Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

user posted image

Ne tokie..? ax.gif Kvapo aprašymas atitinka (citrusiniai vaisiai ir šviežiai nupjauta žolytė)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 11 gegužės 2008 - 17:35
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 11, 18:34)
user posted image
Ne tokie..?  ax.gif  Kvapo aprašymas atitinka (citrusiniai vaisiai ir šviežiai nupjauta žolytė)...

Arba kuri nors Green Tea versija.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 11, 18:34)
user posted image
Ne tokie..?  ax.gif  Kvapo aprašymas atitinka (citrusiniai vaisiai ir šviežiai nupjauta žolytė)...

Nesu uoscius siu, gal zinai kur ju yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 11, 18:42)
Arba kuri nors Green Tea versija.

Man irgi tai iš pradžių pasirodė, bet paskui pagalvojau, kad jų gi pilna visur (o čia rašė, kad nematyti parduotuvėse), o ir spalva gal jau ne visai tokia sodriai žalia g.gif
Papildyta:
QUOTE(com @ 2008 05 11, 18:44)
Nesu uoscius siu, gal zinai kur ju yra?  smile.gif

Parfumexpres turėdavo, bet dabar ieškojau, sakė, kad nebeturi
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 11, 18:45)
Man irgi tai iš pradžių pasirodė, bet paskui pagalvojau, kad jų gi pilna visur (o čia rašė, kad nematyti parduotuvėse), o ir spalva gal jau ne visai tokia sodriai žalia  g.gif
Papildyta:

Parfumexpres turėdavo, bet dabar ieškojau, sakė, kad nebeturi

Man rodos, PE nebuvo niekada, ten yra Viduržemio sodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 11 gegužės 2008 - 17:49
QUOTE(Africa @ 2008 05 11, 18:46)
Man rodos, PE nebuvo niekada, ten yra  Viduržemio sodai.

Man tai konsultantė sakė, kad neturim nei vienų, nei kitų sodų. Nu gal ji pati nelabai išmano tada? g.gif
Atsakyti
Nilo sodų tikrai neturėjo PE. Dabar ir Viduržemio sodų niekur nebematau, nors jų tinklalapyje yra.
Atsakyti
tai siaip jeigu tinklapy rodo, o parduotuvej ner, ta galima uzsisakyti per ji (ta tinklapi). cia taip konsultante sake. bet va, pauostyt tai neiseis. taip kad... pavelavusiams kaulai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 gegužės 2008 - 22:51
QUOTE(katalike @ 2008 05 11, 23:51)
tai siaip jeigu tinklapy rodo, o parduotuvej ner, ta galima uzsisakyti per ji (ta tinklapi). cia taip konsultante sake. bet va, pauostyt tai neiseis. taip kad... pavelavusiams kaulai...

Pauostyti tai ne bėda (nusipirkti irgi), gi parfumerinės maniakės tikrai beveik visos juos turi rolleyes.gif . Oi, aš čia apie save kalbėjau, na kad man ne bėda pauostyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 12, 08:53)
Pauostyti tai ne bėda (nusipirkti irgi), gi parfumerinės maniakės tikrai beveik visos juos turi  rolleyes.gif . Oi, aš čia apie save kalbėjau, na kad man ne bėda pauostyti blush2.gif

Taip taip, tik apie save ir save... O apie paprastus žmones ar pagalvojai nors kartą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 12, 09:30)
Taip taip, tik apie save ir save... O apie paprastus žmones ar pagalvojai nors kartą?  unsure.gif

Aš kaip buožė cool.gif , man rūpi tik savi interesai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 04 27, 15:08)
o as kvapu taupyma lb suprantu. is tiesu, nesinori to myliausio kvapo "tashkyt" kasdien. nebutinai jam butina ypatinga proga, tiesiog gal lb geros nuotaikos reikia. juk atrodo, baigsis, imsi ir vel nusipirksi, bet vat ne... yra tas taupymas. toks gal kvailai tikrai is salies skamba. bet jei kasdien tuo mylimiausiu kvapu kvepinciaus, jis man nebebutu ypatingas  unsure.gif

as tai labai taupau ir tik ypatingom progom naudoju LA PERLA Eclix edp :)nes ju jau nebegamina,o as dievinu sita kvapa wub.gif tai belieka tik taupyt kiek dar turiu...
Atsakyti