Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(akvilyte @ 2006 12 27, 12:26)
labai gražu thumbup.gif  tik va pasakyk kaip darai ax.gif  ar užlakuoji kažkuo?? ar jaučiasi servetėlė??? ar pašveiti prieš klijuodama??? g.gif

Šveist tai tkrai nesveičiu ir niekuo nelakuoju, bet va servetele tai jaučiasi, o as dabar tik pagalvojau, jei pvz antra karta tuo porceliano mediumu uztepus kažin gal geriau butu g.gif , nes dabar tai toks truputi šiurkštus paviršius jaučias.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 27, 11:33)
Šveist tai tkrai nesveičiu ir niekuo nelakuoju, bet va servetele tai jaučiasi,  o as  dabar tik pagalvojau, jei pvz antra karta tuo porceliano mediumu uztepus kažin gal geriau butu  g.gif , nes dabar tai toks truputi šiurkštus paviršius jaučias.

nu tai koks ten malonumas kai jaučiasi kad yra verysad.gif pvz ant odos kai dėjau tai net nesijaučia kad ten kažkas yra.. o va ant plytelės jaučias verysad.gif šoods....
Atsakyti
Nu ant žvakės su lygintuvu nesijaučia, toks jausmas kad ji gilyn įsilydo ax.gif
Atsakyti
VITA, kaip darei papuosaliukus? nepaprastai grazu 4u.gif
Atsakyti
sirenute thumbup.gif staltiesė labai puiki wub.gif o vat dėl arbatos komplektėlių, tai man, asmeniškai nepatinka, kai atrodo, lyg lipdukai paprasti būtų užklijuoti. bet čia gal tik mano kvailoko skonio reikalas bigsmile.gif o jei visą indelį užteptum su mediumu stiklui? turėtų išsilyginti ir nesijausti.

žvakės, dekoruotos su mediumu visad jausis, kad yra klijuota, o prilyginus servetėlė prisilydo prie žvakės. nuo šilumos vaškas sušyla ir pritraukia tolygiai tą servetėlės motyvą.

Akvilyt, o kaip darei ant plytelės su mediumu stiklui? aš tai esu dariusi paprastai, tai kad nulakavus man nieko nesijaučia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 27, 21:52)
Akvilyt, o kaip darei ant plytelės su mediumu stiklui? aš tai esu dariusi paprastai, tai kad nulakavus man nieko nesijaučia rolleyes.gif

nu paprastai.. tepiau mediumo.. tada servetėlę dėjau ir vėl mediumo g.gif atrodo taip g.gif
Atsakyti

user posted imagear dar neskalbei?, įdomu, kaip bus po skalbimo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 27 gruodžio 2006 - 22:02
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 27, 11:26)

ai tiesa, apie tuos vazonus.. išmečiau tą gėlę.. tai žinokit apačioj ir viršaus tikrai nuo drėgmės atsilaupė viskas

Vat ir aš labai noriu sužinot kame čia reikalas g.gif Padovanojau sesei du vazonikus ir vienas apsipūsliavo,o kitas normaliai g.gif Kame čia reikalas ir nuo ko priklauso?
Atsakyti
o kai padarot ant medziagos,paveiksliukas neissitrina? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 12 27, 22:25)
o kai padarot ant medziagos,paveiksliukas neissitrina? g.gif  g.gif

Tam yra skirtas mediumas tekstilei... mirksiukas.gif juo priklijuoji paveiksliuką, o po paros ar daugiau laiko uzlygini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 12 27, 23:01)
user posted imagear dar neskalbei?, įdomu, kaip bus po skalbimo... g.gif

kai atlikinejau bandyma, buvau uzklijavus ant tos pacios medziagos gabaliuko ir ikisus net i skalbianke su kitais drabuziais, tai nenusiskalbe.
Atsakyti
QUOTE(Cezarija @ 2006 12 27, 23:04)
Vat ir aš labai noriu sužinot kame čia reikalas g.gif Padovanojau sesei du vazonikus ir vienas apsipūsliavo,o kitas normaliai g.gif Kame čia reikalas ir nuo ko priklauso?

gal kokios druskos ėda g.gif nors maniškiai tfu tfu tfu, nė vienas dar nepajuodę rolleyes.gif
Atsakyti