Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

As irgi megstu " pataupyti" kvepalus ax.gif Kasdienai naudoju tuos kurie patinka, o tuos kurios laaaaaaabai megstu, myliu, svaigstu....ir t.t taupau, ir net nereikia man ypatingos progos, reikia tik ypatingos nuotaikos wub.gif Ir nematau nieko blogo as tame biggrin.gif Kartais as juos ( labai patinkancius ) tik pauostau ir pasikeliu nuotaika, o kai pasikvepinu tai padarau sau tikra svente didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 14, 10:59)
Man taip pat labai labai labai... patinka Emporio Armani "Diamonds" thumbup.gif  wub.gif Deja, kvapo nebejaučiu jau po gero pusvalanduko verysad.gif Kažkaip keista unsure.gif , nes tikrai originalūs kvepalai ir taip trumpai laiko blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Nežinau g.gif , o gal tik aš pati neužuodžiu to kvapo?
Parašykite savo atsiliepimus apie šį aromatą ax.gif  rolleyes.gif  4u.gif

na o va man diamonds nelabai kazko.. pirmas keleta dienu patiko, bet dabar net nepajudinu ju.. primena man rytinio pykinimo dienas, mat kai gavau juos dovanu, buvo paaats smagumas smile.gif gal del to as juos meciau i sali. o siaip alpstu del Armani "Code" ir DKNY "Be Delicious". "code" jau trecia buteliuka naudoju wub.gif
Atsakyti
Gal kam patinka Carla Fracci?? Mane domintu baltas.. g.gif Pirma kart pauosciau Akropolio Sarmoj ir ziauriai susizavejau wub.gif Siandien jau susiruosiau pirkt... ale nuejau i gedimino 9, paprasiau pries perkant, kad dar papurkstu karteli... nu bet man grybu sultinio kubeliu nesa aggressive.gif Gryztu namo, pauostau paltuko rankove po pirmo pusrskimo, dar vis svaiginanciai kvepia.. nu bet siand purkstais, lyg visiskai kiti kvepalai... gal mergaites ka patart galit??? doh.gif Jau tikrai maniau radau superinius verysad.gif verysad.gif
O gal pasiulykit ka.. labai rafinuoto, seksualaus, griezto, neastraus.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 05 04, 21:43)
O gal pasiulykit ka.. labai rafinuoto, seksualaus, griezto, neastraus....  wub.gif

Samsara smile.gif Į šį kvapą man telpa visi tavo išvardinti epitetai ir dar daugiau.

Na o mano favoritai šiuo metu - Allure Sensuelle ir Grand Amour. Kol kas nėra lygių šiems kvapams mano kvepalų lentynoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 05 gegužės 2008 - 08:13
As tai siuo metu pasiemus popieriuka uostau ir svaigstu..o jis ispurkstas tais naujais escada...berods sparkle moon..na nepamenu kaip vadinas doh.gif bet nuo escados visad svaigstu...Kaip tik neseniai Rock N'rio pabagiau tai situ dbr noreciau...nors reiktu pirma senuosius isnaudot.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayte: 05 gegužės 2008 - 19:19
QUOTE(Mayte @ 2008 05 05, 19:18)
situ dbr noreciau...nors reiktu pirma senuosius isnaudot.. ax.gif

Mano tokia mintis niekada nekyla. O pastarąjį pusmetį - net sąžinė nebegraužia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 05, 20:37)
Mano tokia mintis niekada nekyla. O pastarąjį pusmetį - net sąžinė nebegraužia irnesakyk.gif

Kad gaila pirk naujus kol kitu turiu.. doh.gif bet ziuresiu kaip cia bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 05, 23:09)
Kad gaila pirk naujus kol kitu turiu.. 

jooo, norėčiau taip sugebėti rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 06, 10:26)
jooo, norėčiau taip sugebėti rolleyes.gif  lotuliukas.gif

as irgi tą patį norėjau parašyt biggrin.gif pavydžiu žmonėms, kurie sugeba kontroliuoti savo norus smile.gif nors iš kitos pusės - galbūt žmogus nėra "pasinešęs" ant kvepalų ir jų nekolekcionuoja, sunaudoja vieną buteliuką, tada perka sekantį.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 06, 11:33)
ir jų nekolekcionuoja,

laimingi žmonės biggrin.gif o ką daryti, kai apima noras sukaupti gražią Annick Goutal kolekciją? unsure.gif galvojat, lengva šitaip gyventi? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 06, 11:37)
galvojat, lengva šitaip gyventi? doh.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif Neužjaučiu - pati gyvenu panašiai laugh.gif
Atsakyti
Mano top virsuneje siuo metu puikuojasi TM Alien, na labai labai jua zavus, viliojantis, siltas kvapas, man asocijuojasi su naslaitemis smile.gif Dar dievinu ir Givenchy aod, Samsara, Dior hypnotic poison bei Givenchy Hot couture.
Atsakyti