Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

na galvojau kad reiktu paklaust, bet kazkaip labai negrazu pribegt ir sakyt, kokie cia jusu kvepalai blush2.gif
Atsakyti
Morgan Love wub.gif wub.gif wub.gif skaniai kvepai, ilgai laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 12, 11:48)
na galvojau kad reiktu paklaust, bet kazkaip labai negrazu pribegt ir sakyt, kokie cia jusu kvepalai blush2.gif

Tai moteriai manau kaip tik komplimentas bus, kad kazkam patiko jos kvepalai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano mylimiausieji CD pure poison wub.gif wub.gif wub.gif
nors iiki ju lb ilgai negalejau rasti savuju megstamiausiuju smile.gif
Atsakyti
O man nuo šio šeštadienio Jean Paul Gaultier - Gaultier2. Kažkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 11, 23:52)
As labai myliu moschino i love love, nu nerealus man jie, visada kaifuoju jais pasipurskus, tik truputi pataupau, kasdien nesipurskiu blush2.gif  ax.gif
Dar man labai patinka Bvlgari Omnia, bet dar niekas kam rodziau nepasake kad jie kvepia, visi parauko nosis, faini sako...Na bet taip neitikinamai biggrin.gif  maniskis man juos padovanojo per kaledas, bet jam jie irgi nelabai...
Papildyta:
Beje mamytes noriu paklausti, aisku turbut nera sansu pagal pasakojima atspeti kokie tai kvepalai, bet gal netycia...
Na zodziu dirbu as vienoj parduotuvej ir retkarciais ateina moteris pasikvepinusi kazkokiais kvepalais, kvapas ispudingas, isuosciau visa sarma na neradau nieko panasaus, gal lietuvoje ju net nera schmoll.gif
O kvapas laaabai stiprus, saldus bet ne vanilinis, kazkoks prieskoniu, na kaip katik iskeptas keksas, gvazdikeliai, medus, migdolai, jie dar kelias minutes laikosi ore, tokie silti silti....mmmm... pasaka, bet neisivaizduoju kas tai galetu buti, gal turit ideju...?

Gal tai kvepalai Thierry Mugler "Angel", labai panasiai kvepia i tavo aprasytus kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 11, 22:52)

Beje mamytes noriu paklausti, aisku turbut nera sansu pagal pasakojima atspeti kokie tai kvepalai, bet gal netycia...
Na zodziu dirbu as vienoj parduotuvej ir retkarciais ateina moteris pasikvepinusi kazkokiais kvepalais, kvapas ispudingas, isuosciau visa sarma na neradau nieko panasaus, gal lietuvoje ju net nera schmoll.gif
O kvapas laaabai stiprus, saldus bet ne vanilinis, kazkoks prieskoniu, na kaip katik iskeptas keksas, gvazdikeliai, medus, migdolai, jie dar kelias minutes laikosi ore, tokie silti silti....mmmm... pasaka, bet neisivaizduoju kas tai galetu buti, gal turit ideju...?

Tai "Angel"kvepalai, Sarmoj jų nėra.Pabandyk paieškoti Kristianoj,turetum tikrai rasti,mėlyna dėžutė,aš nesenai pirkau tik vyriškus.Man jų kvapas kaip deginto cukraus,asmeniškai man jie gal truputį per saldūs,bet yra kam labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 02 13, 10:55)
Tai "Angel"kvepalai, Sarmoj jų nėra.Pabandyk paieškoti Kristianoj,turetum tikrai rasti,mėlyna dėžutė,aš nesenai pirkau tik vyriškus.Man jų kvapas kaip deginto cukraus,asmeniškai man jie gal truputį per saldūs,bet yra kam labai patinka  wub.gif

Tai kad ne tik "Angel" gali tokias asociacijas sukelti smile.gif Man asmeniskai su tokiu aprasymu dar asocijuojasi ir Chopard "Wish", Lolita Lempicka, gal netgi ir Calvin Klein "Euphoria"... Bet tokios asociacijos - labai jau individualus dalykas - kas vienam gali asocijuotis su vienokiais ingridientais, kitam gali atrodyt visai priesingai smile.gif
Sutinku su Tucka - jei ta moteris uzeina dazniau, tai tavo vietoj taktiskai, pasakydama jai komplimenta del skaniu kvepalu (juk ir nemeluosi, o ir nuotaika meteriskei pakelsi! mirksiukas.gif ), pasiteirauciau, kokie tai kvepalai mirksiukas.gif Per galva juk negausi, o ir nemandagi tikrai nepasirodysi drinks_cheers.gif Jei suzinosi, kas tai per kvepalai, parasyk cia, gerai? Suintrigavai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2007 02 07, 17:01)
Man irgi šis kvapas labai labai smile.gif

Gavau Kalėdų proga dovanų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif CHANEL ALLURE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elve: 13 vasario 2007 - 14:59
Vienareiksmiai- Chanel Chance smile.gif
Ka bebandyciau, visvien griztu prie ju smile.gif
Atsakyti
as jau tiek kvepalu isbandziau,bet griztu prie Bossu Deep Red wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 02 13, 12:35)
Tai kad ne tik "Angel" gali tokias asociacijas sukelti  smile.gif Man asmeniskai su tokiu aprasymu dar asocijuojasi ir Chopard "Wish", Lolita Lempicka, gal netgi ir Calvin Klein "Euphoria"... Bet tokios asociacijos - labai jau individualus dalykas - kas vienam gali asocijuotis su vienokiais ingridientais, kitam gali atrodyt visai priesingai  smile.gif
Sutinku su Tucka - jei ta moteris uzeina dazniau, tai tavo vietoj taktiskai, pasakydama jai komplimenta del skaniu kvepalu (juk ir nemeluosi, o ir nuotaika meteriskei pakelsi! mirksiukas.gif ), pasiteirauciau, kokie tai kvepalai  mirksiukas.gif Per galva juk negausi, o ir nemandagi tikrai nepasirodysi drinks_cheers.gif Jei suzinosi, kas tai per kvepalai, parasyk cia, gerai? Suintrigavai... biggrin.gif

Tai tame ir esme kad ji buvo uzejus laaabai seniai jau pries kokius 3 menesius gal paskutini kart, na net nepamenu kaip ji atrode, tik jos kvepalus wub.gif
Tai ne Angel, juos as jau uosciau, nes jau kelios pazistamos patare pauostyt irgi pagal mano pasakojima:) O CK Euphoria pati turiu, bet ten dar stipresnis kvapas, Euphoria su tais palyginus dar pakankamai gaivi...
Atsakyti