Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

O mane dabar veza TM Alien edp, nu negaliu kokie man jie skanus, isgerciau po bonkela kasdien, vietoj actimel, bet nezmoniskai brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 14, 12:59)
Man taip pat labai labai labai... patinka Emporio Armani "Diamonds" thumbup.gif  wub.gif Deja, kvapo nebejaučiu jau po gero pusvalanduko verysad.gif Kažkaip keista unsure.gif , nes tikrai originalūs kvepalai ir taip trumpai laiko blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Nežinau g.gif , o gal tik aš pati neužuodžiu to kvapo?
Parašykite savo atsiliepimus apie šį aromatą ax.gif  rolleyes.gif  4u.gif

keista g.gif
laiko man diamonds kuo puikiausiai ir labai ilgai-net po duso!
anksciau purksteledavau 3-4 kartus, dabar po 1-a, nes ir to vieno per akis visai dienai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 04 08, 10:31)
Man jie prastai laiko..  4u.gif

sitie man irgi nelaiko absoliuciai doh.gif
juos naudoju kaip dezodoranta blush2.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir liudna pasidare,neturiu as tokio kvapo del kurio alpciau,,,kur ji surast?
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 24, 10:58)
Paskaiciau ir liudna pasidare,neturiu as tokio kvapo del kurio alpciau,,,kur ji surast?

su tuo alpimu tai cia perdeta biggrin.gif
visgi gal yra koks kvapas, kuris patinka.
o siaip juk uostai uostai uostai, gal gi pasieksi kokia alpimo stadija laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 24, 09:58)

O kam jo reikia? Jei bus tas, dėl kurio alpsi, tai visų kitų ir nereikės. O jei bus daug "tik" mėgstamų, tai ir bus daug, be to, jie kartais keisis, o tai smagu ir įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
o as turiu tuos, nu kur alpstu biggrin.gif bet ir kitu norisi blush2.gif o tuos mylimiausius taupau ypatingoms progoms laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 24, 21:02)
o as turiu tuos, nu kur alpstu biggrin.gif bet ir kitu norisi blush2.gif o tuos mylimiausius taupau ypatingoms progoms laugh.gif

kurie gi čia? rolleyes.gif
Atsakyti
nu nu jau, negi nezinai, tiek kartu gyriausi blush2.gif dior pure poison wuuuuuuub
Atsakyti
as situos isimylejus buvau-nes vyras kaledoms pries gerus metus padovanojo wub.gif blush2.gif
paskui seke Nina Ricci Love in Paris, o dabar alpstu,kai pasipurskiu Gucci by Gucci thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu tai tokia ten ir meile buvo, jei taip greit praejo irnesakyk.gif hihihi.gif mano tai keturis metus tesiasi brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 24, 21:05)
nu tai tokia ten ir meile buvo, jei taip greit praejo irnesakyk.gif hihihi.gif mano tai keturis metus tesiasi brunette.gif

na,siaip as ir dabar jais mielai kvepinciausi,ale kad norisi vis kitokius atrast ir isbandyt.nors va,kazkodel Nina Ricci-jau antra karta isigyjau ir baigineju-pirma karta buvo 30ml,dabar 50ml jau i pabaiga.turbut vel pirksiu situos arba pure poison ,o gal galu gale isigysiu versace bright cristal-kaip nuotaika bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 24, 09:58)

As irgi dar neradau TO kvapo, kur sakyciau MANO bigsmile.gif Tiesiog yra kvepalai, kurie patinka ir tiek. Bet tikiuosi rasti TA VIENINTELI bigsmile.gif

QUOTE(katalike @ 2008 04 24, 21:02)

O kas cia per kvepalu taupymas?? unsure.gif Sorry, nesuprantu as tokiu dalyku unsure.gif
Atsakyti