na, bet jei dėl drėgmės, tai kodėl mano vazonukai nei juoduoja, nei pūslėliuojasi, nei dar kažką daro ,o padaryti jau labai seniai
Aš niekad tiesiai į molinius nesodinu, visi plastmasiniuose, paskui dedu į molinius. Pastebėjau, kad paskutiniu metu pirkti tie moliniai prastos kokybės, drėgmė persigeria dažnai net per sieneles
QUOTE(Cezarija @ 2006 12 30, 11:52)
Ačiū už patarimą
Vat su senais vazonais tai problemytė Vidus jų neišsiplauna švariai
Bet ar gėlėm nebus blogai?
Vat su senais vazonais tai problemytė Vidus jų neišsiplauna švariai
Bet ar gėlėm nebus blogai?
Nu išplauni kiek gali, paskui pratrini su švitriniu... Nežinau kaip jūs bet aš tai ir vidinę pusę beveik iki pusės vazono dažau... gi nepripili žemės iki pat kraštų, tai matosi... Paskui ir lakuoju ir iš vidinės pusės ... Na po naujų pabandysiu sodint...
Aišku, kad vidus nesvarbu. Kuo mažaiu ten dažų, tuo augalėliam geriau. O va po naujų nesveika nieko sodint. Iki balandžio pakentėk. Aš irgi kenčiu , dekupažintais vazonais apsistačius.
QUOTE(oaze @ 2006 12 30, 20:03)
Aišku, kad vidus nesvarbu. Kuo mažaiu ten dažų, tuo augalėliam geriau. O va po naujų nesveika nieko sodint. Iki balandžio pakentėk. Aš irgi kenčiu , dekupažintais vazonais apsistačius.
O kas ten tiem augalam atsitiks? Gi užlakuota, išdžiūvę i žemę neturėtų nieko patekt
A kai už lango tokia "žiema" , sezonai susimaišę tai nebežinia čia kada geriau sodint :
o aš vazonėlių vidaus nelakuoju, tik nudažau iki tiek, kiek maždaug žemių pilsiu
o čia per laisvą dienelę, pagaliau radau aiko sau, t.y. dekupažui tik nuotaika murzina, tai ir darbeliai gal kiek murzini atrodo ir nufotkinau prastai oj, kiek pasiteisinimų
* vazonukas naujai gėlytei. gavau dovanų
* mėlynai žalia dėžutė servetėlėms.
* cinamoninė dėžutė vynui, kurį pakaitinus, super atgaivini dūšią niūrų vakarą
vienžo, po tokio ilgo laiko paėmus teptuką į rankas, prisigyriau visur, kur įmanoma
o čia per laisvą dienelę, pagaliau radau aiko sau, t.y. dekupažui tik nuotaika murzina, tai ir darbeliai gal kiek murzini atrodo ir nufotkinau prastai oj, kiek pasiteisinimų
* vazonukas naujai gėlytei. gavau dovanų
* mėlynai žalia dėžutė servetėlėms.
* cinamoninė dėžutė vynui, kurį pakaitinus, super atgaivini dūšią niūrų vakarą
vienžo, po tokio ilgo laiko paėmus teptuką į rankas, prisigyriau visur, kur įmanoma
QUOTE(briedžiukė @ 2007 01 01, 19:39)
o aš vazonėlių vidaus nelakuoju, tik nudažau iki tiek, kiek maždaug žemių pilsiu
Visas su Naujais metais
briedziuke
labai grazu
o kada parodysi naujas serveteles
žinai, kai daugumos dalykų nėra, tai nenorim jau kelti visko. čia dabar Mindoozas sumetė daugumą. kai kurių nuotraukas kažkur nukišau na, pasižvalgykit, gal kam patiks kai kurių visai nedaug beliko
servetėlės
servetėlės
noriu pasitart
dariau dekupažą ant džinsų pagal užsakymą su naujai gautu mediumu tekstilei
o paveiksliukas iš dekupažinio popieriaus. Ir gavau žinutę, kad suskilo paveiksliukas ir atplyšo, nors sakė, kad tik per vakarėlį panešiojo, ir neprisėdo net, ir neskalbė dar. Sakiau pasiimsiu, bandysiu taisyt, bet net nežinau, ko čia taip galėjo pasidaryt ir kaip taisyt. Galiu aišku vėl užlakuot, bet jei taip prastai laiko jis tai bėda Dariau viską pagal instruksiją - kai nugruntavau, prispaudžiau, plalaikiau, tada ant viršaus užtepiau, palaukiau, kol apdžiuvo, vėl nutepiau ir taip kelis kartus. Po paros dar buvo toks lipnus , bet kaip parašyta buvo užlyginta iš kitos pusės. Briedžiuke, gal daugiau patirties turi, gali ką nors patart? Nes man tai čia visai jau negerai, jei taip nelaikys, niekam negalėsiu daryt. Drabužis tai vistik nešiojimui skirtas, tiek prisifantazavau, kad visko darysiu, tai negi perniek dabar
nu va, pasiguodžiau
dariau dekupažą ant džinsų pagal užsakymą su naujai gautu mediumu tekstilei
o paveiksliukas iš dekupažinio popieriaus. Ir gavau žinutę, kad suskilo paveiksliukas ir atplyšo, nors sakė, kad tik per vakarėlį panešiojo, ir neprisėdo net, ir neskalbė dar. Sakiau pasiimsiu, bandysiu taisyt, bet net nežinau, ko čia taip galėjo pasidaryt ir kaip taisyt. Galiu aišku vėl užlakuot, bet jei taip prastai laiko jis tai bėda Dariau viską pagal instruksiją - kai nugruntavau, prispaudžiau, plalaikiau, tada ant viršaus užtepiau, palaukiau, kol apdžiuvo, vėl nutepiau ir taip kelis kartus. Po paros dar buvo toks lipnus , bet kaip parašyta buvo užlyginta iš kitos pusės. Briedžiuke, gal daugiau patirties turi, gali ką nors patart? Nes man tai čia visai jau negerai, jei taip nelaikys, niekam negalėsiu daryt. Drabužis tai vistik nešiojimui skirtas, tiek prisifantazavau, kad visko darysiu, tai negi perniek dabar
nu va, pasiguodžiau
Siggy,man rodos, pagrindine beda yra ta, kad paveiksliukas ish decu popieriaus popierius storesnis nei servetele ir taip gerai neprilimpa...servetele visa perdreksta ir tiesiog 'isilydo' i medziaga, todel laiko daug geriau... man net neblizga nuo lako kai uzklijuoju ant medziagos
aš kažkaip nusivylus ir stiklo ir tekstilės mediumu tikėjaus geresnio varianto.... nors tekstilės mediumas ant odos tai super
čia pasigražinau darbo knygelę.. su nagu pakrapščiau tai nesilupa.. bet servetėlė vistiek jaučiasi
čia pasigražinau darbo knygelę.. su nagu pakrapščiau tai nesilupa.. bet servetėlė vistiek jaučiasi
ash irgi nusivyliau kazhkaip dekupazhu apskritai..bet gal todel, kad nelabai kantrybes ir krupshtumo turiu