Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(*Citra* @ 2008 04 27, 11:26)
O kas cia per kvepalu taupymas??  unsure.gif Sorry, nesuprantu as tokiu dalyku  unsure.gif

nesupranti, tai nesupranti, kaip as ta supratima padidinsiu wink.gif tai man ypatingas kvapas, todel ir ypatingos progos reik. kasdien purksciau, gal ir nebutu toks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 27, 10:47)
nesupranti, tai nesupranti, kaip as ta supratima padidinsiu wink.gif tai man ypatingas kvapas, todel ir ypatingos progos reik. kasdien purksciau, gal ir nebutu toks wink.gif

Pritariu drinks_cheers.gif As taip pat megtsamiausius kvepalus taupau ir nesikvepinu jais kasdien smile.gif Aisku, sudetinga paaiskinti - kodel taip yra g.gif
Atrodo: na, turi mesgtamiausius, suprask, TAVO kvapas, bet kasdien nenori jais kvepintis. Paradoksas. Bet taip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 27, 11:54)
Pritariu  drinks_cheers.gif  As taip pat megtsamiausius kvepalus taupau ir nesikvepinu jais kasdien  smile.gif  Aisku, sudetinga paaiskinti - kodel taip yra  g.gif
Atrodo: na, turi mesgtamiausius, suprask, TAVO kvapas, bet kasdien nenori jais kvepintis. Paradoksas. Bet taip yra  ax.gif

Ir man taip pat. Be to, mano mylimiausi dar ir savo charakteriu netinka eilinems dienoms. Kad kvepinciausi jais, turiu buti atitinkamos nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 27, 10:47)

Nu tai ir rasyk, kad kvepinuosi tik ypatingom progom, nes tai vakarinis, nekasdienis, ypatingas kvapas ar pan. Man tas taupymas taip biski nekaip skamba biggrin.gif Mazdaug nusipirkau brangiu kvepalu buteliuka, ir gaila jais kvepintis, todel taupau tik ypatingom progom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 04 27, 12:20)
Mazdaug nusipirkau brangiu kvepalu buteliuka, ir gaila jais kvepintis, todel taupau tik ypatingom progom.  biggrin.gif

O ką, taip negalima? bigsmile.gif Va pvz nusipirksiu kokį bezbožnai brangų selektyvą ir taupysiu, kvėpinsiuos tik ypatingom progom. Man viskas logiškai skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 27, 11:31)
O ką, taip negalima?  bigsmile.gif Va pvz nusipirksiu kokį bezbožnai brangų selektyvą ir taupysiu, kvėpinsiuos tik ypatingom progom. Man viskas logiškai skamba  ax.gif

Ziurint, kiek tu ypatingu progu. Nes gali tiek taupyti, kad betaupant tas kvapas spiritu prades dvelkti biggrin.gif Ir ta besbozna isleista pinigu sumele bus isleista veltui. Bet cia siaip, tik joke'as. Ne apie tai cia tema.

Na taip, turiu ir as tokiu kvepalu, kur vasara ar kasdiena tikrai ir noredama nepasikvepinsiu, nes jie grynai tik vakariniai. Bet tai nereiskia, kad as juos taupau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 balandžio 2008 - 11:42
QUOTE(*Citra* @ 2008 04 27, 12:20)
Nu tai ir rasyk, kad kvepinuosi tik ypatingom progom, nes tai vakarinis, nekasdienis, ypatingas  kvapas ar pan. Man tas taupymas taip biski nekaip skamba  biggrin.gif Mazdaug nusipirkau brangiu kvepalu buteliuka, ir gaila jais kvepintis, todel taupau tik ypatingom progom.  biggrin.gif

"Gaila" ne isleistu pinigu, o paties kvapo, nes nesinori, kad jis taptu kaip kasdienis rubas. Juk kai pripranti prie kvapo, jis jau nebeturi to "stebuklingumo" (nezinau, kaip issireiksti blush2.gif ), tiesiog yra savaime suprantamas.
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 27, 11:37)
"Gaila" ne isleistu pinigu, o paties kvapo, nes nesinori, kad jis taptu kaip kasdienis rubas. Juk kai pripranti prie kvapo, jis jau nebeturi to "stebuklingumo" (nezinau, kaip issireiksti blush2.gif ), tiesiog yra savaime suprantamas.

Suprantu, ka nori parasyti. Tai vat, as ir prisikabinau prie to zodzio "taupymas", nes butent man perskaicius pirma mintis kilo, kad zmogus taupo pinigelius, isleistus kvepalams, o ne pati kvapa.
Bet cia gal as per daug priekabi unsure.gif
Atsakyti
o as kvapu taupyma lb suprantu. is tiesu, nesinori to myliausio kvapo "tashkyt" kasdien. nebutinai jam butina ypatinga proga, tiesiog gal lb geros nuotaikos reikia. juk atrodo, baigsis, imsi ir vel nusipirksi, bet vat ne... yra tas taupymas. toks gal kvailai tikrai is salies skamba. bet jei kasdien tuo mylimiausiu kvapu kvepinciaus, jis man nebebutu ypatingas unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(*Citra* @ 2008 04 27, 13:39)
Suprantu, ka nori parasyti. Tai vat, as ir prisikabinau prie to zodzio "taupymas", nes butent man perskaicius pirma mintis kilo, kad zmogus taupo pinigelius, isleistus kvepalams, o ne pati kvapa. 
Bet cia gal as per daug priekabi  unsure.gif

Turbut, kad per daug priekabi tongue.gif

Nes ash tai puikiai supratau ka katalike norejo pasakyti, nes ir pati turiu tokiu kvepalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 14, 12:59)
Man taip pat labai labai labai... patinka Emporio Armani "Diamonds" thumbup.gif  wub.gif Deja, kvapo nebejaučiu jau po gero pusvalanduko verysad.gif Kažkaip keista unsure.gif , nes tikrai originalūs kvepalai ir taip trumpai laiko blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Nežinau g.gif , o gal tik aš pati neužuodžiu to kvapo?
Parašykite savo atsiliepimus apie šį aromatą ax.gif  rolleyes.gif  4u.gif

Aš irgi neseniai įsigijau šitus skanučius thumbup.gif O kvapo aplinkiniai beveik neužuodžia, sako „tai čia vadinasi pasikvėpinai?“? ax.gif hihihi.gif Bet jau pradedu susitaikyti su tuo, nes kad ir kiek purkščiau, kad ir kokius kvepaliukus, vistiek baisiai greitai nugaruoja... verysad.gif

Mano vienas iš mėgstamiausių kvapų - CK "Contradiction" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 27, 15:54)
Aš irgi neseniai įsigijau šitus skanučius thumbup.gif O kvapo aplinkiniai beveik neužuodžia, sako „tai čia vadinasi pasikvėpinai?“? ax.gif  hihihi.gif Bet jau pradedu susitaikyti su tuo, nes kad ir kiek purkščiau, kad ir kokius kvepaliukus, vistiek baisiai greitai nugaruoja... verysad.gif

Mano vienas iš mėgstamiausių kvapų - CK "Contradiction" wub.gif

CK Contradiction - ir man labai geras kvapas drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ir gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 27 balandžio 2008 - 15:18