Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(gegyte @ 2006 12 26, 15:46)
o tai pavirsiu reik istapyt,arba priklijuot ka nors,ir tada nulakuot?ar as kazka ne taip supratau?ar viska reik su klijais daryt? g.gif  g.gif

panashu, kad nelabai supratai...dekupazhas yra klijavimas. Popieriaus/popieriniu serveteliu/nuotrauku ir pan ant ivairiu pavirshiu,- dazhytu, nedazhytu, stiklo,medzio, metalo, keramikos, tekstiles, popieriaus, parafino, plastiko ir pan. O pavirshiui ir visam darbui paruoshti/uzbaigti naudojami dar ir kiti apdorojimo budai,- ivairus sendinimai, dazhymai ir pan.
Atsakyti
aciu.o tai kaip jums ten tokie blizgus ,ir tokie be jokiu konturu iseina darbeliai????
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 12 26, 15:53)
ne apie sendinima.o kuo reikia lakuoti ar net nezinau kaip tai pavadinti.??? g.gif  lotuliukas.gif

nu tai eik ir pasiskaityk kurnors, pvz shitos temos pirmoj dalyj....arba cia...sunkoka suprast apie ka klausi g.gif
Papildyta:
QUOTE(gegyte @ 2006 12 26, 16:01)
aciu.o tai kaip jums ten tokie blizgus ,ir tokie be jokiu konturu iseina darbeliai????

konturu ir turi nesimatyt...nes serveteliu vienas sluoksnis tik klijuojamas paprastai. o dlizgumas, tai pabaigai uzhlakuojama viskas akriliniu laku...galima lakuot ir matiniu, tada taip neblizga.
Atsakyti
aciu labai!!!!!!to ir norejau suzinoti!!!!!
Atsakyti
LABAI GRAZUS DARBELIAI thumbup.gif
NU KA PASIGROZEJAU IR EINU TOLIAU DIRBTI
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 26, 00:37)

už tą pačią padėką ir aš pagirsiu lotuliukas.gif nugi labai šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
oj, Klimtas dabar didžiausia banga, bet jau pradeda praeiti lotuliukas.gif

Aga, dabar atidaryk žvakučių fabrikėlį thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 26 gruodžio 2006 - 22:45
briedžiuke, įtariu reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 23, 22:44)
Mano darbeliai ant žvakių, tik foto niekaip normalių nesugebėjau padaryt doh.gif
Viena žvakė nekaip gavos, šiek tiek per šviesi servetėlė buvo, tai beveik nesimato doh.gif

o tu tiesiog užlyginai ir viskas??? ar reikia paskui užlakuot kažkuo?? nes man ir jaučiasi šiurkštus paviršius sad.gif

o kaip su plutelėm?? ar tiesiog stiklu??? ar reikia užlakuot kažkui?? nes man itgi jaučiasi kad užklijuota ir atrodo kaip lipdukas schmoll.gif verysad.gif

buvau artmanijoj.. gavau servetėlių dovanų tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano kaledines dovanos smile.gif
Komplektukas arbatai
user posted image
user posted image

staltiese
user posted image

marskineliai
user posted image

Atsakyti
Akvilyte, tik užlyginau ax.gif Kam lakuot jei degins, o jei laikyt, tai galima ir nulakuot.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 27, 11:13)
Komplektukas arbatai

labai gražu thumbup.gif tik va pasakyk kaip darai ax.gif ar užlakuoji kažkuo?? ar jaučiasi servetėlė??? ar pašveiti prieš klijuodama??? g.gif

QUOTE(Aga @ 2006 12 27, 11:20)
Kam lakuot jei degins, o jei laikyt, tai galima ir nulakuot.

nu bet pvz man nemalonios rankai jos schmoll.gif imi ir jaučiasi kad užklijuota verysad.gif o gal lyginant geriau??? nes aš su mediumu žvakei dariau g.gif

ai tiesa, apie tuos vazonus.. išmečiau tą gėlę.. tai žinokit apačioj ir viršaus tikrai nuo drėgmės atsilaupė viskas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 gruodžio 2006 - 11:27
Sirenute, labai grazu wub.gif
Atsakyti