Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(Ametiste @ 2006 12 20, 17:54)
Monami, kai klijai isdzius, viskas bus ok, jie skaidrus pasidarys, nuramink savo kruopa smile.gif, niekur jo masinytes nedings smile.gif

jau dabar thumbup.gif thumbup.gif ,bet dar tik valanda praėjo,tai manau reikia daugiau palaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 18:18)
jau dabar  thumbup.gif  thumbup.gif ,bet dar tik valanda praėjo,tai manau reikia daugiau palaukti g.gif

tai gal po kokia lempa pakisk -greiciau isdzius, nes pas mane tai greitai isdziuvo

uups
tu angelas, kad nupirkai man tu atidaromu burbulu, nes kaip graziai gaunasi wub.gif
tik neturiu fotiko gero, kad galetu is taip arti visa grozi nufotkinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 16:35)
uups
tu angelas, kad nupirkai man tu atidaromu burbulu, nes kaip graziai gaunasi  wub.gif
tik neturiu fotiko gero, kad galetu is taip arti visa grozi nufotkinti  unsure.gif

ujj....butinai parodyk, kad ir ish nelabai arti.... kaaa? ax.gif blush2.gif sunku isivaizduoti...shirdeles graziai padarytas maciau parduotuvej,bet ne servetelem,o dazhais ir konturais wub.gif
beje, dabar skylamushiu radau pilna doh.gif ir snaigiu, ir angelu ir ko tik nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 18:44)
ujj....butinai parodyk, kad ir ish nelabai arti.... kaaa? ax.gif  blush2.gif  sunku isivaizduoti...shirdeles graziai padarytas maciau parduotuvej,bet ne servetelem,o dazhais ir konturais wub.gif
beje, dabar skylamushiu radau pilna doh.gif  ir snaigiu, ir angelu ir ko tik nori doh.gif

dabar neturiu fotiko, bet kai gausiu -tai butinai nufotkinsiu ir ziuresim ar matysis kas ar ne, nes daziau su auksines spalvos dazais, tai rezultatas man labai wub.gif

ech, o pas mus kazkaip nelabai ju belike matyt, nes kur buvau uzejus, ar kur kitu prasiau paziureti- tai nieko nebera- nei snaiguciu, nei drugelio -nieko schmoll.gif
nu dar ryt reiks akropoli aplankyti ir siaures miesteli ax.gif
Atsakyti
nu va
sorry, cia su webcam -tai kokybe nelabai kokia ir vaizdas ne toks kaip realiai

user posted image
Atsakyti
nu grazhu thumbup.gif pala..bet as kazkaip nesusiorentuoju g.gif tu cia ir crack'a darei,matau? g.gif akaip tu ji ish vidines puses padarei? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 18:35)
tai gal po kokia lempa pakisk -greiciau isdzius, nes pas mane tai greitai isdziuvo

thumbup.gif pas mane irgi greitai išdžiuvo,jau ir pabaigėm,su šešėliais tarpus paryškinom ax.gif man tai labai super,bet foto bus tik ryt,nes kamera be blico,tai nieko nematysit ax.gif

QUOTE(uups @ 2006 12 20, 18:44)
beje, dabar skylamushiu radau pilna doh.gif  ir snaigiu, ir angelu ir ko tik nori doh.gif

doh.gif neberašyk,nes vėl norėsiu cool.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 20:06)
nu va
sorry, cia su webcam -tai kokybe nelabai kokia ir vaizdas ne toks kaip realiai

thumbup.gif thumbup.gif gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 20:13)
nu grazhu thumbup.gif  pala..bet as kazkaip nesusiorentuoju g.gif tu cia ir crack'a darei,matau? g.gif  akaip tu ji ish vidines puses padarei? mastau.gif

ax.gif dekui,
jo dariau as cia ir craka, tik vat isadora seseliai pavede.
tai va pirma tepiau mediumo nr.1, paskui nr.2, tada sutrukimus tais seseliais tepliojau, tada klijavau servetele ir tada daziau auksiniu dazu.tai tie itrukimai ir gavosi labiau auksinia nei rudi g.gif -ale vis tiek man grazu biggrin.gif -tai dar lieka 4 padaryti doh.gif
Atsakyti
Nu, Kunigunda, šaunuolė thumbup.gif, vis tik radai laiko clap_1.gif:
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 20, 20:28)
Nu, Kunigunda, šaunuolė thumbup.gif, vis tik radai laiko clap_1.gif:

biggrin.gif ,dekui, na cia tik todel, kad siandien as namie sergu -tai tuo paciu ir dirbu ir per pertraukeles padariau ta burbuliuka ax.gif , tik aisku darbu reikiamu tai nelabai spejau padaryti tongue.gif
Atsakyti
ax.gif na neiškenčiau ir vistiek foto padariau rolleyes.gif
čia bendras vaizdas,bet nepagalvojau raudoną foną daryti g.gif
user posted image
čia kaip visas suskilinėjo ax.gif
user posted image
o čia kaip pasiryškino tie įtrūkimai,su šešėliais ax.gif na natūroj kitaip atrodo,bet man tai thumbup.gif thumbup.gif aukštasis pilotažas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Monami, ee..o kas cia per daiktas? suprantu, kad kazhkas vaikui, bet kas? mastau.gif
Atsakyti