Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(inc @ 2007 02 15, 13:14)
uzbegau pas jus i temele, tikedamasi rasti atsakyma i man rupima klausima. kokius gi man kvepalus issirinkti?
kazkaip as jau nusikamavau beieskodama verysad.gif
anksciau labai dievinau "L'eau par kenzo", bet meciau rukyti ir pasikeite mano kvapu supratimas doh.gif kazkaip man jie pasidare per daug intensyvus, noretusi siek tiek subtilesnio kvapo.
vis slapineju po pardes ir uostau, bet to norimo kvapo nerandu doh.gif
bet pastebejau, kad mane zavi kai yra jazminu ir citrusiniu vaisiu kvapo
kaip manot, kas galetu mane "uzkabliuoti"?

Kad būtų dar sunkiau apsispręst, ir aš trigrašį įkišiu (nes jazminų kvapas man thumbup.gif )
Dioro "Pure Poison"
Marc Jacobs beveik visi ("Blush', "Blush Intense", "Perfume", "Essence")
YR "Pur Desir de gardena" (rašau iš atminties, prancūziškai nemoku, tai būsiu klaidų privėlus blush2.gif bet kvapas 100 proc. jazminų... ir nebrangūs)
Cacharel "Noa perle" (nesu visai tikra... bet lyg dvelkia jazminais)
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 02 20, 15:48)
Kad būtų dar sunkiau apsispręst, ir aš trigrašį įkišiu (nes jazminų kvapas man thumbup.gif )
Dioro "Pure Poison"
Marc Jacobs beveik visi ("Blush', "Blush Intense", "Perfume", "Essence")
YR "Pur Desir de gardena" (rašau iš atminties, prancūziškai nemoku, tai būsiu klaidų privėlus  blush2.gif  bet kvapas 100 proc. jazminų... ir nebrangūs)

oi tu cia man darbo davei doh.gif
aciu. butinai pauostysiu drinks_cheers.gif thumbup.gif

kol kas situacija tokia, kad vis einu patikrint ant saves atskirai:
BVLGARI "Voile de jasmin"
BVLGARI "Omnia Crystalline" pasirodo kaip viena forumieciu ir sake, as tikrai buvau sumaisiusi su ruduoju doh.gif
LANCOME "Miracle"
LANVIN "Eclat d'arpege"

kazkaip vis atrodo jau jau apsisprendziau ir shast koki kita nebloga pardaveja isiulo doh.gif rolleyes.gif kuo toliau tuo sunkiau
Atsakyti
pats geriausias kvapas yra CAROLINA HERRERA 212 SEXY wub.gif wub.gif kotai jis vyrus labai traukia, puiki viliojimo priemone lotuliukas.gif
Atsakyti
anna sui - secret wish, christian dior - poison, escada - pacific paradise
Atsakyti
man lipte prilipo VERSACE "Bright crystal"... wub.gif
Atsakyti
O as isimylejau Lancome HYPNOSE wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sekmadienį eidama pro Parfum express prisiminiau Lolita Lempicka kvepalus. Ir paprašiau pardavėjos, kad užpurkštų ant testeriuko thumbup.gif Dabar net nesitiki, kad kažkada tai buvo patys neskaniausi iš visų kvepalų blush2.gif Kažin kas turi įtakos besikeičiančiam skoniui. Ar kad suaugi ar, kad meti rūkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 02 20, 14:48)

šitas kvapas mano pats mėgstamiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 02 21, 12:55)
šitas kvapas mano pats mėgstamiausias 4u.gif

Tai gal žinai, kaip laikosi? Aš jo neturėjau, tik šiaip uosčiau, labai patiko, tai galvoju gal pasidovanot, kai baigsiu turimus...
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 02 21, 12:16)
Sekmadienį eidama pro Parfum express prisiminiau Lolita Lempicka kvepalus. Ir paprašiau pardavėjos, kad užpurkštų ant testeriuko thumbup.gif  Dabar net nesitiki, kad kažkada tai buvo patys neskaniausi iš visų kvepalų blush2.gif Kažin kas turi įtakos besikeičiančiam skoniui. Ar kad suaugi ar, kad meti rūkyti ax.gif

Jie mano mylimiausi wub.gif wub.gif wub.gif(as nerukau ir niekad nerukiau uztai man jie jau 5 metai nepakeiciami -sventiniai kvepalai)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 21 vasario 2007 - 19:54
Mano mylimiausi wub.gif CK "Euphoria" , o kasdienai naudoju MANGO "adorably" jau antra buteliuka is eiles perku wub.gif wub.gif wub.gif Dar megstu Lolita Lempicka,bet jie pagal nuotaika man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika777 @ 2007 02 22, 17:13)
MANGO "adorably" jau antra buteliuka is eiles perku  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

šiuo metu man šitie taip pat ir neatsibosta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolitaJ: 23 vasario 2007 - 14:05