na isbandziau as sinadien vel tas folijas su 3D klijais ir tas pats, su sidarine viskas ok, vos palieciau ir prilipo graziai lygiai ta folija, o su bronzine arba su klijais nusilupa arba nieko -jokios zymes, su raudona ir nelabai kas gero sekesi nuo folijos spaudimo -tai ir patys klijai susiplojo
gal cia su folija kazkas negerai
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 14:10)
merginos sakykit su kuo čia tepa
čia gal kažkokia klijavimo priemonė,tas pats kaip lipalas ar PVA
čia gal kažkokia klijavimo priemonė,tas pats kaip lipalas ar PVA
nu cia klijai servetelems-tas pats kas lipalas-tik kiekis zymiai mazenis ir kaina didesne , nes cia dekupaziniai klijai
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 14:42)
nu cia klijai servetelems-tas pats kas lipalas-tik kiekis zymiai mazenis ir kaina didesne , nes cia dekupaziniai klijai
aišku taip ir supratau
mano kruopos mašinytės jau priklijuotos džūsta ir laukia tolimesnio etapo
patina tai reikalinga įtrinti sutrūkimams o su kuo juos dar galima įtrinti,gal akriliniais dažais ar šešėliais
šiandien Rimi nusipirkau 12 spalvų akrilinių dažų tutelių už 1,99lt ,ten jų tik po 5ml,bet kaip man tai sočiai
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 12:10)
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 12:42)
kiek ash izhlibinu, tai cia "Patio Paint" ish Deco Art. Tai akriliniai dazhai skirti laukui,- atsparus emperaturos pokyciams, vandeniui ir ypac gerai prikimbantys prie betono, terakotos ir pan. Cia greiciausiai tepamas ju skaidrus sluoksnis ant paveiksliuko apsaugai nuo aplinkos poveikio o gal tuo paciu ir priklijuoja
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 15:22)
kiek ash izhlibinu, tai cia "Patio Paint" ish Deco Art. Tai akriliniai dazhai skirti laukui,- atsparus emperaturos pokyciams, vandeniui ir ypac gerai prikimbantys prie betono, terakotos ir pan. Cia greiciausiai tepamas ju skaidrus sluoksnis ant paveiksliuko apsaugai nuo aplinkos poveikio o gal tuo paciu ir priklijuoja
ne cia tikrai ta priemone servetkom klijuoti -nes sita pamokele yra artmanijos psl.
http://www.rundatus....iu_technika.jpg
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 15:03)
patina tai reikalinga įtrinti sutrūkimams o su kuo juos dar galima įtrinti,gal akriliniais dažais ar šešėliais
šiandien Rimi nusipirkau 12 spalvų akrilinių dažų tutelių už 1,99lt ,ten jų tik po 5ml,bet kaip man tai sočiai
taip galima akriliniais ir seseliais, tik su dazais reikia greitai, nes jie dziusta ir tada ne tik tarpai, bet ir pavirsius nusidazo siek tiek
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 15:39)
taip galima akriliniais ir seseliais, tik su dazais reikia greitai, nes jie dziusta ir tada ne tik tarpai, bet ir pavirsius nusidazo siek tiek
ačiū
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 17:13)
ačiū
dariau su seseliais Isadoros -tai psss gavosi
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 17:21)
dariau su seseliais Isadoros -tai psss gavosi
tu negazdink,nes aš mašinytes darau tai turi gerai gautis
Papildyta:
dabar nutepiau tuo mediumu nr 1 tai reikia kad pilnai nudžiūtų kad gelėčiau antrą nr tepti ,ten ant jo jei gerai suprantu,tai parašyta kad nudžiūti,bet dabar taip keista nutepiau ir kaip per rūką matosi ,mano vaikinas jau supanikavo,kam užtepiau mašinytes
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 20, 17:40)
tu negazdink,nes aš mašinytes darau tai turi gerai gautis
Papildyta:
dabar nutepiau tuo mediumu nr 1 tai reikia kad pilnai nudžiūtų kad gelėčiau antrą nr tepti ,ten ant jo jei gerai suprantu,tai parašyta kad nudžiūti,bet dabar taip keista nutepiau ir kaip per rūką matosi ,mano vaikinas jau supanikavo,kam užtepiau mašinytes
Papildyta:
tai tau ant masinytes gal ir gausis gerai, nes as is vidaus darau skaldyma -tai gal todel man ne taip viskas kaip as noreciau.
jo 1 isdziusta, tada tepi antra. turi isdziuti, nes as bandziau ant dar nevisai izdziuvusio -tai ten nesigavo skaldymas -na susimaise jie ten tepant.
o tada ant virsaus kai viskas isdzius tepk tuos seselius
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 17:51)
tai tau ant masinytes gal ir gausis gerai, nesas vidaus darau skaldyma -tai gal todel man ne taip viskas kaip as noreciau.
jo 1 isdziusta, tada tepi antra. turi isdziuti, nes as bandziau ant dar nevisai izdziuvusio -tai ten nesigavo skaldymas -na susimaise jie ten tepant.
aha aišku,taip ir darysiu,jau supratau kad šitam darbui reikia kantrybės ,o norėtųsi taip greitai
Monami, kai klijai isdzius, viskas bus ok, jie skaidrus pasidarys, nuramink savo kruopa , niekur jo masinytes nedings