suzinojau viena dalyka, kad nuo plauku slinkimo ir siaip jei gydyt plaukus reikia labai ozonu kaukes padeda :o su serumu itrina, o po to po ozono aparatu sedet reikia 10min. atrodo.
[glow=Green,2,300]PLAUKŲ SLINKIMAS[/glow]
"Neieškokite peruko. Šis plaukų slinkimas normalus ir liausis nespėjus jums nuplikti.
Paprastai vidutiniškai per dieną iškrinta 100 plaukų, kuriuos nuolatos keičia nauji.
Nėštumo metu (taip pat vartojant kontraceptines piliules) dėl hormoninių pokyčių plaukai neslenka. Tačiau tai laikina. Tie plaukai pasmerkti iškristi, ir jie iškris per tris ar šešis mėnesius po gimdymo (ar nustojus vartoti piliules). Kai kurios vien krūtimi maitinančios moterys pastebi kad plaukai pradeda slinkti tik liovusis maitinti kūdikį ar, be maitinimo krūtimi, pradėjus maitinti kietu maistu.
Kad likusieji plaukai būtų sveiki būtinai laikykitės sveikos dietos, skirtos pogimdyminiam laikotarpiui, papildomai vartokite nėščiosioms skirtus vitaminus ir gerai prižiūrėkite plaukus. Su šampūnu plaukite tik tada, kai reikia, kad mažiau susiveltu, naudokite kondicionierių, šukuokite retomis šukomis ir venkite karščio (karšto oro džiovintuvų, garbanojimo žnyplių ar karštų suktukų). Be to, kol plaukai atsigaus, verčiau atsisakykite cheminio sušukavimo, plaukų dažymo, minkštinimo.
Vien dėl to, kad šio nėštumo metu išslinko daugybė plaukų, nereiškia, kad taip bus ir kitą kartą. Organizmo reakcijos į kiekvieną nėštumą, kaip jūs tikriausiai pastebėsite, gali būti labai skirtingos."
"Neieškokite peruko. Šis plaukų slinkimas normalus ir liausis nespėjus jums nuplikti.
Paprastai vidutiniškai per dieną iškrinta 100 plaukų, kuriuos nuolatos keičia nauji.
Nėštumo metu (taip pat vartojant kontraceptines piliules) dėl hormoninių pokyčių plaukai neslenka. Tačiau tai laikina. Tie plaukai pasmerkti iškristi, ir jie iškris per tris ar šešis mėnesius po gimdymo (ar nustojus vartoti piliules). Kai kurios vien krūtimi maitinančios moterys pastebi kad plaukai pradeda slinkti tik liovusis maitinti kūdikį ar, be maitinimo krūtimi, pradėjus maitinti kietu maistu.
Kad likusieji plaukai būtų sveiki būtinai laikykitės sveikos dietos, skirtos pogimdyminiam laikotarpiui, papildomai vartokite nėščiosioms skirtus vitaminus ir gerai prižiūrėkite plaukus. Su šampūnu plaukite tik tada, kai reikia, kad mažiau susiveltu, naudokite kondicionierių, šukuokite retomis šukomis ir venkite karščio (karšto oro džiovintuvų, garbanojimo žnyplių ar karštų suktukų). Be to, kol plaukai atsigaus, verčiau atsisakykite cheminio sušukavimo, plaukų dažymo, minkštinimo.
Vien dėl to, kad šio nėštumo metu išslinko daugybė plaukų, nereiškia, kad taip bus ir kitą kartą. Organizmo reakcijos į kiekvieną nėštumą, kaip jūs tikriausiai pastebėsite, gali būti labai skirtingos."
jau metai kaip nemaitinu o vistiek dar jie nusiure ir slenka, ir oda sausa. tai nusipirkau vitamina e tai dar koks poveikis tiksliai nezinau nes ka tik pradejau gerti bet jau maziau slenka ir oda taip nepleiskanoja
Po gimdymo praejo 1.6metai, o kaip po 3men plaukai pradejo slinkti, tai iki pat dabar dar slenka. O dabar net kuokstais. Geriu MERZ DRAZE vitaminus. Bet jokio efekto najauciu. Gydytoja sake, kad efektas pasijusti turi tik po kokiu 3 - 6men. Bet iki to laiko ir nuplikti galima...
Man plauku slinkima efektyviai pristabdo Svogunas. Ji sutarkuoji, issunki sultis, ir jomis istepi galvos oda. Reikia palaikyti valandele siltai, o paskui isplauti. Efektas geras. Bet kvapas... :-[ Tas kvapas tik gal po 6 plovimu pradeda blankti...
O dar kelios mano drauges man siulo pabandyti BIONAL plauku vitaminus. Tipo patikrintas reikalas. 1men reikia gerti po 2 tabletes, o kitus du men. po 1 tablete. Dabar jos kaip eziukai. Plaukai neblogai ataugineja. Be to, BIONAL tipo naturalios gamtos vitaminai. Pabandysiu. Tai siulau ir Jums :-*
Man plauku slinkima efektyviai pristabdo Svogunas. Ji sutarkuoji, issunki sultis, ir jomis istepi galvos oda. Reikia palaikyti valandele siltai, o paskui isplauti. Efektas geras. Bet kvapas... :-[ Tas kvapas tik gal po 6 plovimu pradeda blankti...
O dar kelios mano drauges man siulo pabandyti BIONAL plauku vitaminus. Tipo patikrintas reikalas. 1men reikia gerti po 2 tabletes, o kitus du men. po 1 tablete. Dabar jos kaip eziukai. Plaukai neblogai ataugineja. Be to, BIONAL tipo naturalios gamtos vitaminai. Pabandysiu. Tai siulau ir Jums :-*
Toms, kurios netingi namie su kaukėm pasiterliot galiu rekomenduot tokį dalykėlį, kuris padeda nuo slinkimo, stiprina plaukų šaknis ir gydo skilinėjančius, besiveliančius plaukus.
Taigi kaukei reikia:
1 kiaušinio trynio;
arbat. šaukšt. medaus;
arbat. šaukšt. varnalėšų aliejaus (būna Sarmoj - apie 9LT);
arbat. šaukšt. kosmetinio žibalo (būna vaistinėse).
Viską sumaišom, ištrinam iš pradžių plaukus, paskui galvos odą, uždedam celofano arba kokią oro nepraleidžiančią maudymosi kepurėlę, ant viršaus apvyniojam šiltą rankšluostį ir taip reikia pabūt apie pusvalandį, o tada jau įprastai išsiplaut galvą. Taip reiktų daryt ne daugiau nei kartą į savaitę 12-15 kartų. Tai labai liuksiškas plaukų atgaivinimo kursas, jeigu tik kantrybės užtenka ;D. Paskiau galima kartot tik praėjus tiek pat laiko, kiek tęsėt tą gaivinimo procedūrą, kitaip bus ne taip efektyvu.
Taigi kaukei reikia:
1 kiaušinio trynio;
arbat. šaukšt. medaus;
arbat. šaukšt. varnalėšų aliejaus (būna Sarmoj - apie 9LT);
arbat. šaukšt. kosmetinio žibalo (būna vaistinėse).
Viską sumaišom, ištrinam iš pradžių plaukus, paskui galvos odą, uždedam celofano arba kokią oro nepraleidžiančią maudymosi kepurėlę, ant viršaus apvyniojam šiltą rankšluostį ir taip reikia pabūt apie pusvalandį, o tada jau įprastai išsiplaut galvą. Taip reiktų daryt ne daugiau nei kartą į savaitę 12-15 kartų. Tai labai liuksiškas plaukų atgaivinimo kursas, jeigu tik kantrybės užtenka ;D. Paskiau galima kartot tik praėjus tiek pat laiko, kiek tęsėt tą gaivinimo procedūrą, kitaip bus ne taip efektyvu.
Labai stiprina plaukus čemeryčių vanduo. Jo yra vaistinese pirkti. Vakare itrinat galva ryte išplaunat. Man labai sustiprejo plaukai, plaukas zvilga, jokiu pleiskanu, slinkimu, nieztejimo ir uzaugo labai:)
atsimenu slinko plaukai nerealiai per sesija,tiek nervavausi viena gydytoja patare isileisti viena diena b6 kita diena b12 jauciausi stipresne po keturiu duriu i uzpakaliuka automatiskai nebeslinko plaukai jauciausi stipresne. ji man israse 10 ampuliu , bet as baigiau po keturiu nes viskas susitvarke. siaip jos skaudzios kaip vtaminai kiti sako ziurint kas suleido. sake kad geriau ampules negu vitaminai geriami ji man pasiule. as likau patenkinta . nors biski uzpakaliukas kentejo.kaip sakoma grozis reikalauja auku .
Man irgi plaukai stipriai slinko praejus 1.9 metu po gimdymo. Net pas gydytoja ejau. Tai liepe gerti "revalid", nes ten kazkokia medziaga ieina, kurios nera kituose vitaminuose, dar geriau MERZ Draze, dar liepe trinti plaukus kiekviena vakara "Alpicort" skysciu. Tik as ilgai neiskenciau, uzknisdavo kiekviena vakara trint, o dar vaikas rekia "mama eik liulia", bet manau, kad biski padejo.
Tas skystys gydytoja sake, kad yra pirkti tik pas juos vaistinej "odos ir veneros poliklinika" kur yra (neatsimenu gatves). Bet skystys brangokas, lygtai apie 40 lt mokejau. Ir dar man liepe del skydliaukes pasitikrinti.
Tas skystys gydytoja sake, kad yra pirkti tik pas juos vaistinej "odos ir veneros poliklinika" kur yra (neatsimenu gatves). Bet skystys brangokas, lygtai apie 40 lt mokejau. Ir dar man liepe del skydliaukes pasitikrinti.
o as darau kaukes is cesnako sulciu ir majonezo.kaimyne patare,sake,kad jai padejo.tai ziuresim,jau du kartus dariau,lyg ir sumazejo slinkimas
QUOTE (astulka @ 2004 02 06, 00:26) |
o as darau kaukes is cesnako sulciu ir majonezo.kaimyne patare,sake,kad jai padejo.tai ziuresim,jau du kartus dariau,lyg ir sumazejo slinkimas |
Mano mama buvo labai plikti pradejusi. Virsugalvyje jau buvo 5 ct monetos dydzio plikike ( panasiai ir blizgejo). Nejuokas moteriskei Pradejo tepliotis su cesnaku, kaip mat plaukai atzele. Tik munusiukas tas, kad buvo jau nustojusi teptis, o kvapas galva suvilgius, pvz. po lietum papuolus, nuo plauku taip cesnakeliu trenkdavo
O as pati, jeigu pradeda slinkti plaukai darausi toki kokteiliuka. Nusiperku vaistineje vitaminu B12 ir B5 ampulemis. Po dvi ampules kiekvieno vitamino isplovusi galva itrinu i oda ir vsio. Nuskalauti nereikia. Labai geras poveikis
Na va, mano plaukai irgi kazhkokie nutriushe pasidare . Planavau auginti, bet dabar matau, kad tikrai ne tas metas... Nezhinau, bet nutariau susilaikyti ir nuo radikaliu dazhymu (nebent kelias sruogas), cheminiu tuo labiau - bent dar labiau nepakenenksiu . Na ir matyt reikes kokius vitaminus, maisto papildus gerti... Pasiteirausiu vaistinej ar gydytojos. Naturalus tai naturalus dalykas, bet juk reikia pastiprinti oraganizma .
Mane nuo sitos problemos isgelbejo stimuliuojantis "Cutrin" sampunas, i plauku saknis itrinamas ir paliekamas "Cutrin" losjonas nuo plauku slinkimo bei purskiamas "Cutrin" balzamas plauku galiukams. Tikrai liuks priemone