Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(ZYLĖ7 @ 2008 05 29, 13:55)
Yra vieni kvepalai del kuriu alpstu, tiksliau buvo, nes kazkodel ju niekur nebegaunu verysad.gif . Tai Jaipur Saphir by Boucheron wub.gif  wub.gif  wub.gif Ieskojau visur, bet niekur neradau (net pasaulio uzkampyje Sri lankoj). Visus draugus, kurie daznai i uzsieni vazineja pajungiau. Svarbiausia nieko panasaus nerandu verysad.gif . Taip pasiilgau to nuostabaus aromato rolleyes.gif

Juokas irnesakyk.gif Pilnos internetinės pardės, pavyzdžiui va:

http://www.fragrance...__products.html

Kažkas iš forumo tarpininkių iš šito puslapio tikrai užsakinėja, drožk, užsisakyk ir džiaugsies iki negalėjimo biggrin.gif
Atsakyti
mano megstamiausi kasdieniniai Halloween biggrin.gif
Atsakyti
Susimąsčiau g.gif Na irgi neturiu dėl ko alpėti unsure.gif Ką jau kalbėti, jeigu atsidariusi savo kvepalų spintutę nerandu net kuo pasikvėpinti lotuliukas.gif Taip sakant, tokie dar negimė, dėl kurių kryžiumi ant žemės krisčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol kas megstamiausi ir lb patinkantys Dior "addict".
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2008 05 29, 12:55)
Yra vieni kvepalai del kuriu alpstu, tiksliau buvo, nes kazkodel ju niekur nebegaunu verysad.gif . Tai Jaipur Saphir by Boucheron wub.gif  wub.gif  wub.gif Ieskojau visur, bet niekur neradau (net pasaulio uzkampyje Sri lankoj).

Vakar mačiau Kopenhagos aerouosto Duty free.
Atsakyti
Man laaaaabai patinka ESCADA Sunlight kvepaliukai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilelis @ 2008 05 31, 20:53)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patinka daug kvapų, o myliu "Samsara".... ax.gif
Atsakyti
dienai moshino funny, vakarui versace crystal noire wub.gif dar yves saint lourent elle 4u.gif
Atsakyti
as tai turbut esu per daug priklausoma nuo brandu, nes man kazkodel labiausiai patinka kenzo.. dievinu kenzo jungle, kenzo amour, leu par kenzo. Seniau labai megdavau kvepintis kenzo flower, bet daugeli zmoniu tas kvapas erzina, tai as kazkaip ir nustojau jais kvepintis..
Atsakyti
negaliu nei dienai issiskirti su coco mademoiselle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilelis @ 2008 05 31, 19:53)

Man taip pat labai patinka Dior, tik kvepalai 'addict 2' thumbup.gif
o anksciau buvau isimylejusi Giorgio Armani 'Sensi white notes' wub.gif
ir dabar visai ju noreciau g.gif
paskutini karta pirkau yves saint laurent 'young sexy lovely', bet juose kazko man truksta.. ir nesilaiko schmoll.gif
Atsakyti