Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Marzde @ 2006 03 07, 18:00)
Atsiverčiau keletas senų temų apie plaukus,tai ten mergyčkos rašo,kad su šampūnų gerai išsiplovus galvą česnako kvapo nelieka.Po svogūnų kaukės taip pat nelieka kvapo,tačiau jei netyčia sulytų,tai tada jau ne kas. Tad nuspręsta penktadienis ir šeštadienis česnakų diena  laugh.gif

Bandziau ir as kazkada paauglysteje tuos svogunus... Bullshit biggrin.gif Nereikia nei sulyt - kokioj dikotekoje gerai pasok, paprakaituok, ir tuoj susigedusi tipensi namo, kad niekas Taves per kelis metrus neuzuostu lotuliukas.gif
O sampunas tikrai nenuimdavo to kvapo, kas kazkiek geriau veikdavo - tai citrinos sultys.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 08, 22:05)
Apsigalvojau,nebandysiu.Po medaus su citrina irkt. kaukės plaukai kažkokie keisti patapo,tai bijau,kad nebūtų išvis šakės.Bus plaukai baisūs ir plius smirdės.. doh.gif

Geriau nupirk koki aliejuka, daugiau naudos bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nevarkitt su tais česnakais ir svogūnais. Kur kas geriau gerti vitaminus, naudoti gerus šampūnus (labai gerai veikia kai kurie specialiai slenkantiems plaukams) ir naudoti specialius serumus ar losijonus. Ir efektas geresnis nei su česnakais. Dar neblogai veikia Vilniuje universiteto vaistinej parduodamas mišinys įtrinti į plaukus nuo slinkimo. O česnakai ir svogūnai puikiausiai tinka tik vietoj "kvepalų".
Dar galima į aliejų (alyvuogių arba simsondijų ar pan.) įlašinti rozmarinų ar arbatmedžių eterini oaliejaus ir ištrinti plaukus juo.
O iš šampūnų man patiko:
O'Rising tas su aha rugštim. Nuo didesnio slinkimo. tik jo kaina apie 38 LT. Bet kadangi koncentratas - tai ilgam užtenka.
Cutrin - Sampūnas ir losijonas. Man superiniai thumbup.gif: tikrai nustojo slinkti plaukai po jo naudojimo ir "ežiukas" užaugo.
Yves Rocher - tai irgi neblogas. LAbai švelnūs plaukučiai po jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 09, 10:44)
Tikrai nevarkitt su tais česnakais ir svogūnais. Kur kas geriau gerti vitaminus, naudoti gerus šampūnus (labai gerai veikia kai kurie specialiai slenkantiems plaukams) ir naudoti specialius serumus ar losijonus. Ir efektas geresnis nei su česnakais. Dar neblogai veikia Vilniuje universiteto vaistinej parduodamas mišinys įtrinti į plaukus nuo slinkimo. O česnakai ir svogūnai puikiausiai tinka tik vietoj "kvepalų".
Dar galima į aliejų (alyvuogių arba simsondijų ar pan.) įlašinti rozmarinų ar arbatmedžių eterini oaliejaus ir ištrinti plaukus juo.
O iš šampūnų  man patiko:
O'Rising tas su aha rugštim. Nuo didesnio slinkimo. tik jo kaina apie 38 LT. Bet kadangi koncentratas - tai ilgam užtenka.
Cutrin - Sampūnas ir losijonas. Man superiniai thumbup.gif: tikrai nustojo slinkti plaukai po jo naudojimo ir "ežiukas" užaugo.
Yves Rocher - tai irgi neblogas. LAbai švelnūs plaukučiai po jo biggrin.gif

O sampunas is Cutrin tiks plaukams linkusiems riebalotis, as plaunu galva kas 2 diena, bet nuo kai kuriu sampuna tenka ir kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 09, 10:53)
O sampunas is Cutrin tiks plaukams linkusiems riebalotis, as plaunu galva kas 2 diena, bet nuo kai kuriu sampuna tenka ir kasdien  ax.gif

Aš paprastai plaunukasdien galvą. O nuo jo man mažiau riebaluojasi biggrin.gif
BEje, nuo to tirpalo, universiteto vaistinej kur pirgau stipriai mažiau riebaluostis pradejo....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 09, 10:57)
Aš paprastai plaunukasdien galvą. O nuo jo man mažiau riebaluojasi biggrin.gif
BEje, nuo to tirpalo, universiteto vaistinej kur pirgau stipriai mažiau riebaluostis pradejo....

As dabar naudoju is Natur Vital sampuna nuo slinkimo, linkusiems riebaluotis plaukams (pirkau vaistieni, yra ir Sarmoj kaina ~17lt), tai labai geras, o vat turiu is Bonacure sampuna, tai isplaunu vakare, o ryte plaukai kaip neplauti doh.gif
Dabar jau galvoju koki kita pirkti, nes jau mano eina i pabaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 09, 11:07)
As dabar naudoju is Natur Vital sampuna nuo slinkimo, linkusiems riebaluotis plaukams (pirkau vaistieni, yra ir Sarmoj kaina ~17lt), tai labai geras, o vat turiu is Bonacure sampuna, tai isplaunu vakare, o ryte plaukai kaip neplauti  doh.gif
Dabar jau galvoju koki kita pirkti, nes jau mano eina i pabaiga  ax.gif

Bonacure man irgi per riebus doh.gif: O tu Natur Vital tuos mėlynuose buteliukuose perki?
Atsakyti
Dar vis dukryte savo pienu maitinu, o plaukai kaip slenka, kuokštais, kiek nešukuosi, tiek išpeši KUOKŠTĄ, pažįstama pasakė, kad tai normalu ir reik vitaminų pagerti "Merts Special Dražė". Tai va nusipirkau ir žiūrėsiu koks bus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 09, 11:45)
Bonacure man irgi per riebus doh.gif:  O tu Natur Vital tuos mėlynuose buteliukuose perki?

Aha, jis su zenseniu ir ivairiais vitaminais, man labai patinka, plaukai paklusnesni ir jie atrodo storesni ir stipresni pasidaro po sito sampuno, netgi balzamas nebutinas ax.gif
Atsakyti
niu zinokit nusipirkau pagaliau vel to savojo gerojo sampuno balzamo vitaminai ir ka ciki plaukuciai po biskiu pradeda vel grazeti siek tiek ir maziau slenka bet dar reik gydyt wub.gif wub.gif
tai gerai kad man tie svogunai nelabai patiko ir nebandziau nu butu juoko vaikstantis smirdalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 09, 21:50)
niu zinokit nusipirkau pagaliau vel to savojo gerojo sampuno balzamo vitaminai ir ka ciki plaukuciai po biskiu pradeda vel grazeti siek tiek ir maziau slenka bet dar reik gydyt wub.gif  wub.gif
tai gerai kad man tie svogunai nelabai patiko ir nebandziau nu butu juoko vaikstantis smirdalas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na tai pasidalink savo sampuno paslaptim,kaip jis vadinasi?

O del svoguno...tikslei pasakei.As bandziau anksciau(siuo metu as nestuke.gif ,tai plaukai thumbup.gif ),tai dar kita diena jausdavau ta smirdala...wew schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Natura House losjoną su varanlėšų,dilgėlių ir linų ekstraktais.Dar nebandžiau,bet reiktų nuo rytojaus pradėt tepliotis.
Atsakyti