Dziugu, kad sureagavai i mano provokacija
Nematau jokio rysio tarp to, kad as esu lietuve ir, kad Tu forume reklamuoji kosmetika, kuria pati ir platini. Tai vadinasi reklama ir tai siame forume nera toleruojama. Taip, toje zinuteje nera tiesiogiai parasyta, kad Tu parduodi, bet uztai kitose yra.
"Pritariu rositinai, kad sie kvepalu analogai tikrai labai kokybiski , aromatai atitinka originalus, o laiko tikrai gerai. Dirbu su jais jau daug laiko ir
gaunu tik gerus klienciu atsiliepimus. "
"Moterys, Fairness produkcija nuostabi. Pagaliau mes turime firmą, kurios produktai yra labai geros kokybės, o kainos nėra iškeltos kaip kitų firmų.
Ir dirbti smagu, ir užsidirbti visos galimybės. Aš savo gausiai šeimai visus higienos, kosmetikos, parfumerijos produktus perku tik čia."
Dar vienas dalykas. Savo zinutese giri tik "Fairness" ("Divage","Genera") platinama kosmetika, nes tuo pati ir uzsiimi.
"As jau tris metus naudoju tik firmos Fairness dekoratyvines kosmetikos nagu prieziuros priemones: ir gydomasias, ir nagu odeliu salinimo zele, ir nagu lakus, kurie idomiu spalvu ir ilgai islaiko...."
'Tai labai geros kokybes ir nebrangi italu kosmetika. Man ji super. Tiko ir kremai, ir muilai, ir plauku stiprinimo priemones, ir vyru bei vaiku serijos produktai. Jau 3 metus naudoju tik sia kosmetika ir esu labai patenkinta.Placiau: ob@takas.lt "(apie GENERA)
"Gristant prie temos - Divage kosmetikos - noreciau pasakyti, kad ir dabartinis naujas tankinantis blakstienu tusas yra nuostabus, nebijo dregmes. Puikus yra lupu dazai su vit. E , lupu blizgesiai.
Populiarus tarp pirkeju piestukai akims, ypac sio katalogo naujienos. Nagu lakai labai ilgai laiko. "
SM forume reklamos nereikia, reikia nuosirdziu ir pagristu atsiliepimu apie kosmetika. Paviesinau Tavo reklama, nes noriu, kad komentarais forume butu pasitikima, o ne kazkas is reklamos pelnytusi. Nera ko ant manes pykti, kad paviesinau TIESA
Ne tu pirma, ne Tu ir paskutine, kuri bando tai daryti ir, buvo isaiskinta bei sugedinta.