Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(akvilyte @ 2006 12 19, 22:42)
bet esu išpindėjus arba nenormali... norėjau kažką čia dekoruot ir neradau tinkamos servetėlės (iš visų savo 107 skirtingų cool.gif )

nu...pas mane mažiau, ale irgi labai jau dažnai taip būna rolleyes.gif
QUOTE(uups @ 2006 12 19, 23:59)
jusman geriau papasakokit kaip tos serveteles teptuku nesudraskyt doh.gif  ir teptuka minkshta spec dekupazhui nusipirkau...drasko visvien verysad.gif

gal truputį per daug klijų imi? ta prasme, teptukas per šlapias... g.gif arba pabandyk kaip nors nebraukt, o tapšnot per tą servetėlę.

nu... o dabar jūs man pasakykit... su tuo tekstilės mediumu užklijavus, kai išdžiūva, man lieka aplink pakraštėlį tokia skaidri žymė, lyg plėvelė ant audinio, ir visai negražiai atrodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuota: 20 gruodžio 2006 - 07:25
Nezhinau, man serveteles nedrasko minkstas teptukas. Ir is viso su minkstu teptuku labai sauniai ir nusidazo, ir nusilakuoja (nors lakuoti sako reikia su siurksciu), nelieka jokiu bruksniavimu.
Atsakyti
nujooo...mediumo tai ash normaliai uzhepu unsure.gif kartais nei serveteles nesimato...nu ka as zinau,- gi kursuose nebuvau,- savamoksle doh.gif Tai teip nedaryt, kaip supratau unsure.gif

su tuo tekstiles mediumu atlikau viena bandyma, ant staltiesines medziagos uzklijavau serveteles ir atlikau skalbimo testa, ir ka jus manot po pirmo karto skalbino neatlipo, bent jau tiek gerai, tik labai kruopsciai reikia krastelius aptepliot.

oho...siaip rasho,kad tik rankom atsargiai galima skalbt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 12 20, 08:23)
nu... o dabar jūs man pasakykit... su tuo tekstilės mediumu užklijavus, kai išdžiūva, man lieka aplink pakraštėlį tokia skaidri žymė, lyg plėvelė ant audinio, ir visai negražiai atrodo sad.gif

o ant kokios medziagos klijuoji? man tai tik kai ant odos klijuoju tada matos, o siaip ant kitos medziagos tai nesimato
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 09:31)
nujooo...mediumo tai ash normaliai uzhepu unsure.gif  kartais nei serveteles nesimato...nu ka as zinau,- gi kursuose nebuvau,- savamoksle doh.gif Tai teip

as tai pasinaudojau kitu patarimu -su medziagos gabaleliu suslapintu klijuoti ir tada nesirauksleja ir graziai prilimpa
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 20, 10:03)
o ant kokios medziagos klijuoji? man tai tik kai ant odos klijuoju tada matos, o siaip ant kitos medziagos tai nesimato

kaip tik ant odos nesimato.. nors aš ant šviesios klijavau.. dar išbandžiau ant organzos, kaprono ir šifono.. dėmės liko anš šifono... su kraštais liūdna.. nemanau kad atlaikytų skalbimą sad.gif dar bandysiu ant lino.. kas čia sakė kad gerai gaunas.. tai žiūrėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 20, 11:09)
kaip tik ant odos nesimato.. nors aš ant šviesios klijavau.. dar išbandžiau ant organzos, kaprono ir šifono.. dėmės liko anš šifono...  su kraštais liūdna..  nemanau kad atlaikytų skalbimą sad.gif dar bandysiu ant lino.. kas čia sakė kad gerai gaunas.. tai žiūrėsim g.gif

Ant lino tai gerai isbandytas metodas gaunas thumbup.gif mano visi maiseliai is lino su apklijuotom servetelem
Atsakyti
mergaites, bukit geros - pasakykite kaip naudotis tuo mediumu tekstilei is marabu, nes vokiskai ne bum bum. Supratau tik 1 cm ir 3 min, taciau kokiame kontekste schmoll.gif , o ten juk ir lyginti kazkaip reikia, ane?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 08:48)
mergaites, bukit geros - pasakykite kaip naudotis tuo mediumu tekstilei is marabu, nes vokiskai ne bum bum. Supratau tik 1 cm ir 3 min, taciau kokiame kontekste  schmoll.gif , o ten juk ir lyginti kazkaip reikia, ane?

pirmiausia, reikia kad tekstile butu shvariai isskabta ir be chemikalu (be minkshtikliu), pirmiausia 'nugruntuoji tekstiles pavirshiu mazdaug 1 cm 'placiau nei tavo motyvas, kuri klijuosi, tada uzdedi servetele ant dregno pavirshiaus ir prispaudi, pakui uzhtepi virshu mediumu, leidi isdziuti, o pakui kokias 3 min palygini per medziaga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 11:40)
pirmiausia, reikia kad tekstile butu shvariai isskabta ir be chemikalu (be minkshtikliu), pirmiausia 'nugruntuoji tekstiles pavirshiu mazdaug 1 cm 'placiau nei tavo motyvas, kuri klijuosi, tada uzdedi servetele ant dregno pavirshiaus ir prispaudi, pakui uzhtepi virshu mediumu, leidi isdziuti, o pakui kokias 3 min palygini per medziaga 4u.gif

o tai gruntuoti su tuo paciu mediumu -taip? ir lyginti su nelabai karstu lygintuvu taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 20, 09:46)
o tai gruntuoti su tuo paciu mediumu -taip? ir lyginti su nelabai karstu lygintuvu taip? blush2.gif

aha, gruntuoji uo paciu,o lygint 'medvilnes' rezhimu...man rodos, geriau butu lygit is abieju pusiu ir svarbu medziagos nesudegint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 11:57)
aha, gruntuoji uo paciu,o lygint 'medvilnes' rezhimu...man rodos, geriau butu lygit is abieju pusiu ir svarbu medziagos nesudegint unsure.gif

dekui 4u.gif
kadangi ketinu dekoroti manikiurine -tai is abieju pusiu neiseis unsure.gif
nu teks bandyti ax.gif
Atsakyti