Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(Aga @ 2006 12 21, 11:08)
Akvilyte, ačiū dar kartą, kad atvežei ax.gif

visada prašom 4u.gif

QUOTE(uups @ 2006 12 21, 11:18)
labai norejau,kad apskritai nesimatytu serveteles,

jei norėjai kad nesimatytų tai reikėjo iškarpyt kiekvieną šūduką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 21, 11:30)
jei norėjai kad nesimatytų tai reikėjo iškarpyt kiekvieną šūduką mirksiukas.gif

kur jau ten kiekviena krapo zhiedeli/koteli ishkarpytum blink.gif durnas gali palikt...
briedziuke, nulakavau ash ji...ir ish vidaus, o jei pajuos,-ne beda,- ishmesiu ir nauja susikonstruosiu bigsmile.gif
Atsakyti
O ar bandėt į tuos vazonus sodinti gėles, ar nepajoduoja, ar servetėlė neišsikraipo nuo drėgmės. Aš draugei vazoną padariau Kalėdoms, o dabar net mąstau ar dovanoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2006 12 21, 12:04)
O ar bandėt į tuos vazonus sodinti gėles, ar nepajoduoja, ar servetėlė neišsikraipo nuo drėgmės. Aš draugei vazoną padariau Kalėdoms, o dabar net mąstau ar dovanoti  unsure.gif

nu, ash tai trumpam panuoju i ji kishti hiacinta ar raktazole su visu plastmasiniu vazoniuku. Bet, manau,jei ish abieju pusiu nulakuota (ar nudazhyta) tai tikrai nieko neturetu atsitikt. Be to, visada galima i vazona istatinet augala su plastmasiniu vazoneliu (as taip daznai darau),- gali panorejus pasikeisti vazona, nereik geles persodinet, jei, tarkim,i kita kambari isheshi, o ten jau prie interjero nebetinka + vazonai ilgiau gerai atrodo, kalkem neapsinesha unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 21, 13:31)
thumbup.gif
ant nedažyto vazonuko visad bus komplikuočiau, per tamsus jis ax.gif  ir kad tik nepajuost po laiko

O je, mergaites. Dievinu super mamos foruma:) Koks pilkas pasaulis butu be jusu ideju ir darbeliu. Visos rozes i plaukus ir oro_buckis.gif
Puse dienos praleidau, kol viska perskaiciau ir jau nagai niezti:) Po darbo jau planuoju i senukus nulekti bicycle.gif , kad entuziazmas neisblestu:)
Mane nauji dalykai tiesiog veza. Svarbiausia viska suzinoti, kas ir kaip:)
O gal Vilniuje bus koks meetas kada nors gathering.gif ???
Visoms Marijoms Auksarankems linkiu paciu geriausiu ir linksmiausiu Kaledu wink_3.gif ir kad 000054.gif butu pats dosniausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 21, 14:15)
nu, ash tai trumpam panuoju i ji kishti  hiacinta ar raktazole su visu plastmasiniu vazoniuku. Bet, manau,jei ish abieju pusiu nulakuota (ar nudazhyta) tai tikrai nieko neturetu atsitikt. Be to, visada galima i vazona istatinet augala su plastmasiniu vazoneliu (as taip daznai darau),- gali panorejus pasikeisti vazona, nereik geles persodinet, jei, tarkim,i kita kambari isheshi, o ten jau prie interjero nebetinka + vazonai ilgiau gerai atrodo, kalkem neapsinesha  unsure.gif

tai va ir galvoju, kad atsargumo dėlei pasakyti, kad tik įstatytų gėlę, o ne sodintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2006 12 21, 14:51)
tai va ir galvoju, kad atsargumo dėlei pasakyti, kad tik įstatytų gėlę, o ne sodintų  g.gif

pas mane jau geras mėnuo pasodinta gėlė tokiam vazone.. as nei nepagalvojau kad ten kažkas juoduos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 21, 15:13)
pas mane jau geras mėnuo pasodinta gėlė tokiam vazone.. as nei nepagalvojau kad ten kažkas juoduos blink.gif

molis sugeria drėgmę, jei jis neglazūruotas, jis keičiasi, todėl vat ir pamąsčiau jei jis tik nulakuotas ir neglazūruotas, kaip tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2006 12 21, 15:17)
molis sugeria drėgmę, jei jis neglazūruotas, jis keičiasi, todėl vat ir pamąsčiau jei jis tik nulakuotas ir neglazūruotas, kaip tada  ax.gif

nu pas mane paprastas neglazūruotas molinis vazonas buvo g.gif
Atsakyti
vitta, gal beveik gerai butu,kad pajuoduotu g.gif kiekviena proga po nauja vazona dovanot galetum tongue.gif
Akvilyt, bet dazhei a vazona? g.gif akriliniai dazhai irgi kaip glazura vandens nepraleidzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 21, 15:22)

Akvilyt, bet dazhei a vazona? g.gif  akriliniai dazhai irgi kaip glazura vandens nepraleidzia rolleyes.gif

dažiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 21, 15:22)
  akriliniai dazhai irgi kaip glazura vandens nepraleidzia rolleyes.gif

kaip tai nepraleidžia, jie gi skiedžiami vandeniu, man jei koks atspalvis uždžiūna vandens, vandens ir toliau galiu naudoti ax.gif va galvoju lakas irgi vandens pagrindu, tai užtai ir užklausiau blush2.gif
Atsakyti