Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(klein @ 2007 02 15, 14:20)
As diena kvepinuose lengvais Moschino "I love love" parfumuotu vandeniu. Rinkausi ilgokai ir ne kiek nesigailiu, puikus kvapas!

aha ir as situs buvau nuziurejus, bet nutariau, jog noreciau subtilesnio ir paslaptingesnio kvapo;)
o kokia jusu nuomone apie:
BVLGARI "Voile de jasmin"
ESCADA "into the blue"
VERSACE kazkoks rozinis gal "crystal"?
DOLCE GABANA "Light Blue"
DONNA CARAN "DKNY"
ir ka galetumet pasakyti apie GUERLAIN "SHALIMAR"? sie mat visiska klasika;), nes galinami nuo 1925m. turbut labai intensyvus kvapas butu, kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 15 vasario 2007 - 13:50
O man pats skaniausias kvapas kvepalų "Summer by KENZO"... smile.gif Mėginau visokių, bet vis sugrįždavau prie savųjų, prie kurių ir apsistojau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 02 15, 14:38)
aha ir as situs buvau nuziurejus, bet nutariau, jog noreciau subtilesnio ir paslaptingesnio kvapo;)
ESCADA "into the blue"
DONNA CARAN "DKNY"
ir ka galetumet pasakyti apie GUERLAIN "SHALIMAR"? sie mat visiska klasika;), nes galinami nuo 1925m. turbut labai intensyvus kvapas butu, kaip manot?

As tai griebciau maziausiai populiarius is cia isvardintu - Voile de Jasmin, be to, jie tikrai ir paslaptingiausi, lyginant su kitais.
Shalimar tikrai intensyvus, sunkus rytietiskas kvapas, bet gali paziureti jo Light versija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 15 vasario 2007 - 18:42
QUOTE(Sapho @ 2007 02 15, 18:41)
As tai griebciau maziausiai populiarius is cia isvardintu - Voile de Jasmin, be to, jie tikrai ir paslaptingiausi, lyginant su kitais.
Shalimar tikrai intensyvus, sunkus rytietiskas kvapas, bet gali paziureti jo Light versija g.gif

Pritariu Sapho drinks_cheers.gif Tuo labiau, kad nori nelabai intensyvaus, lengvesnio kvapo. Dar siulyciau pabandyt to paties Bvlgari "Omnia Crystalline" mirksiukas.gif
O siaip, kas vienai atrodo paslaptinga, kitai gali atrodyti kaip tik atvirksciai. Taip kad geriausiai butu paciai uostyt taip issirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 02 15, 13:34)
Jazminų ir citrinų kvapo yra Armani "Aqua di Gio"

Jazminų, greipfrutų, apelsinų - Cacharel "Amor Amor"

pauosciau as vakar siuos kvepalus, tai
Armani visai patiko, o
Cacharel man per saldus nors kvapas tikrai svaiginantis-toks valentiniskas;)

QUOTE(Sapho @ 2007 02 15, 19:41)

pauosciau ir Shalimar. nu kazkas idomaus...!? siaip labai intensyvus ir tikrai is rytietiskuju serijos, bet ta lengvesne versija tikrai dumsiu pauostyti;)

QUOTE(elva @ 2007 02 15, 20:13)
Pritariu Sapho  drinks_cheers.gif Tuo labiau, kad nori nelabai intensyvaus, lengvesnio kvapo. Dar siulyciau pabandyt to paties Bvlgari "Omnia Crystalline"  mirksiukas.gif
O siaip, kas vienai atrodo paslaptinga, kitai gali atrodyti kaip tik atvirksciai. Taip kad geriausiai butu paciai uostyt taip issirinkt  mirksiukas.gif

Zinai, as "Omnia" buvau parsinesus ant popierelio ir man labai patiko. bet kai nuejau kita diena ant rankos uzsipurksti, tai po to visa vakara sedejau kursuose ir nervinausi, kad negaliu nueitr ranku nusiplaut. zodziu, netinka jie man nors ir be galo skaniai kvepia bigsmile.gif schmoll.gif

Gucci Envy irgi pauosciau, bet siuo metu jis man nea. gal per daug grieztas, nezinau?

siandien eisiu dar karta isbandyti situos, nes jie kol kas man priimtiniausi:
VERSACE "Bright crystal"
ESCADA "Into the blue"
BVLGARI "Voile de Jasmin"
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 02 16, 10:27)
siandien eisiu dar karta isbandyti situos, nes jie kol kas man priimtiniausi:
VERSACE "Bright crystal"
ESCADA "Into the blue"
BVLGARI "Voile de Jasmin"

Ir butinai parasyk, kaip sekesi 4u.gif Idomu, ka is tu 3 issirinksi...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 02 16, 09:27)
Zinai, as "Omnia" buvau parsinesus ant popierelio ir man labai patiko. bet kai nuejau kita diena ant rankos uzsipurksti, tai po to visa vakara sedejau kursuose ir nervinausi, kad negaliu nueitr ranku nusiplaut. zodziu, netinka jie man nors ir be galo skaniai kvepia bigsmile.gif  schmoll.gif

O tu kartais ne "Omnia" rudam ipakavime uostei? Jie tai tikrai sunkesni. As kalbu apie sidabriniame buteliuke "Omnia Crystalline" - situos: http://www.aromat.ru...p...=1611&let=o
Nors gal tu irgi apie tuos pacius kalbi? smile.gif
Sekmes paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat uosčiau Bvlgari Omnia ir Omnia Crystalline. Tai visiškai skirtingi kvapai-Omnia man iškart nepatiko, o Crystalline atsirinkau prie patinkančių ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 02 15, 14:38)
ESCADA "into the blue"
DONNA CARAN "DKNY"

As naudoju DOLCE GABANA "Light Blue" ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 02 16, 22:27)
As naudoju DOLCE GABANA "Light Blue" ir esu labai patenkinta  thumbup.gif

kažkad ir man patiko, bet dabar kai kas antra juo kvepia schmoll.gif schmoll.gif . Pardaviau savo likutį, nes jau net erzint pradėjo. aš jau pradedu kažko lengvesnio vasarai ieškot. Ką galėtumėt patart, , kokius bandyt uostyt? Noriu gaivių, bet su kokiu nors ypatingu prieskoniu, kas nebūtų, taip, kad į kažką panašūs... g.gif blink.gif
Atsakyti
o man šiuo metu baisiai patinka INTIMATELY BECKHAM wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paskutiniu laiku,jau kokie metai laiko,man megstamiausi kvapai yra trys:
Dior Addict wub.gif wub.gif wub.gif , Rochas Aquawoman wub.gif wub.gif ir Cerruti 1881 wub.gif
Atsakyti