Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

:'(Vakar pastebejau, kad mano plaukai slenka kuokstais :'( :'( :'(Greiciasuiai del to, kad vis dar maitinu... gal galit patarti ka daryti... gal koki gera sampuna stiprinanti plaukus esate isbandziusios... ar dar ka nors... man baisu darosi... kiek plauku suimu tiek israunu be dideliu pastangu...
Atsakyti
Labas Palme.as taip pat turiu tokia beda.kalbejausi su savo kirpeja,ji sake nieko cia nepadarysi,taip turi buti...patare,tik kokiu vitaminu pagerti,kad greiciau ataugtu isslinke plaukai.
jei zadi,kokius vitaminus gerti,patarciau vitakur plius,jis su nakvisos aliejumu,kuris labai reikalingas moters organizmui.
Atsakyti
Gintare,
as pati esu kirpeja... kirpeja siuo klausimu-ne patareja... ji zino kaip nukirpti, susukuoti ir kokia kosmetika kasdienei prieziurai pasiulyti... siuo atveju... gali patarti arba is savo patirties mamos, arba dermatologas  ;)
Atsakyti
ji man patare is savo patirties,nes pati yra mama.turi tris vaikus, po kiekvieno gimdymo praejus 3-5 men. pradeda slinkti plaukai.
Atsakyti
Man taip pat nuo 3 men pradejo slinkti.
Ypac po vonios. Iseinu ir ant viso kuno mano plaukai ir vonioj, ir virtuvej ir ant grindu ir ant klaviaturos iz mazosios pampersuose... ;D
tiesiog siaubas. O kleo dar megsta mane uz plauku tampyti. Tai dar daugiau israuna.
Bet as kol kas jokiu priemoniu nesiimu. Viena karta per savaite tik Wellos SP serijos kauke uzdedu.
Atsakyti
Neseniai ir as pastebejau, kad plaukai slinkti pradėjo. Paėmiau už plaukų, timptelėjau ir kuokštelis liko rankoj, net karsta pasidarė, galvoju taip ir plika greitai liksiu. Bet mane nuramino, kad kai maitini organizmas netenka daug jegu ir su laiku viskas susitvarkys.
Taigi, netampysiu saves už plauku, kad visu neprarasčiau ir lauksiu...  [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm12.gif[/img]
Atsakyti
Na man taip kuokstais neslenka (tfu tfu tfu), nors maitinu jau beveik 10 men. Bet atsiranda prie plauku saknu tokiu demiu. Buvau pas dermatologa, sake cia nuo hormonu, del to kad maitinu. Israse toki tepala, ir sampuna Pregaine.
O siaip geriu vitaminus Lactalins ir kalci+magnis+cinkas papildomai.
Atsakyti
Ar priklauso nuo maitinimo ilgumo plauku slinkimas? Nes pvz. mano pussesere maitino 3 men. bet jai ziauriai slinko plaukai, dar kamavosi su ta problema kokius 5-6 m. Dabar mergaitei beveik 10 m. bet dar pusseseres plaukai ploni ir silpni, prareteje... O turejo kasas iki uzpakalio..
Atsakyti
Manau,kad ne.jai truksta vitaminu,na,cia aisq mano nuomone.visos mamoms pabaigusioms maitinti slenka plaukai.pvz.: man,pabaigiau maitinti,kai vaikui buvo 3,5 men ir po kokios savaites prasidejo plauku slinkimas. maitinima nutraukiau labai greitai,ne palengva,gal ir tai turejo kokios nors itakos?! ???bet faktas tas,kad visoms mamoms slenka plaukai,pabaigus maitinti,cia elementarus dalykas.butina,nustojus maitinti gerti vitaminus dar apie puse metu,kad organizmas atsistatytu...
sekmes kovojant su plauku slinkimu! smile.gif
Atsakyti
Zmones plauku slinkimas po gimdymo visiskai naturalus procesas, tai man paaskino dermatologas. Siaip plaukai pastoviai atsinaujina, vieni iskrenta, kiti pradeda augt, bet mes to nepastebim, nes po labai nedaug. Tai va per nestuma ne vienas plaukelis dazniausiai neiskrenta, o nauji auga, tad taip iseina kad gimdymo metu mes turim daugiau plaukeliu nei paprastai. Po gimdymo, kai kam po maitinimo keiciausi hormonu pusiausvyra, ir visi tie plaukai kurie turejo iskrist bet neiskrito pradeda slinkt. O kadangi visi daugmas is karto nori vieta atlaisvint tai ir matom kosmariska vaizda vonioje po galvos plovimo ohmy.gif ir stiprink nestiprines.
Taip kad nesijaudinkit, viskas taip ir turi but, plikos nebusim ;D
Atsakyti
Aš dėl to pačio plaukų slinkimo. Vaikelį maitinu jau metai laiko, tai pats didžiausias jų slinkimas buvo nuo trečio iki šešto mėnesio. Dabar esu toks ežiukas, nes pilna galva atauginėjančių plaukų. smile.gif
Atsakyti
Man viena drauge sake, kad kai kuriose "Eurokos" parduotuvese (lygtai, jei suklydau, pataisysiu) specialiu aparatu (nemokamai) apziuri plauku saknis ir parenka ampules, kurios pagerina padeti. Jos brangios: 1vnt.=6lt. Draugei prireike 6vnt., bukle pagerejo nors dar truputi ir slenka. Yra dar tokios uz 21lt, tai sako isvis fantastika, bet neisbandziau nei as nei drauge. O mano plaukai irgi labai slenka  :'( Ryte pagalve buna pilna plauku. Pradejo slinkti, kai as Kaledom nusidaziau plaukus nestipriu issiplaunanciu per 1men. "Wella" plauku balzamu. O gal dazymas tik sutapimas  ???
Atsakyti