Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

mergaites ax.gif , gal kuri bandet su tekstiles mediumu klijuoti ant dermantino,a?
vat nupirkau teciui vyriska manikiurine ir sugalvojau dekapazuoti su tom pypkem -tai ir galvoju ar laikys ar ne?
vakar nudaziau parsinesta stiklini padekliuka zvakei raudonais akriliniais dazais- tada uztepiau sadolino, o paskui uzdaziau savo firminiais auksiniais akriliniais dazais ir ka jus manote- ogi s. .. jokio suskilimo neivyko
nu boze boze doh.gif , kad cia dabar tai nesuprantu, per kursus viskas gavosi kuo puikiausiai, o dabar schmoll.gif , ir priesinga kryptimi daziau nei tepiau sadolina g.gif
Atsakyti
merginos, labai liuks jūsų darbeliai 4u.gif

kunigunda, ant dermantino galima, tas pats kaip ant odos. ax.gif

tiesą pasakius, man truputį įtartinai atrodė tas tavo superinis lotuliukas.gif akrilas g.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 13, 19:29)
tiesą pasakius, man truputį įtartinai atrodė tas tavo superinis lotuliukas.gif  akrilas g.gif

nu as itariu, kad mano afigienas akrilas netinkamas decupazui doh.gif, nes ir su dvikomponenciu ne kas ten man gaunasi schmoll.gif
nu tai koki tada naudoja kitos, a? nes man yra teke matyti, kad su auksiniais dazais dare ir normaliai tas suskaldimas gaudavosi g.gif
o dvikomponencio antra dali reikia tepti ta pacia kryptimi ar galima ir bet kaip?
Atsakyti
gal priklauso nuo firmos tiesiog, nuo pačios sudėties. g.gif
o antrą laką gali tepti kaip nori, kaip tepsi, taip suskilinės, bus toks "raštelis"
Atsakyti
o kokį tu tą auksinį akrilą turi? Aš irgi vieną turiu, tai su dvikomponenčiu padarius skilinėjimus, tarpus uždažiau - nugi gražiai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2006 12 13, 19:43)
o kokį tu tą auksinį akrilą turi? Aš irgi vieną turiu, tai su dvikomponenčiu padarius skilinėjimus, tarpus uždažiau - nugi gražiai gavosi ax.gif

nu pas mane toks italu firmos Ferrario -APA COLOR , 150 ml-mokejau apie 15 lt, dailes reikmenu pardej verysad.gif
o koks pas tave ir kur pirkai
pas mus tai tose pardese uz 1 eura visos dezutes jau dekoruotos tom sevetelem, kuriu is uups uzsakiau doh.gif

parodyk dazus ir rezultata blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 13 gruodžio 2006 - 20:04
rezultato tai nerodysiu, nes ant lentos krašto bandžiau hihihi.gif O dažus aš irgi pirkau dailės prekių parduotuvėsj, Nerchau firmos, Rubens Atelies Artist`s acrylics biggrin.gif Talpa 100 ml, mokėjau 12 Lt Paieškosiu nete, kaip atrodo tongue.gif

va, radau, tik pas mane auksinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 13 gruodžio 2006 - 20:30
QUOTE(Jutare @ 2006 12 13, 20:25)

aisku
dekui, kai isbaigsiu situos reiks nusipirkti

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 13, 18:02)
pas mus tai tose pardese uz 1 eura visos dezutes jau dekoruotos tom sevetelem, kuriu is uups uzsakiau  doh.gif

hah.gif tai varyk skubiai pasikeist serveteles.... bo dirbsi, dirbsi, o rezultatas bus as pats kaip visam miese po eura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 13, 20:58)
hah.gif  tai varyk skubiai pasikeist serveteles.... bo dirbsi, dirbsi, o rezultatas bus as pats kaip visam miese po eura  lotuliukas.gif

nea, mano bus nepalyginamai grazesnes ir kokybiskiau padarytos biggrin.gif

o beto tos alia dekoruotos dezutes kainuoja po 35 lt-kazkoks idomus euro konvertavimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 13 gruodžio 2006 - 21:20
Sveikutes

gal kurei teko dirbti su situo cracu?
user posted image

as siom dienom maliausi savo miesteli,aiskinau ko man reik ,o visi tik pecius trauke...tai vakar iki Belgijos palekem ir radau va sita...kaina 18euru..du buteliukai po 250ml..

o tu mediumu niekur nerandu verysad.gif reiks savaitgali toliau parduotuves sturmuot...o kaip vadinasi parduotuve Vokietijoj,kur visas sias priemones perkat?

o su kokiu lipalu galima klijuot serveteles? gal kuri foo galetu imest?ir ar ji reik tada skiest

niu as persipasau is anksto uz savo klausinejimus...bet gal kuri ir atsakysit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 14 gruodžio 2006 - 11:27
QUOTE(Manaska @ 2006 12 14, 11:16)
Sveikutes
gal kurei teko dirbti su situo cracu?
as siom dienom maliausi savo miesteli,aiskinau ko man reik ,o visi tik pecius trauke...tai vakar iki Belgijos palekem ir radau va sita...kaina 18euru..du buteliukai po 250ml..
o tu mediumu niekur nerandu  verysad.gif  reiks savaitgali toliau parduotuves sturmuot...o kaip vadinasi parduotuve Vokietijoj,kur visas sias priemones  perkat?
o su kokiu lipalu galima klijuot serveteles? gal kuri foo galetu imest?ir ar ji reik tada skiest
niu as persipasau is anksto uz savo klausinejimus...bet gal kuri ir atsakysit  blush2.gif

na parduotuves negaliu pasakyti, nes gyvenu LT, o lipalas pas mus taip ir vadinasi -lipalas arba pva klijai, juos reikia skiesti 1:3 (3 vandens), bet zinau, kad buna ir spec servetelems klijuoti -tik daug brangesnis.
o to crako nenu bandzius schmoll.gif
Atsakyti