Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 18, 16:27)
šiaip aš pati asmeniškai niekad bronzinės neturėjus, o visas kitas spalvas kuo puikiausiai išbandžius, viskas puiku g.gif

kai atrasiu laiko pabandysiu kitas spalvas ir ziuresiu ar cia as kazkokia nemoksa -ar cia kazkas su folija blink.gif
Atsakyti
[quote=briedžiukė,2006 12 18, 16:14]
labas, mamse, oj, čia tai bajeris. tas cracas, matyt, skirtas dailininkams, gal kokiems rėmams ar pan. šiaip dekupažui visos priemonės yra tik vandens pagrindu. vadinasi, arba turėsi daryti pagal instrukciją, arba kito craco gauti, ir tu teisi jų rūšių yra labai daug 4u.gif

cia mamsė draugės vardu naudojasi. Tas crack lakas tai vandens pagrindu. Ir net brošiūrą gavau apie jo pritaikymą dekupažui. Žodžiu, liūdna. Mat kalėdinės dovanos buvo ruoštos. O dvisluoksnio cracko LT taip lengvai negausiu.
Atsakyti
QUOTE(gegle @ 2006 12 18, 16:46)
cia mamsė draugės vardu naudojasi. Tas crack lakas tai vandens pagrindu. Ir net brošiūrą gavau apie jo pritaikymą dekupažui. Žodžiu, liūdna. Mat kalėdinės dovanos buvo ruoštos. O dvisluoksnio cracko LT taip lengvai negausiu.

klaipedos artmanijoje gausi biggrin.gif, jei dar viso neispirko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 18, 15:14)
taip, suskilinėjimai gražūs thumbup.gif
ačiū Tau už servetėlės wub.gif

bigsmile.gif ax.gif kaip malonu kai specas savamokslę pagiria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 18, 17:21)
bigsmile.gif  ax.gif kaip malonu kai specas savamokslę pagiria rolleyes.gif

savamoksle, kuriai kai kas patarimu dave del to sadolino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 18, 17:24)
savamoksle, kuriai kai kas patarimu dave del to sadolino  rolleyes.gif

mirksiukas.gif tai čia man dėl visko patarimų davėt mirksiukas.gif ,bet turėjau mintį,kad be kursų kuriuos organizavom,bet ant galo pšššš
ir dar klausiu ne vieno,nes priemonių jau turiu o ką su jom daryti tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 17, 12:07)
ax.gif na va rodau ką pavyko pačiai padaryti ax.gif briedžiukė matė sakė nėra taip baisu blush2.gif
čia kaip pavyko suskaldyti,tik vaikis pirštus uždėjo,mat labai jau įdomu buvo doh.gif
user posted image
o čia šiaip  ax.gif
user posted image

super 4u.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Su tais 3D klijais momenta reikia pagauti, kai jie dar ne visai isdziuve (na, nevisai skaidrus), tuomet ir folija klijuoti. Kai per daug isdziuva, tai klijuok neklijaves (man irgi taip kaip Kunidungai su visais klijais nusiplese smile.gif ). O ta bronzine folija tai man kazko nelabai, nezhinau kas ten jai yra, bet su sidabrine viskas liuks smile.gif. Tiesa dar ant tu 3 D kliju, kur siandien TP pirkau, parasyta, kad jais motyva nupiesus reikia mazdaug apie 2 h palaukti ir tuomet jau galima folija klijuoti...Tai gal ir kitiems klijams tai taip pat tinka.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 12 18, 21:36)
Tiesa dar ant tu 3 D kliju, kur siandien TP pirkau, parasyta, kad jais motyva nupiesus reikia mazdaug apie 2 h palaukti ir tuomet jau galima folija klijuoti...Tai gal ir kitiems klijams tai taip pat tinka.

bandziau ir po keliu valandu -nieko schmoll.gif , teks mokytis g.gif
Atsakyti
man išskaidrėja, uždedu folijos - ir liuks, viskas akei ax.gif na, tikiuos, pasiseks jums 4u.gif

priemonėse rankdarbiams užsiminiau apie lėkštes, jei kam aktualu, mestelkit akį mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vakar nakties darbelis
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 12 19, 13:23)
Mano vakar nakties darbelis
user posted image

fantastika thumbup.gif

merginos, norejau paklausti, gal galit parasyt nuoroda, kur galeciau rasti, kokiu priemoniu reikia ir kur jas galima rast, rekomenduokit:

1) pasendinimui sadolin medziaga, nepamenu pavadinimo

2) pasendinimui cracko, na is dvieju daliu, kad ir serveteles pasendintu

3) dazu (net nzn kokiu reikia, na, vazonams, zodziu, viskam)

4) kokiu reikia kliju servetelem klijuot?

5) kokiu laku lakuojat, kai baigiat?

atsiprasau, kad daug klausimu, bet kazkaip man cia informacija tokia padrika, o gal tiesiog neradau, kur viskas vienoj vietoj butu unsure.gif

noreciau per sia savaite susipirkti priemones ir kuo greiciau isbandyti blush2.gif

padekit, ka wub.gif
Atsakyti