Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(Manaska @ 2006 12 14, 09:16)

o tu mediumu niekur nerandu  verysad.gif  reiks savaitgali toliau parduotuves sturmuot...o kaip vadinasi parduotuve Vokietijoj,kur visas sias priemones  perkat?

ish 'tinkliniu' parduotuviu tokiu prekiu tikrai yra "Idee" ir "Hartmann" 4u.gif
Atsakyti
Kunigunda78, as dariau vazona tokiu pat budu tik daziau ant sadolino su jutares minetais auksiniais akriliniais dazais . Gavosi super bigsmile.gif ! Toks auksinis paskilinejes vazonas. Ir net neatrodo, kad dazytas, is viso, kas nezino, nelabai suvokia kaip padarytas, galvoja, kad brangus labai... Beje, tos firmos auksiniai dazai bet kaip naudojami gerai atrodo, ant pavirsiu patapsnoti kempine sukuria senumo vaizda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 14, 12:55)
Kunigunda78, as dariau vazona tokiu pat budu tik daziau ant sadolino su jutares minetais auksiniais akriliniais dazais . Gavosi super bigsmile.gif ! Toks auksinis paskilinejes vazonas. Ir net neatrodo, kad dazytas, is viso, kas nezino, nelabai suvokia kaip padarytas, galvoja, kad brangus labai... Beje, tos firmos auksiniai dazai bet kaip naudojami gerai atrodo, ant pavirsiu patapsnoti kempine sukuria senumo vaizda. smile.gif

jei rasiu, tai tos firmos dabar galvoju grazia raudona spalva nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
labas, neberandu nuorodos t ta Craft*** rankdarbiu foruma, o taip reik... Gal kas greit idetu?
Atsakyti
QUOTE(dekolte @ 2006 12 14, 16:07)
labas, neberandu nuorodos t ta Craft*** rankdarbiu foruma, o taip reik... Gal kas greit idetu?

http://www.craftladies.puslapiai.org/ 4u.gif
Atsakyti
aš tai žiūriu į jūsų darbelius ir pavydas bambą graužia, visai nebeturiu tam laiko blush2.gif o taip nagai raitosi...

beje, šitas briedžiukas padarytas su tuo pačiu vienkomponenčiu sendinimo laku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 15, 11:11)
beje, šitas briedžiukas padarytas su tuo pačiu vienkomponenčiu sendinimo laku
http://images.bite.l...7bfd3e04474.jpg

nagi technika isduodam .
gal sitaip gautusi
user posted image
Atsakyti
nea, čia jau anksčiau sakiau, kad specilus sendinimo dvikomponentis lakas (kaip žinia, jų visokių yra), man regis, kad čia yra "subttle".

o ten ant vos vos padžiovinto lako tepiau dažus. ir tada vartaliojau tą briedžiuką, lakas "tekėdamas" žemyn nešioja ir dažus, paskui apverčiu ir taip gavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 15, 11:46)
nea, čia jau anksčiau sakiau, kad specilus sendinimo dvikomponentis lakas (kaip žinia, jų visokių yra), man regis, kad čia yra "subttle".

o artmanijoje to "subtitle' yra? nes su dvikomponenciu man jau per smulkus gavosi vos iziuriu savo angela tongue.gif

man tai sitie butbulai atrodo daryti is vidaus, bet kaip tada ta sutrukinejima paveiklsiuko galejo padaryti,a?
nu cia tai aisku
http://www.creaclic....boulesacryl.php

arba cia -kaip pirmas viskas aisku -o kaip antras? tipo klijuota is vidaus tada dazyta
o crakas darytas ant gerosios puses?
[img]http://kaiem.pl/sklep/images/bombka-stara-pocztowka-1.jpg[img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 15 gruodžio 2006 - 11:58
nea, artmanijoj, deja, tik vienas klasikinis.
o tie burbulai daryti iš vidaus. atsimeni, sakiau, kad būna pirkti tokių plastmasinių, skaidrių burbulų, kurie susideda iš 2 dalių. tavo nuorodoje tai matyti. viskas daroma įprastai iš vidaus. TIK jei su vienkomponenčiu, tada atvirkštinis variantas - pagrindinė spalva bus pirmoji, o sutrūkimai antrosios spalvos mirksiukas.gif

kad būtų stambesnis suskilinėjimas, tada storėliau tepk antrojo lako. to sutrūkinėjimai priklauso nuo sluoksnio storio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 15, 15:14)
nea, artmanijoj, deja, tik vienas klasikinis.
o tie burbulai daryti iš vidaus. atsimeni, sakiau, kad būna pirkti tokių plastmasinių, skaidrių burbulų, kurie susideda iš 2 dalių. tavo nuorodoje tai matyti. viskas daroma įprastai iš vidaus. TIK jei su vienkomponenčiu, tada atvirkštinis variantas - pagrindinė spalva bus pirmoji, o sutrūkimai antrosios spalvos  mirksiukas.gif

kad būtų stambesnis suskilinėjimas, tada storėliau tepk antrojo lako. to sutrūkinėjimai priklauso nuo sluoksnio storio 4u.gif

taip zinau as tuos butbulus biggrin.gif
tik kaip as suprantu -tai su dvikomponenciu tokio burbulo vidaus neimanoma padaryti, nes juk reikia itrinti i tarpus ka nors, taip?
o situos burbulus tai pirma jie tepa craka, tada klijuoja servetele, tada baltai dazo- o tada auksu-na bent jau taip man leidzia suprasti mano prancuzu kalbos zinios, kurios aisku dekupaze dar nelabai kokios, bet viskam savo laikas.

o tu to kitokio crako gausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 15 gruodžio 2006 - 15:24
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 15, 16:23)
taip zinau as tuos butbulus  biggrin.gif
tik kaip as  suprantu -tai su dvikomponenciu tokio burbulo vidaus neimanoma padaryti, nes juk reikia itrinti i tarpus ka nors, taip?
o situos burbulus tai pirma jie tepa craka, tada klijuoja servetele, tada baltai dazo- o tada auksu-na bent jau taip man leidzia suprasti mano prancuzu kalbos zinios, kurios aisku dekupaze dar nelabai kokios, bet viskam savo laikas.

o tu to kitokio crako gausi  ax.gif

hmm, labai keista, jei jie taip daro g.gif nes jei nori, kad išlįstu auksas, tada prieš auksą reikia tepti cracliaus.

gausiu mad.gif mad.gif kada nors gausiu... užsakyta trijų rūšių, skirtingų skylinėjimų, dvikomponenčio. ir žinoma, vienkomponenčio
Atsakyti