Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Yves Rocher "Pur Desir de Mimosa" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2008 05 12, 09:56)
Yves Rocher "Pur Desir de Mimosa"  rolleyes.gif

Mimozų mergaitė smile.gif Dar Guerlain "Champs Elysees" pauostyk - spėju, kad irgi patiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 12, 08:53)
Pauostyti tai ne bėda (nusipirkti irgi), gi parfumerinės maniakės tikrai beveik visos juos turi  rolleyes.gif . Oi, aš čia apie save kalbėjau, na kad man ne bėda pauostyti  blush2.gif

Parfumerines maniakes???
Gal kartais maniakes zino ar yra oro uoste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2008 05 12, 14:18)
Parfumerines maniakes???
Gal kartais maniakes zino ar yra oro uoste?  smile.gif

Nors ne maniakė, bet joms prijaučianti, galiu atsakyti - Ženevos, Miuncheno ir Kopenhagos oro uostuose tikrai yra abeji Hermes'o sodai.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 12, 15:38)
Nors ne maniakė, bet joms prijaučianti, galiu atsakyti - Ženevos, Miuncheno ir Kopenhagos oro uostuose tikrai yra abeji Hermes'o sodai.

Prahos t.p. yra abieji.
Atsakyti
Ačiu, merginos, nors su persedimais retai tenka skristi, bet bus kam paziureti smile.gif
Kazi ar buna ju meginuku, nu paprasyti pas pardavejas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2008 05 12, 15:45)
Ačiu, merginos, nors su persedimais retai tenka skristi, bet bus kam paziureti  smile.gif
Kazi ar buna ju meginuku, nu paprasyti pas pardavejas?  g.gif

Tu čia DF turi omeny ar LT parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 12, 16:57)
Tu čia DF turi omeny ar LT parduotuves?

Ir tas, ir tas. Toj mūsų oro uoste naujoj (kadangi dar nebuvau, tai vadinu nauja)dar nebuvau net uzsukusi.
Atsakyti
thery mughler alien svaigstu ir myliu wub.gif wub.gif wub.gif kvepiu nuo galvos iki koju,tik nerandu atskirai kuno losjono pirkti
Atsakyti
coco Mademoiselle 4u.gif dar patinka Moschino I love love ant lengvumo... ax.gif
Atsakyti
Dabar jau tvirtai galiu pasakyti, jog alpstu kaip noriu didesnio kiekio nei maniskis miniukas Kenzo Jungle L'elephant.skanumelis smile.gif
Atsakyti
o aš šiuo metu svaigstu nuo Cerruti 1881 wub.gif
Atsakyti