Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 12, 23:03)
Pasiziurekit. 4 zinute nuo pradzios. Be komentaru  doh.gif

http://www.supermama...pic=12598&st=84


nu jo... kuriems galams tada meluot?
Aš nieko prieš, kad ir reklamuoja, pataria, nu bet kam meluot?
Atsakyti
QUOTE(Obra @ 2006 04 12, 19:08)
Nesupratau, kodel negalima kalbeti apie platinamas plauku kaukes. Man is tiesu jas naudoti daug priimtiniau, negu svoguna ar cesnaka arba ieskoti nezinia ko parduotuvese. Esme, kad jas naudojant, plaukai nebeslenka.As pati ju neparduodu. Siulau pasidometi ir rasti pazistamu Fairness firmos konsultantu.



QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 12, 22:03)
Pasiziurekit. 4 zinute nuo pradzios. Be komentaru  doh.gif

http://www.supermama...pic=12598&st=84

Ot ir parista su irodymais lotuliukas.gif Turetu buti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=jadzka,2006 04 13, 00:38]nu jo... kuriems galams tada meluot?
Aš nieko prieš, kad ir reklamuoja, pataria, nu bet kam meluot?
[/quote]
Speju, kad strutis jau ikiso galva i smeli ir Tavo klausimas liks retoriniu (arba atkreips demesi i sita mano provokacija lotuliukas.gif ).

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 12 balandžio 2006 - 22:48
Nu žinokit merginos, pasižiūrėjau šiandien į savo kudlas: ogi tikrai sustiprėjusios jos. Įtariu, kad naujų priaugo nuo Cutrin losijono šaknims. O nebeslenka, nes pakeičiau plaukų priežiūros priemones į prof. ax.gif
PAs mamą išsiploviau galvą su Nivea šampūnu - tai sauja plaukų iškrito. Pas save kai planu su saviškiais - viskas OK. Nu mistika, bet gal įtarimai teisingi ax.gif

O Cutrin losijoną tikrai galiu rekomenduoti ir drąsiai. Man nuo jo nustojo žiauriai slinkti plaukai ir naujų ežiukas ataugo, o be to kaina nesikandžioja (ko negalėčiau pasakyti apie ampulytes).
Atsakyti
o kur jo gaut smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 04 13, 00:22)
o kur jo gaut smile.gif?


Eurovaistinėse yra paprastai. Jau rašiau apie jį, bet pasikartoti galiu. Kaina paie 24 Lt. Talpa, gal kokie 200 mll. užtenka man pakankamai ilgam. Sunaudojau 1 buteliuką, padariau mėnesio pertrauką, o paskui dar vieną buteliuką sunaudojau,. Tai tikrai ženkliai sustorėjo plaukai ax.gif Ir dabar styro viršugalvyje atauginėjantys lotuliukas.gif
Atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 12 balandžio 2006 - 23:29
man ir buvo bėdų rudenį doh.gif doh.gif doh.gif kai plaukai kažkaip pirmą kartą įtartinai pradėjo slinkti, na aš tai šviesinu plaukus, tai ir laukiau to slinkimo priežastimi, bet kai pradėjo slinkti mano sėsės ir mamos plaukai, o jos pas mane rudauplaukės, tai net nežinojau kas ir kaip g.gif
ir tada prasidėjo kova prieš slinkimą, brangių plaukų priežiūros priemonių nepirkau, tiesiog vartojau Silicis futura vitaminus kokius 4 mėn, naudojau 2 kartus per savaitę varnelėšų aliejų šaknų įtrinimui ( ir iki šiol jį naudoju, bet tik kokį kartą į sav.) , 2 kartus per savaitę įtrindavau apmulėmis su placenta šaknis ir masažuodavau kaip mokėjau ir va prieš 2 mėnėsius kaip pradėjo man dygti plaukai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Viktuteee,2006 04 13, 00:47]
Speju, kad strutis jau ikiso galva i smeli ir Tavo klausimas liks retoriniu (arba atkreips demesi i sita mano provokacija lotuliukas.gif ).

[/quote]
[/quote]
Na. Viktuteee pasielgei kaip tikra lietuve. Jau musu toks bruozas - ieskoti kaltu, paviesinti ir paskelbti. Bet jei geriau perskaitysi ta zinute, tai nerasi, kad as parduodu. As esu firmos konsultante, gerai zinau apie prekes, galiu patarti. Net ir labai noredama neturiu galimybiu nieko jums parduoti, nes gyvenu provincijoje. Ir dar karta galiu pakartoti: jei turite savo pazistamu Fairness firmos konsultanciu , verta ju paprasyti plauku kaukes, kuri sustiprina plaukus, sustabdo slinkima ir skatina plauku augima. Sventu Velyku proga noreciau palinketi ramybes, susitaikymo, tolerancijos. As, kaip forumo naujokas, tolerancijos ir supratimo pasigedau.
Atsakyti
Dziugu, kad sureagavai i mano provokacija mirksiukas.gif Nematau jokio rysio tarp to, kad as esu lietuve ir, kad Tu forume reklamuoji kosmetika, kuria pati ir platini. Tai vadinasi reklama ir tai siame forume nera toleruojama. Taip, toje zinuteje nera tiesiogiai parasyta, kad Tu parduodi, bet uztai kitose yra.

"Pritariu rositinai, kad sie kvepalu analogai tikrai labai kokybiski , aromatai atitinka originalus, o laiko tikrai gerai. Dirbu su jais jau daug laiko ir gaunu tik gerus klienciu atsiliepimus. "

"Moterys, Fairness produkcija nuostabi. Pagaliau mes turime firmą, kurios produktai yra labai geros kokybės, o kainos nėra iškeltos kaip kitų firmų. Ir dirbti smagu, ir užsidirbti visos galimybės. Aš savo gausiai šeimai visus higienos, kosmetikos, parfumerijos produktus perku tik čia."

Dar vienas dalykas. Savo zinutese giri tik "Fairness" ("Divage","Genera") platinama kosmetika, nes tuo pati ir uzsiimi.

"As jau tris metus naudoju tik firmos Fairness dekoratyvines kosmetikos nagu prieziuros priemones: ir gydomasias, ir nagu odeliu salinimo zele, ir nagu lakus, kurie idomiu spalvu ir ilgai islaiko...."

'Tai labai geros kokybes ir nebrangi italu kosmetika. Man ji super. Tiko ir kremai, ir muilai, ir plauku stiprinimo priemones, ir vyru bei vaiku serijos produktai. Jau 3 metus naudoju tik sia kosmetika ir esu labai patenkinta.Placiau: ob@takas.lt "(apie GENERA)

"Gristant prie temos - Divage kosmetikos - noreciau pasakyti, kad ir dabartinis naujas tankinantis blakstienu tusas yra nuostabus, nebijo dregmes. Puikus yra lupu dazai su vit. E , lupu blizgesiai. Populiarus tarp pirkeju piestukai akims, ypac sio katalogo naujienos. Nagu lakai labai ilgai laiko. "


SM forume reklamos nereikia, reikia nuosirdziu ir pagristu atsiliepimu apie kosmetika. Paviesinau Tavo reklama, nes noriu, kad komentarais forume butu pasitikima, o ne kazkas is reklamos pelnytusi. Nera ko ant manes pykti, kad paviesinau TIESA tongue.gif Ne tu pirma, ne Tu ir paskutine, kuri bando tai daryti ir, buvo isaiskinta bei sugedinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 14 balandžio 2006 - 20:02
Saunuole Viktuteee notworthy.gif thumb_yello.gif
Per tokius zmones kaip Obra praeina noras isvis pirkt platinama kosmetika, kad ir tikrai nereali ji butu doh.gif ir tikrai nuosirdziai norincios patart platintojos (ar siaip naudojancios platinama kosmetika) tampa kitu forumieciu puolamos bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2006 04 14, 22:53)
Saunuole Viktuteee notworthy.gif  thumb_yello.gif
Per tokius zmones kaip Obra praeina noras isvis pirkt platinama kosmetika, kad ir tikrai nereali ji butu  doh.gif ir tikrai nuosirdziai norincios patart platintojos (ar siaip naudojancios platinama kosmetika) tampa kitu forumieciu puolamos  bash.gif

Dekui uz palaikyma wink.gif Sorry visu uz poster_offtopic.gif .
Atsakyti
Ačiū Viktutee už tai, kad nelieki abejinga ir visas perspėji. Dabar kiekviena žinos, kaip reaguoti į Obros "nuoširdžius" patarimus bet kokiame forumo puslapyje. hihihi.gif
Atsakyti