Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sani, va ir as Materna geriu, o plaukai kuokstais ejo...seriausi kaip Kolis, jei ne blogiau blink.gif kasdien saujom is visur ir nuo visur rankiojau...zodziu, manau tai ne vitaminuose esme sad.gif
Atsakyti
Plaukai slenka ne dėl vienos priežasties-tai gali būt hormoniniai sutrikimai, nuo nervų, dažymo ir kitų priežasčių, todėl ir gydymas skiriasi. Vaistinėje pvz. man sakė, jeigu tai nervinio pobūdžio slinkimas, nepadės niekas - nei vitaminai, nei įtrynimai.
Atsakyti
Jau daug kur rasiau: man po gimdymo slinko oho kokiais kuokstais: padejo Vichy ampoles. biggrin.gif 10Lt/vnt. Bet ju tik keturiu (berods) uzteko... Iskart nustojo...
Atsakyti
man ir po gimdymo pradejo slinkti,naudojau SEBORADINO ampules-ju yra 14 vnt.kursas 2 sav.kaina 23 lt.dar rekomenduojama nusipirkti tos pacios linijos sampuna.pirkau sarmoj,bet rodos ju yra ir eurovaistinej 4u.gif
Atsakyti
Ahoi! Man 20 metu, taciau pastebejau, kad plaukai pradejo slinkti. Gal ne visur, taciau virsuj kaktos auga nelygiai, o kaip buna senesniems zmonems tox lankas. Auginu ilgus plaukus, kad paslepciau, nes labai netinka prie veido. Plaukus dazau juodai, taciau kazkur kas 4 menesius ir kokybiskais dazais. Galva plaunu kasdien gerais sampunais skirtais kasdieninei plauku prieziurai. Prasau padekit. Nuejau i Sugihara, bet ten konsultacija ir tyrimai kainuoja 100 Lt, o drauge sake, kad gydymas kainavo jai virs 500 Lt! Maldauju padekit ka galeciau nusipirkti parduotuvese ir vaistinese skirta tokiai problemai. Danke! cry.gif
Atsakyti
as auginu ilgus plaukus nes man ziauriai grazu ilgi sveiki grazus plaukai...bet mano pacios slenka,ir isvis kazkokie silpni,ploni...taigi ir tas ilgumas ne toks jau grazus...bet kirpti labai labai gaila sad.gif nezinau kaip tuos plaukucius atstatyti...
turbut teks nusikirpti...bet taip nenoriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Schnappi @ 2005 01 31, 20:28)
Ahoi! Man 20 metu, taciau pastebejau, kad plaukai pradejo slinkti. 

Jezusmarija, paskaicius tema susimasciau - o jau kokiam cia amziuj normalu, kad slenka plaukai? smile.gif Jei tik 20, tai palundra, o jei bobai 40 - tai tvarkoj, normalu, priklauso pagal etata? biggrin.gif

Visgi, aisku, nieko gero, kai jie slenka smile.gif
Kiek as suprantu, plaukai pavasari gali slinkti nuo vitaminu trukumo, gal ka nors plaukams- nagams - ragams. Yra gi visokiu. Perfectil, Merz special dragee, dar visokiausiu... Nu koki 30 Lt tai sumokesi, bet ka...

Yra dar sampunas Fitoval nuo slinkimo. Apie 10 Lt. Yra kazkokia super preimone Regaine, bet kainuoja apie 150 Lt. Gal dar kas yra, vaistininkes paklausk. Yra dilgeles dziovintos, ju nuoviru skalaut, sako, labai sveika. Ir nebrangu turetu but.

Galu gale, paklausk savo vidaus gydytojos, jinai uz nemokamai. Gal tau kokie hormoniniai pakitimai...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 01 31, 17:55)

Yra dar sampunas Fitoval nuo slinkimo. Apie 10 Lt. Yra kazkokia super preimone Regaine, bet kainuoja apie 150 Lt. Gal dar kas yra, vaistininkes paklausk. Yra dilgeles dziovintos, ju nuoviru skalaut, sako, labai sveika. Ir nebrangu turetu but.

ne tik sampunas fitoval , bet yra visas kompleksas,
as is tos serijos vitaminus fitoval geriau (skirti sustabdyti plauku slinkima, stiprinti plaukus) . tai va plaukams tai jie patiko - nauju pridygo biggrin.gif bet snukuciui tai nea, pagerus tu vitaminu tokie bjaurus raudoni spuogai pradejo dygti cry.gif tai kol as atsekiau is kur tie spuogai "randasi" . doh.gif
po to uzrisau su tais vitaminais, ir tik po kokiu 2 men baigesi spuogadygys ax.gif
Atsakyti
Priemonė Pregaine skirta vyrams nuo plaukų slinkimo, šampūnas Fitoval pigesnis-plaukų stiprinimui (bet ne nuo slinkimo), nuo slinkimo tas naujesnis, kainuojantis apie 15 lt. Taip man išaiškino vaistinėje, kai turėjau šią problemą. Išsigydžiau vitaminais (nors juos ir taip geriu visą gyvenimą ir gerus) bei įtrinimais iš ampulių. Na, per savaitę nenustojo slinkt, bet po kokių trijų-taip...
Atsakyti
[SIZE=7]Siaip as vyriskos lyties, jei ka. Tai nemaisykit. O antra, siandien nusipirkau VICHY uz daugiau nei 30 Lt sampuna. Pasakykit ar jis pades, ar be reikalo ismeciau i bala pinigus? Plaukai man ne ant visos galvos slenka, bet priekio!!! Ir jau metai laiko. Anxciau nekreipiau demesio, bet nesenai paziurejau i veidrodi ir pamaciau, kad ju dvigubai pamazejo! Tixliau visai nebeliko cry.gif
Atsakyti
o man jau ataugineja biggrin.gif biggrin.gif tiesiog kuokstais, tokie dar trumpuciai, atrodo tai juokingai, bet vistiek as jais neatsidziaugiu thumbup.gif thumbup.gif dekosiu savo Lakmei nezinau kiek laiko...esu tikra, kad jos deka ir tvarkosi ta mano problema. nes jau kaip reikalas sukompleksavus buvau, galva pusplike blink.gif ir namai kuokstais plauku pilni, net is skalbiankes saujom traukdavau...is visur verysad.gif
zodziu, as patariu Lakme thumbup.gif ne pati brangiausia, ir tikrai padeda biggrin.gif
Atsakyti
Nesenas mano atradimas nuo plaukų slinkimo- SILICIS. 120 tablečių kainuoja apie 18lt... Ant pakuotės parašyta, kad plaukai nustoja slinkt po 3-6 mėnesių vartojimo, bet man nustojo dar net pakuotės neišgėrus... matyt trūko būtent tų mineralų. Tikrai rekomenduoju, nes ne vienai man jau padėjo....
Atsakyti