Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

sad.gif Taigi mielosios,perverciau sia labai jau ir man aktualia tema...pasidalinsiu savo patirtim.Dar vienas labai jau negeras dalykelis nuo ko daznai slenka plaukai: raudonoji vilklige.Dar nuo jos labai daznai skauda sanarius,prisimeta mazakraujyste,bala plastakos.Jei ka panasaus pastebejote pas save,labai nuosirdziai siulyciau tirtis.As ja sergu jau maziausiai 4 metai,tik kad niekas nenustate.Taigi jau antras pavasaris kai praktiskai visai nukrenta plaukai,praejusia vasara pravaiksciojau su skarelem ir sia jauciu tas pats laukia...
Bet as dziaugiuosi kad isvis savijauta neblogeja,o tik taip jauciu paumejima.

Geros sveikateles visoms ir graziu kasu!!! thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif Perskaičiau jūsų pasiūlymus plaukų stiprinimui mirksiukas.gif Aš pati naudoju Mirra liuks Cinko kapsules, tos pačios firmos balzamą ir šampūną. Gal ir gerėja, bet dar nuo šiandien pardėsiu ir tą kaukę, kur Mamos žurnale buvo drinks_cheers.gif O šiaip tai kažkada padėjo Bulboton kapsulės thumbup.gif Ai dar tą iš S raidės reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
sveikos,
man plaukai baisiai slinko po cheminio. praradau kokius 30proc. visu plauku. vieni siaip krito, nuo nudegimo vietos, dauguma- slinko kad ir su saknim ko gero. geriau vitaminus- ne ka padejo, tai kadangi prarast nebuvo ka, isbandziau mociutes metodus.

1. po kiekvieno plovimo i dregnus plaukus itrinti druskos, su kokiais mineralais pvz. nors as triniau paprasta druska, uz38ct/kg. po 5-10 min praskalauti vandeniu. poveikis- stabdo plauku slinkima ir siaip plaukai kaip kondicionieriaus.

2. ismirkyti 1/4 (priklausomai nuo lauku ilgio) bociu duonos karstame vandenyje, tada itrinti i galva 10 minuciu. salutinis poveikis - sunku plaukus isskalauti (bent jau man sunku buvo, nes plaukuose duona "susipainioja", o laukai iki juosmens).

rekomenduoju 1 varianta. patikrinta.
Atsakyti
nežinau, gal pražiopsojau ir neperskaičiau, bet mano plaukai ir slenka ir šakojasi žiauriai o kirpėja kaip pamatė kaip mano plaukai per metelius pasikeitė net aiktelėjo ir siūlė tik viena- trinti žibalu.. kosmetiniu.. na dar nusipirkau ricinų aliejaus ir jaučiu, kad mano plaukučiai stiprėja, na bent jau šukuojasi lengviau ir slenka mažiau... mirksiukas.gif cry.gif
Atsakyti
O man mano kirpėja sakė, kad jokių stebuklingų priemonių, kurias užteptum ant galvos ir visiškai nustotų slinkti plaukai, nėra schmoll.gif. Anot jos, reikia ne ant galvos tepti - taip pasieksim tik trumpalaikį poveikį, o savo organizmo vidų tvarkyti, nes plaukai slenka tada, kai organizmui trūksta tam tikrų medžiagų (vitaminų ir t.t.). Taigi, visų pirma PILNAVERTĖ MITYBA su natūraliais vitaminais, o jau po to visa kita kaip pagalbinės priemonės ax.gif.
Tiesa, dar sakė, kad iš karto pažvelgus į plaukus gali pasakyti, jog moteris norėdama sulieknėti laikosi dietų - tai irgi atsispindi mūsų plaukuose ir duoda jiems, deja, tik neigiamą poveikį.
Atsakyti
QUOTE(sauluteR @ 2005 05 24, 15:09)
o tai kokios spalvos plaukai patampa? blink.gif as blondine, tai jauciu nelabai man chna tiktu  g.gif


Jei jau labai tiki, kad chna padeda, ir nenori patapti ryza, o chna naudoti, tai yra baltoji chna wink.gif Tokiose mazose pakuotese parduodama, kazkodel uzpaisyta moteris ryzais plaukais. Is tos chnos galima kauke plaukams pasidaryti, jokio atspalvio neduoda mirksiukas.gif

QUOTE(ašMona @ 2005 08 14, 09:33)
O man mano kirpėja sakė, kad jokių stebuklingų priemonių, kurias užteptum ant galvos ir visiškai nustotų slinkti plaukai, nėra  schmoll.gif. Anot jos, reikia ne ant galvos tepti - taip pasieksim tik trumpalaikį poveikį, o savo organizmo vidų tvarkyti, nes plaukai slenka tada, kai organizmui trūksta tam tikrų medžiagų (vitaminų ir t.t.). Taigi, visų pirma PILNAVERTĖ MITYBA su natūraliais vitaminais, o jau po to visa kita kaip pagalbinės priemonės  ax.gif.
Tiesa, dar sakė, kad iš karto pažvelgus į plaukus gali pasakyti, jog moteris norėdama sulieknėti laikosi dietų - tai irgi atsispindi mūsų plaukuose ir duoda jiems, deja, tik neigiamą poveikį.


Siaip plauku slinkimo priezasciu yra daug labai. Jei nera didelio streso, nuolatinio nuovargio, jei nesirgot infekcinemis ligomis, nenaudojot ilgo laiko jokiu medikamentu, antibiotiku, jei netruksta vitaminu, nesilaiket dietu, nesat nescia ar neseniai gimdziusi, bet vis tiek slenka plaukai nuo visos galvos, - tai reikia kreiptsi i gydytojus, plauku slinkimas - vienas is endokrininiu ligu (skydliaukes) pozymiu.
PS: tik nepamirskit, kad plauku slinkimas - tai normalu, aisku, jei jie nekrenta kuokstais, jei neatsiranda plikiu. 35-100 plauku per diena - tai normalu. Galit pasiskaiciuoti. (As cia rimtai.)
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 04 16, 10:56)
As pirkau Kaune urmo bazej.Bet esu macius ir kitur,kur prekiaujama DZINTARS kosmetika,sampunais.Ant bonkutes parasyta"Balzamas plauku stiprinimui ir augimo stimuliavimui".


ieškojau neradau cry.gif , gal kas galit pasakyti kur dar galima šito balzamo rasti kaune, nes jis tikrai labai geras.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 05 01, 22:57)
Sulseno pastos tikrai yra pirkti IKI parduotuvese smile.gif


Mačiau tikrai tos pastos IKI - ten parašyta nuo pleiskanų. Tai čia ta pati ir yra pasta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tolita @ 2005 06 06, 20:42)
O man labai padeda "neurorubin" ampules, tai vitaminu B kompleksas. Susileidziu i raumenis 3-4 ampules kas 3 dienos ir ramu. smile.gif


Nuo plaukų slinkimo? blink.gif
Mano nuomone neracionalu ir tikrai neverta dėmesio. Neneigsiu, kad B grupės vitaminai reikalingi normaliam plaukų funkcionavimui, bet... tų ampulių paskirtis truputį kitokia.
Atsakyti
man nuo plauku slinkimo labai padeda dilgeles. prisiskinat, sudziovinat , paskui reikiama kieki uzplikot karstu vandeniu, palaukiat kol atsals ir perskalaujat galva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . tikrai veiksimngas dalykas. kuo stipresnis uzpilas tuo geriau. tad kol dar vasara, begit prisiskinti dilgeliu:) as jau tuo pasirupinau biggrin.gif
Atsakyti
as vartoju Vitamax vitaminus,tai biotonikas ir energetikas...man jis labai padejo,atsigavau staigiai;ir plaukai grazus,ir nagucius pagaliau turiu savo ilgus thumbup.gif ir oda svari ir jegu pilna....tiesa jie brangoki ir kapsuliu tik 15,bet poveikis tikrai jaucias...
pastoviai vartoju capivit forte...o plaukams stiprinti vartoju is Loreal kapsules 4,po kapsule i savaite...
Atsakyti
Vokieciu vaistinej yra superiniai vitaminai nuo plauku slinkimo, bei skatina ju augima. PRIORIN. Tiesa, jie yra ganetinai brangus.Taciau jeigu kak gali sau tai leisti,tai tikrai labai rekomenduoju thumbup.gif Dezute kainuoja 210 lt. Joje yra 120 kaps. Pradzioj reikia gerti po 3 kaps i diena (dez uztenka 1.5 men), po to po 1 kaps dienoj tik palaikymui.
Taip pat galiu pasakyti vienos senos kirpejos kaukes recepta irgi stabdanti slinkima. Ja uztenka deti 1 karta i sav ir laikyti kuo imanoma ilgiau: 2-3 val.( arba net miegoti nakti)
1 saukstas ricinos aliejaus
1 trynys
1 st medaus
1 st citrinos sulciu. Viska sumaisius itrinti i galvos oda. mirksiukas.gif
Atsakyti