Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

kur jus gaunate to pigaus sadolino lako, nu as siaures miestelio Sadoline radau laka sadolin celco aqua, tai su kaledine nuolaida, kurios isprasiau sumokejau 26 lt g.gif, o jus cia giriates po 21 lt blink.gif
gal ten ju kokiu skirtingu buna? skirtingiems pavirsiams? pas mane parasyta sienu dazymui- tai gal cia netoks unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:04)
kur jus gaunate to pigaus sadolino lako, nu as siaures miestelio Sadoline radau laka sadolin celco aqua, tai su kaledine nuolaida, kurios isprasiau sumokejau 26 lt  g.gif, o jus cia giriates po 21 lt  blink.gif
gal ten  ju kokiu skirtingu buna? skirtingiems pavirsiams? pas mane parasyta sienu dazymui- tai gal cia netoks  unsure.gif

tai gal ten pas tave litras g.gif aš tai tik už puslitrį mokėjau 20,80lt doh.gif ,tokia nedidelė bankutė rudeninių lapų motyvas ant jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 21, 16:12)
tai gal ten pas tave litras g.gif aš tai tik už puslitrį mokėjau 20,80lt doh.gif ,tokia nedidelė bankutė rudeninių lapų motyvas ant jos g.gif

bet tu cia kalbi apie antique, o as kalbu apie sadoline celco aqua nr. 70
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:39)

as aisku tundra, bet kuom skiriasi? dar nusipirksiu kazka ne ta blink.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:39)

doh.gif aha

QUOTE(Mintee @ 2006 12 21, 17:00)
as aisku tundra, bet kuom skiriasi? dar nusipirksiu kazka ne ta  blink.gif

vienas sendinimui,o tas kur 70 pabaigai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2006 12 21, 13:35)
kaip tai nepraleidžia, jie gi skiedžiami vandeniu, man jei koks atspalvis uždžiūna vandens, vandens ir toliau galiu naudoti  ax.gif va galvoju lakas irgi vandens pagrindu, tai užtai ir užklausiau  blush2.gif

magija tongue.gif akrilas yra polimeras ir dazhuose yra kaip dispresija vandenyj (ty,jis vandenyj netirpus pats savaime), todel juos (dazus) gali praskiest, o kai jie paenka ant pavirshiaus ir isdziuva,- sudaro plevele + kazkiek polimerizuojasi. Uzhpylus vadens i dazhus ju jau niekaip nepaversi mirksiukas.gif
Atsakyti
o galima pavirsiu istapyti,o poto kaip dekupaza padaryti? g.gif g.gif
Atsakyti
Mano darbeliai ant žvakių, tik foto niekaip normalių nesugebėjau padaryt doh.gif
Viena žvakė nekaip gavos, šiek tiek per šviesi servetėlė buvo, tai beveik nesimato doh.gif

user posted image
Atsakyti
Aga, nugi gražu bigsmile.gif Čia tuo pačiu sudėtingu būdu? biggrin.gif
Atsakyti
Aha, tuo pačiu sudėtingiausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 23, 23:50)
Aha, tuo pačiu sudėtingiausiu lotuliukas.gif

hihihi.gif bet užtat rezultatas be priekaištų tongue.gif
Atsakyti
o kokius klijus naudojat???lipala??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti