QUOTE(CrazySun @ 2006 02 01, 20:42)
nius...buvau šiandien kirpykloj...
ir labai rekomendavo nusipirkti šampūną slenkantiems plaukiukams... arba atstatantį kokį tai...
gal galite patarti kokį?... tik turiu tokią problemą dar...mano plaukiukai šiaip gana sausi, bet va, šaknys jų....labai greitai susiriebaluoja, teisingiau, labai greitai jie man sukrenta...
dabar noriu gero šampūno,kad ir brangaus
gal ka galite pasakyti apie wella profesionalios linijos šampūnus (kvardratiniai tokie buteliukai,pilki-balti...)? labai jau man jį norėjo įpiršti...bet esu turėjusi tokį dažytiem, tei man nelabai patiko....
ačiū už patarimus
Bendradarbei užrodžiau ir ji nusipirko O'Rising šampūną bei ampules. Tai jau kelintą kart vis padėkavoja-plaukai nustojo slinkt. Šampūno kaina apie 32 lt, bet jis koncentruotas, reikia su trupučiu vandens skiesti, ampulės kaina apie 6 lt. Ji sunaudojo 12 ampulių, taip patarė vaistininkė. Parsiduoda Eurovaistinėj ir Fama vaistinėse. Man pačiai irgi padėjo, nors ampules naudojau nereguliariai, gal 10 vnt. sutepiau. O vitaminus dar prieš slenkant plaukams ir po to, naudojau labai gerus-Vitamax, gėriau ilgiau vos ne metus, bet neapsaugojo nuo plaukų slinkimo, nors anotacijoj parašyta, kad kaip tinka ir slenkant plaukam. Taip kad esant tokiai bėdai nereikia manyt, kad plaukai nustos slinkt, kai pradėsit gert vitaminus.
Yra šampūnų, kurie tinka atseit sausiems plaukų galiukams, bet riebiai galvos odai. Nu aš tai niekaip nesuprantu, kaip tas šampūnas gali būt toks protingas, kad pats susirastų reikiamas vietas ir pataisytų-kur reikia padrėkintų ar pariebintų, o kur reikia-pasausintų.