Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

Sveikos merginos, cia vakar diskutavot apie tai, ar galima servetele su sadolinu suskaldyti. As bandziau ant virsaus tepdama paprasta laka su truputeliu atspalvio, t.y priderint reikia priepaveiksliuko, imaisyt i bespalvi laka dazu vos vos. Gavosi super biggrin.gif . Pabandysiu idet nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 07, 10:34)
Sveikos merginos, cia vakar diskutavot apie tai, ar galima  servetele su sadolinu suskaldyti. As bandziau ant virsaus tepdama paprasta laka su truputeliu atspalvio, t.y priderint reikia priepaveiksliuko, imaisyt i bespalvi laka dazu vos vos. Gavosi super biggrin.gif . Pabandysiu idet nuotrauka.

pabandyk ,būtų įdomu pamatyti g.gif
Atsakyti
Vis paskaitau, pasigrožiu, o savo niekaip neįkeliu, tai va įdedu paskutinį darbelį ax.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražus darbelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vitta, thumbup.gif wub.gif labai grazu...
o ash kazkaip neturiu ka dekupazhint doh.gif mano namai toookie minimalistiniai , kad dekupazhas niekaip neisipaisho i interjera schmoll.gif - viskas shviesu, balta arba smelio spalvu /sviesaus medzhio, nekenciu jokiu rashtuotu dalyku...jokiu suvenyru/pribumbasu... kiek nusipirkau daiktu specialiai dekupazhui, visi prigijo namie nedekupazhinti (skardinis pakabinimas kibiriukas prieskoniams, kvadratinis baltas padeklas ir pan), net ranka nekyla ka su jais daryt verysad.gif
Vakar uzhtai priblusinejau mazhulyti arkliuka drugeliais:
user posted image
ir dar citrinmedi apdekupazhinau.. gaila,kad lapai tokie tamsus, tai nelabai matosi..ir gelei nelabai sveika, bet lapu jin daug turi, viena gali ir paaukot mano pomegiams tongue.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif Vitta , uups labai graž thumbup.gif thumbup.gif va man ir bėda reikia rast ką dekoruot ir kur panaudot, nesinori padaryt ir į kampą numest 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 07 gruodžio 2006 - 11:50
QUOTE(uups @ 2006 12 07, 12:29)
vitta, thumbup.gif  wub.gif  labai grazu...
o ash kazkaip neturiu ka dekupazhint doh.gif  mano namai toookie minimalistiniai , kad dekupazhas niekaip neisipaisho i interjera  schmoll.gif - viskas shviesu, balta arba smelio spalvu /sviesaus medzhio, nekenciu  jokiu rashtuotu dalyku...jokiu suvenyru/pribumbasu... kiek nusipirkau daiktu specialiai dekupazhui, visi prigijo namie nedekupazhinti (skardinis pakabinimas kibiriukas prieskoniams, kvadratinis baltas padeklas ir pan), net ranka nekyla ka su jais daryt verysad.gif
Vakar uzhtai priblusinejau mazhulyti arkliuka drugeliais:
user posted image
ir dar citrinmedi apdekupazhinau.. gaila,kad lapai tokie tamsus, tai nelabai matosi..ir gelei nelabai sveika, bet lapu jin daug turi, viena gali ir paaukot mano pomegiams tongue.gif
user posted image

nu upps tu duodi, jau ir gėles pradejai dekupažint bigsmile.gif bet tas arkliukas tai labai fainas thumbup.gif
Papildyta:
briedžiuke, tu lyg užsisakinėjai iš kažkokios internetines parduotuves, gal gali pasakyt iš kokios ir kiek atsiuntimas kainavo man labai reik dekupažinio popieriaus
Atsakyti
Nors aš ir ne moderatorė šitos temos, bet būkit geros nekartokit nuotraukų!!! mirksiukas.gif

Labai gražūs darbeliai! thumbup.gif

O aš va išbandžiau ant medžiagos be mediumo, o su flizelinu ir tekstiliniais klijais - tai ką aš galiu pasakyti - gavosi , bet panašu tai į lipduką. doh.gif
Atsakyti
Va pabandžiau nufotkint...
user posted image user posted image
Atsakyti
cia pirmoj nuotraukoj dar neuzhlakuota klijais? g.gif siaip tai viisai neblogai thumbup.gif idomu ar imanoma butu skalbt g.gif
Atsakyti
Kazkas klausinejo del 3 D kliju. Ju jau yra Artmanijoje...
Atsakyti
[quote=IF...,2006 12 07, 11:02]
O aš va išbandžiau ant medžiagos be mediumo, o su flizelinu ir tekstiliniais klijais - tai ką aš galiu pasakyti - gavosi , bet panašu tai į lipduką. doh.gif

Nagi greitai dalinkis patirtimi - koki flizelina naudojai, kur pirkai, kokius tekstilinius klijus naudojai, kaip pats procesas vyko ? Nes as irgi bandziau ant skiautes audinio, tai visai neblogai atodo, tik ner ka ten fotografuoti, neprekines isvaizdos skiaute smile.gif Bet dvipusio flizelino su plevele niekur neradau, tai dariau su paprastu dvipusiu baltu, po apacia kisau imaute, lyginau per medziaga, tai labai tos imautes nepritrauke, nulupau ir vel prilyginau prie audinio, apkirpus piesini. O klijus tepiau gal ploniau, nes Tavo tox storokas sluoksnis atrodo ir blizga, pas mane neblizga, kaip gumuotas patapo isdziuves. Papasakok apie savo patirti, nes noriu taip dovaneles daryt, o pasimokyt ner is ko tongue.gif
Atsakyti