Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(biologė @ 2007 02 21, 15:21)
Tai gal žinai, kaip laikosi? Aš jo neturėjau, tik šiaip uosčiau, labai patiko, tai galvoju gal pasidovanot, kai baigsiu turimus...

įsigijau juos prieš mėnesį, esu kol kas labai patenkinta, o ir laikosi tikrai neblogai, mano nuomone....esu šiap labai išranki kvapams, na ta prasme, sunkiai išsirenku, kad neerzintų manęs, tai jaučiu kai pabaigsiu buteliuką, porkau tik 30 ml pabandymui, vėl pirksiu tą patį kvapą 4u.gif
Atsakyti
man DolceGabbana light blue, labai faini....
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 02 23, 18:37)
įsigijau juos prieš mėnesį, esu kol kas labai patenkinta, o ir laikosi tikrai neblogai, mano nuomone....esu šiap labai išranki kvapams, na ta prasme, sunkiai išsirenku, kad neerzintų manęs, tai jaučiu kai pabaigsiu buteliuką, porkau tik 30 ml pabandymui, vėl pirksiu tą patį kvapą 4u.gif

Ačiū už atsiliepimą. Gal ir aš juos įsigysiu, kai ateis eilė. Smagu virtualiai sutikt mamytę, kuriai patinka bent vieni tokie patys kvepalai, kaip man, nes šiaip visose temose apie kvepalus tai niekur net neminimi tie, kurie man patinka (be Noa Perle, dar Marc Jacobs keli, Dioro Dune, dar Pure Poison ir J'Adore - na, šiedu kažkur kažkada bent buvo paminėti... ) Ilgai rinkausi ir uostinėjau, kol šituos atsirinkau kaip tikrai patinkančius; jų tiek ir tėra... Niekaip neįstengčiau sukaupt mėgstamų kvepalų kolekcijos iš 10 ar daugiau buteliukų... O tuos, kurie dažniausiai minimi (Magnetizm, Chanel Allure ir Chance, Escada Rock'n Rio, Rabane Ultraviolet, Moschino Houte Cuture ir I Love Love, Givenchy Amarige Mariage, Dioro Addict, CK Euphoria, Arden 5 th avenue... ) specialiai pauosčiau - na niekas nelimpa, o kai kurių net dykai neimčiau (neįsižeiskit, kas juos mėgstat bigsmile.gif aš tik sakau, kad MAN nepatinka, o ne kad blogi - gal net ir labai geri, juk mes visos skirtingos). Jei būčiau gerokai jaunesnė, imčiau kompleksuot, gal mano skonis koks iškrypęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 11, 23:52)
Beje mamytes noriu paklausti, aisku turbut nera sansu pagal pasakojima atspeti kokie tai kvepalai, bet gal netycia...
Na zodziu dirbu as vienoj parduotuvej ir retkarciais ateina moteris pasikvepinusi kazkokiais kvepalais, kvapas ispudingas, isuosciau visa sarma na neradau nieko panasaus, gal lietuvoje ju net nera schmoll.gif
O kvapas laaabai stiprus, saldus bet ne vanilinis, kazkoks prieskoniu, na kaip katik iskeptas keksas, gvazdikeliai, medus, migdolai, jie dar kelias minutes laikosi ore, tokie silti silti....mmmm... pasaka, bet neisivaizduoju kas tai galetu buti, gal turit ideju...?

YSL "Cinema" man su juo labai jau asocijuojas ax.gif toks minkštas ir ore laikosi....
PAti bandžiau tik man jis per saldus. LAbiau mėgstu ne tokius saldžius ax.gif

QUOTE(katuksss @ 2007 02 16, 21:27)
As naudoju DOLCE GABANA "Light Blue" ir esu labai patenkinta  thumbup.gif

Turiu, iš 100 mll liko kokie 80 ir jau bloga man nuo tos gabanos doh.gif:

QUOTE(biologė @ 2007 02 20, 15:48)
YR "Pur Desir de gardena" (rašau iš atminties, prancūziškai nemoku, tai būsiu klaidų privėlus  blush2.gif  bet kvapas 100 proc. jazminų... ir nebrangūs)

Nu man ten 100 procentinis gardenijos kvapas o ne jazmino. mamai padovanojau baltą gardeniją (vazoninę gėlę) tai kvapas identiškas tavo minėtiems kvepalams ax.gif

O Dabar svaigstu dėl YSL "In Love Again". Tik gaila, kad praktiškai niekur nėr sad.gif Be to - nenoriu pirkt tokius pat kaip vienas labai čiotkas žmogiukas wub.gif (zhiurka, čia aš apie tave) mirksiukas.gif
Atsakyti
turbut tai senas kvapas bet as nuo jo alpstu thumbup.gif mano megstamiausi trusardi skin thumbup.gif jegiskas kvapas
Atsakyti
Mano dabar megstamiausi Gucci Envy me (jau trecia buteliuka nusipirkau), Dior Poison 4u.gif Dar turiu dezodoranta Giorgio Armani Acqua di gio, bet kazkaip man jie vasarai daugiau tiktu, lengvesni tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 23, 20:32)
man DolceGabbana light blue, labai faini....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atvežė dovanų iš Anglijos visą rinkinuką su kremais, na jau labai patinka. biggrin.gif
Atsakyti

o ash vis dar alpstu del Anna Sui "Secret wish" , vis ateinu pasiemu , pauostau vakare wub.gif wub.gif wub.gif idomu butu pauostyt "Secret wish romance" g.gif
Atsakyti
Davidoff Cool Water thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 02 21, 12:16)
Sekmadienį eidama pro Parfum express prisiminiau Lolita Lempicka kvepalus. Ir paprašiau pardavėjos, kad užpurkštų ant testeriuko thumbup.gif  Dabar net nesitiki, kad kažkada tai buvo patys neskaniausi iš visų kvepalų blush2.gif Kažin kas turi įtakos besikeičiančiam skoniui. Ar kad suaugi ar, kad meti rūkyti ax.gif

Mano nuomone ir patirtimi_ del to, kad metei rukyti... ax.gif
thumbup.gif saunuole...as dar mazinu, bet galiu pasakyti, kad puse turimu kvepalu jau smirda, kita puse-kvepia visai kitaip....negu anksciau.. doh.gif
Atsakyti
neseniai gavau dovanu Emporio Armani Remix - super duper thumbup.gif rekomenduoju, kam patinka nesunkus, gaivus kvapai
Atsakyti
Man tai Davidoff Cool Water labai patinka wub.gif
jų foto
Negaliu atsiuostyt biggrin.gif
Atsakyti