Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 28, 09:47)
gal kokios druskos ėda g.gif  nors maniškiai tfu tfu tfu, nė vienas dar nepajuodę rolleyes.gif

tai mano pvz irgi nepajuodo schmoll.gif ir pamačiau tik tada kai gėlę išiminėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 28, 09:47)
gal kokios druskos ėda g.gif  nors maniškiai tfu tfu tfu, nė vienas dar nepajuodę rolleyes.gif

QUOTE(akvilyte @ 2006 12 28, 09:49)
tai mano pvz irgi nepajuodo schmoll.gif  ir pamačiau tik tada kai gėlę išiminėjau doh.gif

Tai mano ir nepajuodo,bet tokios kaip puslytės,nu nežinau kaip pasakyt g.gif Ir ne tik ant paveikslėlio gal netgi daugiau viršaus ir apačios g.gif O kokios ten druskos galėtų būti?Vienu metu pasodinta kaktusiukai ir po dienos vienas pakito,o kitas vazonikas ne.
Dažyta ir laku padenginėta sąžiningai kaip sau biggrin.gif Nu,žožiu stengiausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cezarija: 28 gruodžio 2006 - 20:06
o gerai išdžiūvo dekoruotas vazonas prieš sodinant gėlę? gal drėgmės gavo. na, neįsivaizduoju, kas jums ten pasidarė su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 28, 00:07)
kai atlikinejau bandyma, buvau uzklijavus ant tos pacios medziagos gabaliuko ir ikisus net i skalbianke su kitais drabuziais,  tai nenusiskalbe.

Greičiau panaudok pagal paskirtį, gal ir vikučius pasikviesk, blink.gif man labai įdomūs galutiniai rezultatai biggrin.gif biggrin.gif ( nėr ko staltiesei vien stalčiuje gulėti schmoll.gif )
Atsakyti
O kaip ant medziagos tokius darbelius galima padaryt?
Sirenute,kaip tu darei?
Visos temos neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
Tai va vertėtų paskaityti, nes vos ne kiekvienam puslapyje to paties klausiama.
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 29, 03:27)
O kaip ant medziagos tokius darbelius galima padaryt?
Sirenute,kaip tu darei?
Visos temos neskaiciau blush2.gif

Yra specialus mediumas skirtas serveteles uzklijavimui ant medziagos.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 29, 09:49)
Yra specialus mediumas skirtas serveteles uzklijavimui ant medziagos.

cia taip idomiai, as buciau neatsakius, nes sitam paciam puslapi to paties klausta, tik nuo virsaus paskaityt reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kaip susinervinau doh.gif
pasidariau toki grazu buteli, bet nulakavus buteli- prasimuse per servetele dazai ir sugadino vietomis vaizda verysad.gif
o taip ji puosiau, taip puosiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 28, 20:12)
o gerai išdžiūvo dekoruotas vazonas prieš sodinant gėlę? gal drėgmės gavo. na, neįsivaizduoju, kas jums ten pasidarė su jais

Pas mane namuose gal 10 vazonų ir reiks po Naujų sodint.Reikia išsiaiškint ar toliau verta maloniai praleidinėt laiką ar ne biggrin.gif Nors ir malonus darbas,o ypač rezultatas,bet jei tik pažiūrėt-neapsimoka schmoll.gif Nieks nemoka,bet žinant,kad nereikalingą daiktą darau gali ir nepavykt cool.gif
O gal ir vidų reikia išlakuot visą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cezarija @ 2006 12 29, 22:03)
O gal ir vidų reikia išlakuot visą? g.gif

manau, kad butina! Juk molis poretas, vanduo geriasi ish vidines puses ir eina i ishorine, o ten ner kur pasidet ir ima 'kelti' ir pusleti dazhus doh.gif ishlakavus ish abieju pusiu gaunasi nebepershlampantis ir gesti tikrai neturetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 30, 11:17)
manau, kad butina! Juk molis poretas, vanduo geriasi ish vidines puses ir eina i ishorine, o ten ner kur pasidet ir ima 'kelti' ir pusleti dazhus doh.gif  ishlakavus ish abieju pusiu gaunasi nebepershlampantis ir gesti tikrai neturetu unsure.gif

Ačiū už patarimą wub.gif
Vat su senais vazonais tai problemytė g.gif Vidus jų neišsiplauna švariai verysad.gif
Bet ar gėlėm nebus blogai? g.gif
Atsakyti