kur jus gaunate to pigaus sadolino lako, nu as siaures miestelio Sadoline radau laka sadolin celco aqua, tai su kaledine nuolaida, kurios isprasiau sumokejau 26 lt , o jus cia giriates po 21 lt
gal ten ju kokiu skirtingu buna? skirtingiems pavirsiams? pas mane parasyta sienu dazymui- tai gal cia netoks
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:04)
kur jus gaunate to pigaus sadolino lako, nu as siaures miestelio Sadoline radau laka sadolin celco aqua, tai su kaledine nuolaida, kurios isprasiau sumokejau 26 lt , o jus cia giriates po 21 lt
gal ten ju kokiu skirtingu buna? skirtingiems pavirsiams? pas mane parasyta sienu dazymui- tai gal cia netoks
tai gal ten pas tave litras aš tai tik už puslitrį mokėjau 20,80lt ,tokia nedidelė bankutė rudeninių lapų motyvas ant jos
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 21, 16:12)
tai gal ten pas tave litras aš tai tik už puslitrį mokėjau 20,80lt ,tokia nedidelė bankutė rudeninių lapų motyvas ant jos
bet tu cia kalbi apie antique, o as kalbu apie sadoline celco aqua nr. 70
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:39)
as aisku tundra, bet kuom skiriasi? dar nusipirksiu kazka ne ta
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 21, 16:39)
aha
QUOTE(Mintee @ 2006 12 21, 17:00)
as aisku tundra, bet kuom skiriasi? dar nusipirksiu kazka ne ta
vienas sendinimui,o tas kur 70 pabaigai
QUOTE(vitta @ 2006 12 21, 13:35)
kaip tai nepraleidžia, jie gi skiedžiami vandeniu, man jei koks atspalvis uždžiūna vandens, vandens ir toliau galiu naudoti va galvoju lakas irgi vandens pagrindu, tai užtai ir užklausiau
magija akrilas yra polimeras ir dazhuose yra kaip dispresija vandenyj (ty,jis vandenyj netirpus pats savaime), todel juos (dazus) gali praskiest, o kai jie paenka ant pavirshiaus ir isdziuva,- sudaro plevele + kazkiek polimerizuojasi. Uzhpylus vadens i dazhus ju jau niekaip nepaversi
o galima pavirsiu istapyti,o poto kaip dekupaza padaryti?
Mano darbeliai ant žvakių, tik foto niekaip normalių nesugebėjau padaryt
Viena žvakė nekaip gavos, šiek tiek per šviesi servetėlė buvo, tai beveik nesimato
Viena žvakė nekaip gavos, šiek tiek per šviesi servetėlė buvo, tai beveik nesimato
Aga, nugi gražu Čia tuo pačiu sudėtingu būdu?
Aha, tuo pačiu sudėtingiausiu
QUOTE(Aga @ 2006 12 23, 23:50)
Aha, tuo pačiu sudėtingiausiu
bet užtat rezultatas be priekaištų
o kokius klijus naudojat???lipala???