Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Afigena @ 2008 04 15, 17:59)
O ARMANI DIAMONDS mane labai nuvylė verysad.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Kaina ne tokia jau ir maža schmoll.gif (pas mane 100 ml EDP), kvapas pasakiškas, bet kas iš to, jei taip greit išgaruoja cray.gif

na as ir nebejauciu kvapo,bet taip jau yra su visais kvepalais,o aplinkiniai sako,kad jauciasi kvapas

As ir ant Diamonds pasinesusi,ne vien Armani,bet ir White Diamonds is Elizabeth Taylor wub.gif
Atsakyti
Šiuo gyvenimo periodu turbūt alpčiau dėl L'Or de Torrente ir Cartier Le Baiser du Dragon. Reziumuojant: uždarytų mane į lentpjūvę ir man ten labai patiktų laugh.gif
Atsakyti
o asai siuo gyvenimo, nelengvu biggrin.gif, periodu manau alpciau jei dingtu Dior Tendre Poison blink.gif pamasciau, jog nera taip buve, jog ju netureciau unsure.gif
Atsakyti
Riurikai, o kur perki? Užusienyje ar kokį vietinį tikėją bigsmile.gif turi?
Užsikabinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 20:23)
Riurikai, o kur perki? Užusienyje ar kokį vietinį tikėją  bigsmile.gif turi?
Užsikabinau  lotuliukas.gif

uzsieni, bet syki esu pas Alioska sloika testerio pirkus uz sakyciau lb padoria kaina ir dabar pas ja maciau tongue.gif
Atsakyti
Ačiūkas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 20:51)
Ačiūkas  wub.gif

Centifolija, nekarščiuoji? g.gif
Atsakyti
Vat sėdžiu dabar ir vos ne tiesiogine šio žodžio prasme alpstu nuo EdP YSL Nu. Nuo tokio malonumo ir nualpti nebaisu doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 20:51)
Ačiūkas  wub.gif

nErA oOzH kA wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 04 21, 20:52)
Centifolija, nekarščiuoji?  g.gif

beabejo karsciuoja, jai TP karstine cool.gif
Atsakyti
Morgan Sweet Paradise wub.gif
Atsakyti
na as ir nebejauciu kvapo,bet taip jau yra su visais kvepalais,o aplinkiniai sako,kad jauciasi kvapas

As ir ant Diamonds pasinesusi,ne vien Armani,bet ir White Diamonds is Elizabeth Taylor

Tai gal iš tiesų tik mes pačios nebejaučiame to kvapo g.gif
Va, nuėjau gerokai popiet pas draugę ir tik anksti ryte buvau pasikvepinusi ARMANI DIAMONDS, tai vos užėjau, ji man pažėrė toookią krūvą komplimentų, kad dieviškai kvepiu wub.gif tongue.gif bigsmile.gif ... Buvau labai maloniai nustebinta, kad kažkas vis dėlto užuodžia mano "deimantus" unsure.gif rolleyes.gif blush2.gif biggrin.gif , kai tuo tarpu pati jau buvau praradusi viltį verysad.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Apipurske siandien mane Pure Perfume Guerlain L'Heure Bleue kvepalais..
Turbut del sitokio kvepalu svelnumo, natu intensyvumo drasiai galima alpti..
Kvapas toks svelnus, kad atrodo jog brauktum per kasmyra.. Natos intensyviai jauciamos, bet ne ikyrios. Rodos su kuno siluma ir veju dvelksmu, kvepalai lyg ziedas skleidziasi..
Nenugincijamai turtingas kvapas. Elegantiskas. Vakarinis. Neuzmirstamas. Pastebimas..

Hmmm..............

Atsakyti