Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(uups @ 2006 12 20, 21:01)
Monami, ee..o kas cia per daiktas? suprantu, kad kazhkas vaikui, bet kas? mastau.gif

šiaip bandžiau priemones ant lentutes ax.gif ,sakė kabins ant sienos,bet tada reik rėmų nestandartinių rolleyes.gif
Atsakyti
oho..nieko sau bandymas..nu ir netingejai blink.gif maniau, staliukas gal koks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 21:14)
oho..nieko sau bandymas..nu ir netingejai blink.gif maniau,  staliukas gal koks  unsure.gif

irnesakyk.gif čia tik grindų lenta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 20:50)
ax.gif na neiškenčiau ir vistiek foto padariau rolleyes.gif
čia bendras vaizdas,bet nepagalvojau raudoną foną daryti g.gif

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 21:18)
labai grazu  thumbup.gif

bigsmile.gif snagu,kad kam nors patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 21:32)
bigsmile.gif snagu,kad kam nors patiko mirksiukas.gif  4u.gif

svarbiausia, kad patiktu tau paciai 4u.gif
Atsakyti
uj, kokios mašinytės fainos thumbup.gif thumbup.gif ir angeliukas patupdytas širdutėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 21:45)
svarbiausia, kad patiktu tau paciai  4u.gif

man tai labai gražu,nes kažkas naujo ir manau kad pavyko,neįdealiai bet vistiek pavyko ax.gif

QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 20, 23:26)
uj, kokios mašinytės fainos thumbup.gif  thumbup.gif  ir angeliukas patupdytas širdutėje wub.gif

4u.gif taigi stengiames ir priemones bandom mirksiukas.gif
Atsakyti
uups, labai labai labai ačiū už lauktuves su linkėjimais wub.gif Darysiu šiandien jau žvakes Kalėdines močiutei ir draugei thumbup.gif
Atsakyti
ash zhiema pastoviai perku hiacintus ar raktazholes, kad pavasario lengviau butu laukt...tai apdekupazhinau vazoniuka....negaliu sakyt, kad labai patenkinta rezultatu, bet mokausi rolleyes.gif
user posted image
labai norejau,kad apskritai nesimatytu serveteles, o tie zholynai atrodytu kaip nupieshti...bet matosi, bestijos, ish arti verysad.gif O baltai vazono dazyt nenorejau,-man labai grazhu molis rolleyes.gif Reikes dar kelis kartus nulakuot, gal pageres unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Reikėjo pabandyt pašešėliuot , pasirenki tokią pat kaip vazono spalvą ir padarai šešėlius aplink paveiksliukus , kad ir ant servetėlės užsiteptų ir ant vazono , tada taip nesimato mirksiukas.gif

Aš čia tomas filipse tokio popieriaus nusipirkau thumbup.gif , kaip suprantu dovanom pakuot , plonas , bet toks čežantis ir su blizgesiu , tik vienas sluoksnis , lengvai karposi , o kai užklijuoji , tai palieka toks kaip servetėlė , lygus , jokio blizgesio ir tvirtesnis , gal ten dažnai tokio būna g.gif ar niekas nebandėt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 21 gruodžio 2006 - 11:36
QUOTE(uups @ 2006 12 21, 12:18)
labai norejau,kad apskritai nesimatytu serveteles, o tie zholynai atrodytu kaip nupieshti...bet matosi, bestijos, ish arti verysad.gif O baltai vazono dazyt nenorejau,-man labai grazhu molis rolleyes.gif Reikes dar kelis kartus nulakuot, gal pageres unsure.gif

thumbup.gif
ant nedažyto vazonuko visad bus komplikuočiau, per tamsus jis ax.gif ir kad tik nepajuost po laiko
Atsakyti