QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 15:57)
pasigirsiu
paprasiau vyro, kad nupirktu vitaminu + ir nuo plauku slinkimo... tai nupirko CYCLE VITAL ampules ir sampuna, suplojo - ampules 106lt + 23lt sampunas
as pati sau pagaileciau...
pasirodo, vaistininke labai isgyre, sake, kad labai veiksminga, perka, net senukai, bet nezinau kokie senukai, nes kainele
Ant dezes parasyta, kad kursas 4men, o sita dezute menesiui, tai jei gerai paskaiciavus viso 424lt kursas
gal kas naudoja? idomu ar tikrai cia toks stebuklas...
Negaliu garantuoti, o gal jums nepadės. Man padeda Čemeryčių vanduo. Pirkti būna vaistinėje, kaina tikrai net ne 10 litų. Aš juos naudoju ir kai pleiskanyčių atsiranda ir šiaip plaukams pastiprinti. Pas mažąją dukrą buvo labai silpni ir slinko plaukučiai, o dabar gražu pažiūrėti. Bet faktas, kad gal tikrai padeda ne visiems
. Čemeryčių vandenį anksčiau, kai buvau maža, naudodavo nuo utėlių. Tai sarmata budavo pirkti, kad kiti nepagalvotų, jog utėlių turi. O mano mama tą receptą dėl plaukų pastiprinimo jau seniai žinojo. Todėl pas mane dabar plaukai
, daug kas pavydi, kad tiek juos engiant aš jų vis dar daug turiu. Galit pabandyti
.