliukas ir atplyšo, nors sakė, kad tik per vakarėlį panešiojo, ir neprisėdo net, ir neskalbė dar. Sakiau pasiimsiu, bandysiu taisyt, bet net nežinau, ko čia taip galėjo pasidaryt ir kaip taisyt. Galiu aišku vėl užlakuot, bet jei taip prastai laiko jis tai bėda verysad.gif Dariau viską pagal instruksiją - kai nugruntavau, prispaudžiau, plalaikiau, tada ant viršaus užtepiau, palaukiau, kol apdžiuvo, vėl nutepiau ir taip kelis kartus. Po paros dar buvo toks lipnus , bet kaip parašyta buvo užlyginta iš kitos pusės. Briedžiuke, gal daugiau patirties turi, gali ką nors patart? g.gif Nes man tai čia visai jau negerai, jei taip nelaikys, niekam negalėsiu daryt. Drabužis tai vistik nešiojimui skirtas, tiek prisifantazavau, kad visko darysiu, tai negi perniek dabar verysad.gif
nu va, pasiguodžiau cool.gif
Atsakyti
Siggy,man rodos, pagrindine beda yra ta, kad paveiksliukas ish decu popieriaus g.gif popierius storesnis nei servetele ir taip gerai neprilimpa...servetele visa perdreksta ir tiesiog 'isilydo' i medziaga, todel laiko daug geriau... man net neblizga nuo lako kai uzklijuoju ant medziagos unsure.gif
Atsakyti
aš kažkaip nusivylus ir stiklo ir tekstilės mediumu verysad.gif tikėjaus geresnio varianto.... nors tekstilės mediumas ant odos tai super thumbup.gif

čia pasigražinau darbo knygelę.. su nagu pakrapščiau tai nesilupa.. bet servetėlė vistiek jaučiasi sad.gif
user posted image
Atsakyti
ash irgi nusivyliau ax.gif kazhkaip dekupazhu apskritai..bet gal todel, kad nelabai kantrybes ir krupshtumo turiu blush2.gif
Atsakyti